Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 14
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel By the way..ai auzit ca a murit Montignac? Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 5-a |
de la mancare sau regim?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andra_s spune:
citat din mesajul lui babyangel Andra, daca e constipat , incearca sa nu ii dai mult orez si piure de morcov. Astea constipa mai tare. Despre praz, poti pune linistita ca e bun. Dar nu mult la inceput! _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 5-a[/b] |
de fapt nu este constipat in sensul sa nu iasa afara mai multe zile, ci la consistenta ma refeream , e mai tare , dar face zilnic si fara sa se chinuie, ii dau si protectis ca sa "il tin la zi" cu kk
si ii dau cu moderatie cam tot ce constipa si incerc sa ii dau in ziua respectiva si ceva mai laxativ
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
child spune:
citat din mesajul lui babyangel Child, face si Albert ca Eric..papa fructe doar in deplasare?? iar despre kurtos...nu e Monti. By the way..ai auzit ca a murit Montignac? |
ANCA Albert a papat dimineata la 8, jumatate de portie de fructe, nu a mai vrut, am fost la vaccin, ne-am intors, am luat fructele dupa noi si i le-am dat in parc. Ai inteles ceva ?
Merit o bata pentru kurtus, dar asa bun a fost...
Cica Monti ar fi murit dupa o boala indelungata (gurile rele zic de sida).
Asta e, te chinui o viata intreaga sa te mentii sanatos si mori la 66 ani. Culmea ironiei...
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ioanact spune:
bumbitza in sfarsit am vazut si eu filmuletele, ce scumpica e..
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Bumbitza spune:
jeni, nafi, ami, briza, dayanara, andra, ioanact multam mult pentru vizionarea filmuletelor si pt complimente :*
tot citesc aici ce scrieti despre diversificare, si constat ca sunt cam in pom si pomul in aer...dar m-oi descurca si eu cumva.
roxana, sanatate multa, sa iasa bine analizele!
ma duc la somn, va pup pe toate :*
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
nafi spune:
Bumbitza - sunt si eu in acelasi pom cu tine! am tot urmarit discutiile sa invat ceva dar sunt din ce in ce mai in ceata. de atatea retete mi se invarte capul! dar stai linistita ca vom face noi fatza
M-am luptat de la ora 8 sa-l fac pe Ricky sa traga un pui de somn si acum nu se mai trezeste. cum n-a mancat de culcare inca stau si-l pazesc sa se trezeasca si profit de ocazie sa revad a tzaspea oara Dirty Dancing (plus ca am papat si o pizza enorma )
Noapte buna fetelor!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
babyangel spune:
Buna dimineata,
Am ramas aseara chiar la pagina filmuletului cu Mica Bumbitza.Este o dulceata ochioasa!
Haideti sa-mi tineti de urat la cafeluta ca sunt cam zombie Mi-a urlat chitzaitoarea asta mica 30 de minute: de la 5 jumate la 6!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
dayanara spune:
ma gandeam ca.s prima...zic nu dau cafea, sa dea anca sau niki:)))
mi.am adus aminte ...raluca tu intrebai de saci, la kiabi au multe modele, nu stiu cum am uitat asa ceva :)
http://www.kiabi.es/bebe-nina/saquitos/258
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
briza_marii spune:
Anca iti tin eu de urat..acum sunt cu cana in fata..si inghit si 2 masline, ca aseara nu am mai apucat sa mananc decat un iaurt..si acum sunt lesinata de foame
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
babyangel spune:
Despre gaurile pt cercei, NU VA CONTRAZIC, dar ce bine ca am baiat!
Briza nu iti spun ca"morala", dar parerea mea este ca pana nu iti accepta o masa nu merita sa te chinui sa o introduci pe a doua. Iar legat de legume, incearca sa iti fie la inceput ingredientul de baza cartoful dulce sau dovleacul de placinta( ala portocaliu..deci nu clasicul dovlecel)ca sunt foarte dulci si cu consistenta f. placuta; si nu pune mai mult de 2 legume, iar a doua in aport mic. Fa piureul moale, moale, dar muiat cu LP cum ai facut si pana acuma. Si mutumeste-te si cu 2- varfuri de lingurita. Dar in ziua aia nu mai incerca Eventual LP pui doar intro parte mica de piure , pt ca restul sa-ti ramana pt a doua zi. Poate functioneaza asa!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a