Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
onitza spune:
NIKOLE, acum am vazutr ce mi-ai scris: daniel papa la o masa cand ii e foame cam 250 gr piure de fructe si legume. Ii pun in piureul de fructe cereale, in cel de legume deocamdata nu am pus...nu stiu de ce. Ii dau si apa dupa dar tot ma cauta si tzipa sa ii dau tzatzi. AM fugit sa ii dau masa de pranz. PUpic.
ioana_fota spune:
Onitza,lorex f f frumoase pozele .
Nikole ma bucur ca ai mai intrat pe la noi,sper sa rezolvi problema cu sanul.Eu de o sapt am renuntat sa ma mai chinui cu legumele pasate ca nu le vroia si pace asa ca in zeama in care fierb pasez cate o leguma si ii dau cu bibe prin tetine de cereale si asa vad ac vrea papa si cate 100 ml uneori minimu vad ca e 70 ceea ce ma incanta.Eu pana acum am pus( morcov+pastarnac+rad patrunjel+dovlecel si ieri am pus o bucatica de cartof)as vrea dum sa-i adaug si 2-3 boabe de mazare,voi incerca asa inca o sapt sa-i dau cu bibe pana se obisnuieste bine cu gustul apoi incercam iar pasat.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
dulcineea_cj spune:
Neata !
Am citit dar nu mai stiu ce...Frumoase mesaje ...ma bucur inca o data ca v-am gasit Chiar daca mai tarziu dar pt mine sunteti foarte importante
LML sarbatoritilor de azi ! Multumim mamici pt tratatie !
vazut poze superbe bebelinele sunt minuntate si cavalerii minunati Vorba cuiva :avem cei mai frumosi pufi,ever :D Lucas ...imi vine sa-l pap tot Pe coperta albumului seamana cu Sumi al meuSi culmea asa am vrut sa-i pun si eu nume dar tati a protestatSi Andrei imi place mult dar daca il intreaba cineva pe sotul cum il cheama pe fiul lui el raspunde : Andrei ,ca pe toti copii ! Asta e acum Numele i se si potriveste +razboinicul El s-a luptat mult sa vina pe lume
multe am vrut sa mai scriu,dar s-a trezit puiul Uf
va pup
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
decenuela spune:
noi tocmai am mancat branza cu mamaliga si un pic de smantana...doar atat si destul ( n-am av supa)..iar acum se rostogoleste prin tot patul , arunca din picioare si ar vrea de-a busilea dar ii iese in mansalier....las' sa mun ceasca moldoveanu...sa vada ce greu se fac pampersii....:))
onitza...sunteti niste frumosi..si aoleu..mare belea ai de tras...insa...TOT RESPECTUL..si tie si lui nicole...pt ambitia de a alapta..msi era si plateea care s-a chinuit cu pompa...pt ca multe renunta asa de usor....
eu azi ma intalnesc cu miremia si miki..in national dupa 6...cine mai doreste cine mai pofteste...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
mamidepuiuti spune:
ziua buna,dragele mele
ce mult mi-ati lipsit...nici nu aveti idee...
am reusit performanta sa stric 2 compuri intr-o luna ... vb lui radu: mami,daca ne-am stradui sa facem boacane,nu am reusi mai bine decat acum!
anyway...I´m back in business ...abia astept...am de recuperat vreo 6 capitole,dar numai de luni incolo...
va pup pe toate,cu pufuleti cu tot!
despre noi,rezumat:radu a inceput scoala de luni (si ii si place); alex mananca de ma sperie,doarme super bine noaptea,vorbeste intruna(ca ma si mir pe cine seamana ),puturos cat incape la gimnastica
un week end frumos pt toata lumea!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
delfinitza mara
pufuletilor din zilele in care nu am fost
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
Lillo spune:
Fetele nu stiu daca ati vazut subiectul asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155538
Va rog semnati si voi. Poate reusim totusi sa schimbam ceva.
Aici link-ul catre petitie.
http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=94
decenuela spune:
am primit asta pe mess..of mai fetili...tare greu e....
http://bebesiluan.wordpress.com/
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Fetele nu stiu daca ati vazut subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155538 Va rog semnati si voi. Poate reusim totusi sa schimbam ceva. Aici link-ul catre petitie. http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=94 |
semnat! Doamne-ajuta!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu buna fetelor! la multe lunite marasi la multe lunite dragos! onitza.....esti o slaba si o frumoasa....iar baietii sa fii mandra mamico ca-s tare frumosi....vazut ca si tati s-a tuns sa fie toti 3 cheliute lorex....foarte frumoase poze....foarte frumoase moldovencele astea mai tam tam tam raul merge de-a busilea....si zice si mama....si il iubesc de mor.... va pup ma duc sa fac papalici! |
felicitari!
si merci de aprecieri!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_