Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 5
MissJJ spune:
Marina super vestea.
Ca tot vb de baby si bentitze: www.pinkbowtique.com/popup_image.php?pID=1134&type=jpg" target="_blank">aici si www.pinkbowtique.com/popup_image.php?pID=1133&type=jpg" target="_blank">aici. Awww cine mai vrea baby mic si mirositor de laptic?
mcoca spune:
eu, eu, eu
Wow, am vazut o boneta crosetata SUPER, cu o floare. As vrea o chestie din aia daca gasesc. Sinon, Diana, tu parca faceai asa ceva, nu? Ai ceva model? Stiu sa crosetez destul de bine, dar nu pe ne ve ...
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissJJ Awww cine mai vrea baby mic si mirositor de laptic? _ |
cred ca si eu....
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
dana81 spune:
Eu am un bebe mirositor a laptic..dar cu cat trece vremea si creste ma gandesc serios si la "nr. 3".Nu ma pot obisnui cu gandul ca nu am sa mai vad mutrite din astea mici si calde
MAMI de CLARA si RIANA
Dianami spune:
Buna dimineata!
Mai, vorba Danei, eu am bebe mic si mirositor a laptic (am inceput diversificarea, insa tot lapticul e baza ). Dar creste bebele meu, nu mai sta in loc, fuge, se intoarce, e cu ochii in 7 parti, vrea jucarii, ma "cearta" cand nu-l iau in brate...ma topesc dupa el. Si parca as mai vrea unul mic, mic .
Eu ma uit in jurul meu si ma bucur tare mult cand vad tot mai multe familii cu 3 copii. Nu ma intelegeti gresit, fiecare face cati vrea si respect decizia fiecarei familii, insa ma saturasem de fraza "am 2 copii ca atatia trebuie", parca scria in lege pe undeva .
Indiferent de numarul lor, este important sa-i crestem cum trebuie si sa-i iubim .
Vicky, am modele. O cipilica alba cu o floare asortata rochitei am facut eu la botezul finutei mele. Nu gasisem de cumparat ceva fix in nuanta aia. Caut modele cand dorm copiii la pranz si iti trimit.
Arata-mi si mie boneta care ti-a placut.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
vias spune:
Dianemi ce lucrusoare faine faci! Bravo!!! Banuiesc ca si vinzi...pai la cat de frumoase sunt!!
Daca mai fac un bebe, o sa te rog frumos sa-mi faci si mie lucrusoare asa frumoase!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
moni_or spune:
Eu marturisesc ca abia la bebe nr. 2 m-am indragostit de stadiul asta de bebe mic si mirositor a laptic... Nu ca nu l-am iubit pe Luca cat a fost bebe, insa eram atat de stresata mereu ca tot ziceam "abia astept sa creasca mai mare". Si acum abia astept sa vad ce omulet va iesi din bebelusul asta dulce care se uita fascinat la mine, cu ochi maaari maaari si albastri, insa ma bucur de fiecare clipa asa mic cum e si dependent de mami. Insa bebe 3 la noi nu va fi, 99%, adica numai daca ar fi sa se intample prin accident, ca eu avort n-as face niciodata, dar altfel eu am si 2 cezariene la activ si alte probleme, asa ca noi probabil zicem stop.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Dianami spune:
Moni, pai de la bebe 2 incolo se simplifica lucrurile . Nu ne mai stresam din toate motivele reale sau ireale, suntem mai linistite iar copiii ne simt.
Ma bucur ca Luca e mai bine.
Camy, mersi. Fac si chestii mai mari, nu numai pt. bebe mic si mirositor a laptic .
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)