Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 12
lorex spune:
E bestial feeder-ul asta cine l-a inventat
ii pun o buca' de fruct acolo si tzocaie un sfert de ora pot sa-mi vad de treaba
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Superbe!!!!! Aia cu voi doua in apus e bestiala!!!!!...si bobita e o dulceata, s-o papi toata toata... |
gracias!
si pozele voastre sunt delicioase! mai ales aia de pe coperta
_
_
lorex spune:
MP, NIKOLE
_
_
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex E bestial feeder-ul asta cine l-a inventat ii pun o buca' de fruct acolo si tzocaie un sfert de ora pot sa-mi vad de treaba _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
vazut poze noi de Lorex si bubu_bu....fff frumosi pufii astia ai nostri,sa ne ramana asa frumosi si cuceritori si cand vor fi mari....
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei. "
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
vazut poze noi de Lorex si bubu_bu....fff frumosi pufii astia ai nostri,sa ne ramana asa frumosi si cuceritori si cand vor fi mari.... Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei. " |
Ai PM sper sa mearga
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
MP ma bucur ca ai reusit sa ne mai scrii.Va si te mai asteptam cand poti.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
larisel spune:
citat din mesajul lui miremia Intrebare: Cerealele cu lapte le pot pune in iaurt? Sau trebuie sa le fac intai cu apa si abia apoi sa le combin cu iaurtul? _ Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 7 kg |
Eu le pun fara diluare cu apa.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
dulcineea_cj spune:
I'm back !
asta e a 3 a zi cand Sumi,papa ce-i dau Deschide gurita ca o pasarica Nu stiu ce l-a apucat asa dintr-o data De la faza cu mamaliguta asa a ramas Doamne tine-i naravul ! si-o fi descoperit genele de basarabo-moldo-ardelean ?hihihi (bunicul meu,D-zeu sa-l ierte,s-a nascut in Cernauti Eu am grupa lui sangvina si Andrei i-a mostenit ochii albastri)Nu stiu Dar...eu nu inteleg Imi mananca tot ce-i dau,vreo 100-150 ml de papa si dupa o jumatate de ora urla de foame de tzitzisi mananca de parca nu i-am dat de 5 zile Nu stiu cum as putea sa-l satur(de mancare)Mi-e si teama sa-i dau asa mult dintr-o data Daca ii pun o masura de LP in supici si pireuri o sa fie dulci ? nu vreau asta Ma gandeam ca poate asa s-ar satura
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui lorex E bestial feeder-ul asta cine l-a inventat ii pun o buca' de fruct acolo si tzocaie un sfert de ora pot sa-mi vad de treaba _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Precoce bobita asta Al meu nu se impaca cu feederul De care ai ?
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
larisel spune:
Nu shtiam ca nu-i bine sa combini cereale cu lapte cu altceva in afara de apa...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)