Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simplicity mai cauta...eu l-am luat de pe ebay-ul din uk.
Cel pe care l-ai aratat tu este de la Primii Pasi, celalalt este de la TT.

_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 7 kg
evident ca o sa imi casc ochii,dar chiar nu am vazut in magazine,gen mothercare....ms

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel
Nu shtiam ca nu-i bine sa combini cereale cu lapte cu altceva in afara de apa...din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11)
ori cu lapte, supa din astea. dar nu lapte cu iaurt ori lapte cu ceva ce are de ex rosii. nu ca r fi ceva prea aiurea, pica greu atita tot si pot da ceva indispozitii.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

De feeder nu stiam nici eu, neaparat sa cumparam si noi, mi se pare o inventie super!Noapte bunaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Pe ultima suta de metri, poate nu ma incadrez ca vad ca da site-ul erori, La Multe Lunite Mara (micuta gimnasta )
Sport de iarna: patinajul; eu stiu un baietel care zboara pe gheata, plus figuri, la nici 3 ani
Sporturi pt bbX: tenis, baschet... sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna seara!!!!!

am intrat sa uram la multe lunite norei mele................
si mariei de elefantica la multe lunitze!!!!!!!!!!!!!!
sa fiti sanatosi toti!!!!!!!!!

noi am tras un pui de somn cu Ivan de la 6 jumate pana la 8 jumate si acum e inca treaz..................

daca intra yasmineas dori sa imi raspunda, sau alte fete care stiu, posibil sa il doara gingiile si de la primii doi dinti care i-au iesit jos, care acum cresc??????????????????????????????????????????????

maine mergem la cluj....sper sa vin cu vesti bune, ca am emotii.......................doamne ajuta!

pentru bebe siluan!
ingerii sa aiba grija de el, si parintii sa fie tari........am vz blogul, ce copil frumos e.................................
Dumnezeu e mare!
sper sa aiba grija de el............

noapte buna si mai ne vedem maine...............

pup u all!!!!!!

p.s.vazut poze cu palarioara, ca nu stiu cum altfel sa ii zic, alba cu buline rosii de bobitza..m-a omorat...............frumoase..mama si fiica.......................si eu vreau.........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simplicity mai cauta...eu l-am luat de pe ebay-ul din uk.
Cel pe care l-ai aratat tu este de la Primii Pasi, celalalt este de la TT.

_

AMR 7 kg
evident ca o sa imi casc ochii,dar chiar nu am vazut in magazine,gen mothercare....ms

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei. "

In ro cel de la primii pasi se gaseste si in farmaciile sensiblu, sigur gasesti, vezi ca au pe site-ul sensiblu posibilitatea de a cauta orice produs in ce locatii este disponibil Dar poate tu gasesti TT la tine... aoleu ce faza aia cu feederul pt medicamente Eu de la primii pasi mai am si niste biberoane, primite, sunt simpatice ca sunt colorate si in forma de ursulet, ratusca etc., am avut mai mult succes acum cu ele la dat apa, dar calitativ vorbind sunt
Si la multe lunite Arianei pt ieri , ca mi-a parut rau ca n-am apucat si eu sa trimit urarile

Mergi la inceput

M-am uitat si eu la poze... pufuletii sunt

Si da, toti plini de personalitate ... Si daca la pufuleti ma cam asteptam eu sa fie cei mai cei , normal, surpriza, mamicile... FRUMOASE ... Am vazut intalnirile din iunie... Sper sa reusesc si eu sa ajung sa va vad live, acum e mai greu, imi pare rau pt azi, dar nu e graba... ca sper ca vor tot fi intalniri cu "cei mici", pana nu vor mai fi mici
Am mai pus si eu niste poze cu bbx, n-am mai schimbat data ca nu sunt cine stie ce, unele vechi de tot si unele din vacanta, dar marea noastra stiti ca n-a fost ca cea a bobitzei (), la noi reprezentativa e poza cu usa doctorului
Multumesc mult de tot din nou tuturor (cu special pt Oani), si pt aprecieri , le voi transmite lui bbx ... ce bine l-a ghicit Simplicity, nu-i asa ca se vede pe fata lui ca e un mare rasfatat??

Mergi la inceput

Apoi m-am delectat si eu cu mesaje profunde de miremia, plateea, vikinga, ayanna ...
Si eu raspund in gand si apoi mi-e tare greu sa revin , si eu tot zic ca nu-mi mai permite timpul forumul , dar daca voi scrieti atat de frumos ...
Iar de cand au aparut si pildele Ayannei (bis... bis... intotdeauna mi-au placut, intr-un timp povesteam si eu, dar le tot repetam pe acelasi doua-trei ) si motto-urile lui Simplicity ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dulcineea, MP (wb, mi-ai lipsit), Bea, Lady pt urari!!
Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Azi m-am intalnit cu gazela cu ochi superbi (mama lui jiji ) si evident cu jiji cel simpatic. De miki si kiti nu mai zic....cu ei ne vedem zilnic aproape. Incep sa interactioneze si pufuletii unii cu altii, nu mai stau doar in carut asteptand sa fie plimbati.

In seara asta am aflat ca vine si Alexutza acasa asa ca va fac o invitatie in IOR saptamana viitoare.

LML Maria!!! Sa cresti mare si sa o bucuri pe mami! Elefantica voi cand va intoarceti?

In seara asta i-am facut cereale si i-am dat cu lingurita (din bibe sunt cah). Astept sa vad daca doarme mai bine cu burta plina sau e doar obisnuinta cu tzitzi. Tineti-mi pumnii, ca asa mi-e dor de o noapte cu somn de 8 ore (visez si eu), dece please nu da cu oo.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lady bag seama ca ai fi avut o contributie majora la umplut pagini la schimbul 3 in timpul sarcinii.

Poza 34 de bbx e foarte tare!!

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput