Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
larisel spune:
Shtiu ca am chiulit la discutziile pe tema "feeder"...poate totushi va-ndurati sa puneti o poza si sa ziceti de unde l-ati luat si cu ce pretz? Plizzzz...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
dulcineea_cj spune:
F5 F5 F5
................................................................
Imi pica ochii de somn !
Va pup O noapte linistita !
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
larisel spune:
Du-te la odihna dulcineea...NB!
Si eu ma retrag...am de recuperat la capitolul somn...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Precoce bobita asta Al meu nu se impaca cu feederul De care ai ? Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
..ce e ala, doamnele mele?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj F5 F5 F5 ................................................................ Imi pica ochii de somn ! Va pup O noapte linistita ! Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei. "
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Shtiu ca am chiulit la discutziile pe tema "feeder"...poate totushi va-ndurati sa puneti o poza si sa ziceti de unde l-ati luat si cu ce pretz? Plizzzz... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
..ce e ala, doamnele mele? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
eu feeder nu am vazut aici....chiar nu retin sa fi vazut,sper sa gasesc in Cluj ca mi-ar placea sa incerc,ca pufulina mananca cu o pofta daca ii dai sa infulece singura....poate ca o avea succes si la noi
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
miremia spune:
Eu am feederul www.google.ro/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/51pG%252BlDfVuL.jpg&imgrefurl=http://www.buyscheaper.com/buy-cheap-nuby-nibbler-feeder-bpa-free-2-pack-boy-colors/&usg=6k7mZpou9cMmJ97iUOgd2o1w3lk=&h=500&w=500&sz=40&hl=ro&start=0&sig2=Fd3rvHuyNVXed8I5YYaz-A&zoom=1&tbnid=VJtjAbX6r3UsFM:&tbnh=147&tbnw=134&ei=ixN4TJrNGY-C4Qaly-D8BQ&prev=/images%3Fq%3DNuby%2BNibbler%2Bfresh%2Bfood%2Bfeeder%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26biw%3D1004%26bih%3D583%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=703&oei=ixN4TJrNGY-C4Qaly-D8BQ&esq=1&page=1&ndsp=14&ved=1t:429,r:8,s:0&tx=52&ty=65 br / " target="_blank">asta
_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 7 kg
miremia spune:
Simplicity mai cauta...eu l-am luat de pe ebay-ul din uk.
Cel pe care l-ai aratat tu este de la Primii Pasi, celalalt este de la TT.
_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 7 kg