Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
sa poarte sanatoasa lucrusoarele....sa ii fie de bine iaurtelul...cresc repede,asa-i?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Inauntrul meu se afla tot ce am nevoie pentru a trai frumos si cu rost fiecare zi."

O da! Si fiecare etapa are farmecul ei. Imi ofera delfita asta mica o multime de experiente noi si de momente minunate.

si Ariana dulcica. Va pregatiti de calatorie?
Si eu sunt 1/2 clujeanca.....la 6 luni cresteam in iarba pe malul Somesului.

_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 7 kg
chiar astazi ma gandeam cata iubire a putut sa scoata la iveala pufulina asta mica si simt in sufletul meu ca mai am de impartasit,nu pot explica in cuvinte senzatia,dar eu abia astept al 2 lea bebe

noi ne pregatim incet incet de plecare,nu prea o sa fie un CO,ca o sa fim un du-te vino....dar e o iesire totusi....

Si din Cluj ai migrat catre capitala?te regasesti acolo?eu mereu am simtit ca trebuie sa merg la facultate la Cluj si nu la Buc,acum stiu de ce....pt mine clujul face parte din sufletul meu,ma regasesc acolo...Bucurestiul e prea mare pt mine....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Inauntrul meu se afla tot ce am nevoie pentru a trai frumos si cu rost fiecare zi."

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

as fi avut nevoie de ajutorul lui Yasmin....,am o coronita (maryland bridge sau adhesive bridge....)care a cazut,cum vin in tara,nu mai apuc sa merg la stomatologie aici ca sa o fixeze la loc(ca luni au liber si marti ajung in tara),ce adesiv sa folosesc sa o lipesc temporar,e chiar in fata?sunt fff suparata....am si nunta,etc....si eu fara dinte in fataaaa sorry fetelor ca ma plang aici....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Imi pare rau de neplacerea aparuta. sunt sigura ca o sa o rezolvi repede.....poate vede si Yasmin si te sfatuieste.

_

AMR 7 kg
Multumesc frumos sper sa vada si daca are timp sa ma ajute cu aceasta informatie

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Si din Cluj ai migrat catre capitala?te regasesti acolo?eu mereu am simtit ca trebuie sa merg la facultate la Cluj si nu la Buc,acum stiu de ce....pt mine clujul face parte din sufletul meu,ma regasesc acolo...Bucurestiul e prea mare pt mine....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

A migrat mama catre litoral si eu dinspre litoral spre capitala. La mine nu e batut in cuie sa raman aici, doar ca momentan simt ca trebuie sa mai stau o vreme.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:
[chiar astazi ma gandeam cata iubire a putut sa scoata la iveala pufulina asta mica si simt in sufletul meu ca mai am de impartasit,nu pot explica in cuvinte senzatia,dar eu abia astept al 2 lea bebe

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Si eu imi doresc un/o fratior/surioara dar mai peste vreo 2-3 ani. Sunteti curajosi daca va apucati de bebe 2 avand in vedere ca si voi sunteti singuri si fara ajutor.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
[chiar astazi ma gandeam cata iubire a putut sa scoata la iveala pufulina asta mica si simt in sufletul meu ca mai am de impartasit,nu pot explica in cuvinte senzatia,dar eu abia astept al 2 lea bebe

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Si eu imi doresc un/o fratior/surioara dar mai peste vreo 2-3 ani. Sunteti curajosi daca va apucati de bebe 2 avand in vedere ca si voi sunteti singuri si fara ajutor.

_

AMR 7 kg
am vrea sa fie de varsta apropiata,mi-e teama de problemele care pot aparea,in sensul ca daca as fi bolnava cand sunt gravida sau bebelusul ar pati ceva(Doamne fereste) atunci ar fi ff greu,dar in rest cu sprijinul sotului meu cred ca ne-am descurca....am decis sa vedem ce e cu analizele mele si controlul general(17 sept) si apoi vedem,daca e ok ar fi super,daca nu inseamna ca nu e momentul....e ca un semn pe care il astept(eu cred in existenta lui Dumnezeu si mereu i-am simtit prezenta in viata mea,de aceea am spus ca astept ceva care sa ne ajute sa decidem cum e mai bine)

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimi
de duminica pentru mamici de pufi? sau ceiutzuri, dupa pofta inimii.
io matinala, singura din casa. pai, daca mi-au facut ritm? ema a papat tzatza la 7, dar daca a fost liniste, a adormit inapoi. ajuta si vremea,cred.
eu am intins rufele lasate in masina peste noapte si mi-am facut cafelutza..
sper totusi ca voi mai dormiti

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mda, profit de "libertate" sa ma desfasor:

intrebam ieri de rearanjarea casei (Danyelana, Miremia), ca eu nu am inceput, Ema nu se deplaseaza. Doar covoarele din living le-a, mutat, ca erau d-alea de lana de la Ikea si scoteau scame de numa. Mereu gaseam pe paturica, prin parul ei, daca emigra in afara spatiului. Imi placeau mult, dadeau impresia de spatiu, dar...asta e. Problema mea cu deplasatul e alta: Ana se joaca tot pe jos, lasa diverse chestii mici, de la bilutze, pantofiori, etc si mie- teama ca Ema gaseste vreodata o picatura d-asta si se ineaca.
Mamici de 2 copii, cum faceti cu jucariile mici d la cei mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi....

sar'mana de coffe cris....

jiji cred ca a fost cam obo ca n-a mai av momente de frichineala prin pat..doar de trezire pt a controla daca nu s-au mutat tt( vreo 10 treziri...ca de obicei)....asa ca am dormit si eu cat decat dar m-am trez intepenita de spate...ma rog..nu-s noutati....

intai am recuperat...si am cam uitat....

mutari princasa inca nu....nu-i cazul..poate pe la 39 de ani....oricum...cred ca in curand va merge de busilea...lucreaza intens la asta si se ener ca nu-i prea iese...

danyelena.....concediu..ooooo...mareeeee....nisip....mmmmm di vis...fain, fain....distr placuta...a fi bine vei vedea...felicitari pt printz...se dezv din tpv f f bine

simpli....imi pare rau...incearca si tu adezivi pt proteze...cred ca merge.

n-am gasit feeder...dar mai caut...
am luat si io din car4...2 body cu maneca lunga de la tex f ok...moi, de calitate..( ne-au cam ramas toate mici)

ieri am comis-o in dieta mea..era ziua de vitamine...si pe la 5 niste mici mi-au dat planul peste cap:((...asta e....

s-a mai racorit azi..mmmmm....puytem sa iesim la plimbareeeee

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimi
de duminica pentru mamici de pufi? sau ceiutzuri, dupa pofta inimii.
io matinala, singura din casa. pai, daca mi-au facut ritm? ema a papat tzatza la 7, dar daca a fost liniste, a adormit inapoi. ajuta si vremea,cred.
eu am intins rufele lasate in masina peste noapte si mi-am facut cafelutza..
sper totusi ca voi mai dormiti

neata harnicuto!
multumesc de cafeluta...bunaaa

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Neatza! pt cafea cris.d

Daca tot vorbim de rearanjarea casei...spuneti si cu ce spalati pe jos si cam cat de des.
Eu una sunt fan pronto pt parchet si cred ca voi continua sa spal cu ala. Am luat de la DM o solutie de deznfectat (buna la toate dar no name si nici nu scrie ce contine) pe care cred ca o sa o folosesc la dezinfectat obiecte si atat. Mocheta am curatat-o recent cu biocarpet si in rest o sa o aspir de 2-3 ori pe saptamana.
Am auzit pe cineva spunanad ca mopul cu apa e super ok....l-a testat cineva, merita investitia?

Sa aveti o duminica placuta si racoroasa dragele mele!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput