Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 8
bujo spune:
Vio mirosul gurii poate fi de la paraziti intestinali, ceea ce e mai probabil la ei decat maselutele. Mai ales daca o speli seara pe dinti. Ar putea avea cel mult un miros statut in gurita de peste noapte dar nu sa miroasa urat. Fa-i o hemoleucograma, eozinofilele ar trebui sa arate daca sunt prezenti paraziti desi e posibil sa nu iasa de la prima analiza. Poate intra Diana si te lamureste mai bine.
bujo mami de Filip
ooka spune:
salu
Moni incearca pentru constipatia lui Alex si cu masaj. Trebuie sa'i flexezi genunchii si sa'l apesi oarecum pe burtica cu ei flexati si cind sta pe spate si daca sta pe burtica. Eu asa ii faceam Norei si functiona. Masaj ii faceam de citeva ori pe zi, bineintels daca ai timp pentru asa ceva incearca.
Sanatate multa!
mami de Sofi
moni_or spune:
OOKA, am incercat cu masaj, e drept ca probabil n-a fost f. buna tehnica pt. ca de obicei isi incoarda picioarele cand vreau sa le flexez si mi-e frica sa fortez. Si cand sta pe burtica cum sa flexez piciorusele? Eu le flexam doar cand era pe spate.
DIANAMI, oare pot lua Ospen daca alaptez? M-am uitat acum la ceva prospecte si era o exprimare de 2 lei, ca cica "nu trebuie uitat ca trece in laptele mamei", pai bine frate, nu uit, stai linistit, da tu spune-mi ce are daca trece? E voie? Cica asta e prospect Ca stau acum si ma gandesc daca nu e mai rau sa nu iau antibiotice in caz ca am si eu (o sa-mi fac maine si eu exudat si antibiograma), ca daca ii dau si asa o sa trebuiasca sa ia si el direct, asa ca parca tot mai bine din laptele meu, ca ma gandesc ca trece mai putin. O sa o intreb azi si pe pediatra, ca ma duc sa iau analizele lui Luca (pana acum mi-a spus doar la telefon rezultatul).
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
ooka spune:
Moni, pai iei cite un piciorus si il flexezi si il impingi in sus asa flexat, daca sta il faci rapid si pe urmatorul si il mangai pe spate cit sta asa impachetat, daca nu sta repeti miscarea de vreo 10 ori pe piciorus.
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
salut
moni, dar esti sigura ca streptocoul e buba?
eu deja am inceput sa am dubii....
ma gandesc ca ori a fost f puternic antibioticul si l-a ucis in 2 zile (si a distrus si copilul) ori a fost gresita analiza si Sofia paote nici nu o fi avut nimic.
asa, azi dimineata iar la medic. alergie la antibiotic cica nu e ca a aparut prea tarziu dupa ce am oprit adnimistrarea si in plus orice alergie tre sa te manance dar pe sofia nu o deranjeaza decat aspectul....
viroza nu este ca ar fi avut ganglionii umflati, febra maricica, gatul rosu etc.
dar ce este? nu stie nimeni...
cert e ca au inceput sa dispara asa usurel... si daca tot dispar nu mai mergem la infectioase...asta vroiam sa fac urmatorul pas dar parca nu m-as mai duce. oricum nu mai arata asa cum erau acu 2 zile...nu prea se mai intelege nimic.
de la medicamente nu, alimente nu, alta alergie nu, viroza nu.... atunci ce?
am repetat hemoleucograma si este buna si de data asta
miercuri iar mergem sa o vada...
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
bujo spune:
Moni da, il alaptam pe Filip atunci. Ii dadeam in ceai. Dar vezi ca nu se dizolva decat in lichid foarte fierbinte. Daca e caldut nu se dizolva. Eu ii infierbantam bine apa si apoi dizolvam lactoza. Apoi puneam la racit. O sa-si faca efectul cam dupa 2 sapt.
bujo mami de Filip
flo1980 spune:
Hello
Mai apar si eu din joi in Paste ....
Suntem bine, sanatosi, "cu coarne" ca de' suntem mezinul....
La multi ani tuturor ce poarta numele Alexandru!
Bianca de a.cicel
Moni imi pare rau sa aud ca sunteti cu probleme, incearca sa mananci prune, ca tot e sezonul, sau compot de prune, piersici.... sau ii poti pune termometrul in fundulet, uns cu putin unguent cu galbenele, asta il mai ajuta pe David! Multa sanatate!
Uff ce vreme, e mai bine ca e racoare, dar toamna e asa nostalgicaaaa
Mada sa iti fie de bine noul nume! Eu sincer am citit in fuga si chiar ma intrebam cine e MissJJ si ce cauta pe la noi asa cu detalii... cum mai e, cum sunt copii, neuitandu-ma la semnatura ma intrebam daca nu cumva a gresit clubul ma ierti?
Pupici calzi si dulci
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
ana_a spune:
salutare
nu am citit nimic din urma...
am fost la munte, aseara am iesit.
am cules mure 2,5 kg si tocmai am terminat o dulceata delicioasa
Fetelor, stie careva vreo reteta de sfecla rosie?
Am 2 radacini cam cat un mar mare si nu stiu cum sa le gatesc...
as incerca altceva decat salata cu otet si hrean.
multumesc anticipat.
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
ooka spune:
Ana eu am mai facut ciorba din sfecla rosie si cred ca mai poti sa le folosesti ca desert cu miere si scortisoara, la cuptor sau nu.
Spor!
mami de Sofi
ana_a spune:
ooka mersi de idee. Cum faci desertul cu miere si scortisoara? Poti detalia?
La ciorba nu ma bag ca Stefi sigur sigur no sa guste din cauza culorii....
desertul poate il incearca.
o seara placuta tuturor.
sa auzim de bine
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."