Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 10
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce faceti? Noi ne revenim la normal si ne pregatim de sept de scoala si colegiu. Suntem la spalat de uniforme calcat pregatit rucsace schimburi si etc.
Deci nu is sg care cand vede bb vrea din noubb mic si mirositor de laptic.
Dana, Diana si eu sunt la fel asa imi place cand vad mai multi frati/surori avem si aici in vecini o familie au patru fete si un baiat si cand ii vezi asa veseli cand ies toti in oras si etc e asa frumos.
Moni sa stii ca te inteleg f bine si eu la Ami a fost altfel pt ca vb Dianei eram deja relaxata efectiv m-am bucurat de stadiul de bb fara o mie de griji si idei si etc. Si acuma inteleg familiile cu mai multi copii ca de multe ori dupa porimul zici ca nu mai faci ca e greu ca e una ca e alta ei dupa al doilea cam prinzi the hang of it si deja la nr 3-4-5 e floare la ureche.
Marina, Moni multa sanatate la pisoi , aiurea cu stafilococi si etc.
Vicky cat stati in ro? Drum bun.
Violeta multa sanatate , uff tare aiurea cu vomatul. Cu guritza nu stiu sa te ajut dar sper sa rezolvati cat de rapid sa aflati ce si cum. Multumim.
Moni pupam pisicul mic si burtica sa nu il mai chinuie
si aici am auzit de faza cu masajul ca funcioneaza dar cum anume trebuie facut si etc nu stiu.
Marina multa sanatate.
Flo no pb, nu ma supar. Ma bucur ca ai mai dat un semn pupambaietii mumosi.
Ana uite www.bbcgoodfood.com/search.do jsessionid=E6EBE5AAB804584E816F7802112516F2?keywords=Beetroot&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&x=32&y=8" target="_blank">aici de pe site-ul de la bbc a gasit 81 de retete cu beetroot. daca iti zice ca nulpoate deshcide bine daclic iarasi pe search in casutza aia albastra si iti apare lista.
Asa am reusit si eu sa recuperez. am scris si sarbatoritzii de sept deja ca de maine gata incepe toamna.
Pupici si revin mai incolo mai merg sa mai trebaluiesc.
dana81 spune:
Fetelor va rog da-ti-mi si mie idei de Marturii pentru botez home-made sau ceva similar...nu-mi plac cele de pe piatza sunt prea comune si fara personalitateMultumesc anticipat
MAMI de CLARA si RIANA
Marina_1609 spune:
sa vedeti cum a mancat azi sofia...
am prajit un ou si l-am decupat cu o cana, asa ca sa aiba marginile perfect rotunde. am pus oul in mijlocul farfuriei. am facut si cartofi pai si i-am asezat in jurul oului, si asa am facut razele soarelui
din maslina am facut ochii si gura...
Se minuneaza copilul meu si incepe sa ii faca cu manuta "mai-mai" si eu intervin: "papa-i ochiu!" si ea face "miam-miam" si uite asa i-a papat si ochiul nr 2, si gura, si capul...si razele.... iar eu am ramas multumita.
nu dati cu rosii...dar dupa atatea zile de lapte chior ii dau si cartofi prajiti numai sa o vad mancand
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
dana, eu la botezul Sofiei am avut drept marturii niste bebelusi in cosuleti. bebelusii erau mesteriti din "panuse" adica frunzele alea uscate ce inveleste porumbul si cosuletele erau jumatati de coji de nuci. Aceastea, de fapt, erau jucarii de brad dar eu am mai cumparat si niste servetele brodate manual, din acelea pe care pui paharul cu apa...si am atasat bebelusii de servetele...
le luasem de la un targ traditional, cand cautam disperata materiale pentru tinuta ei de tarancuta
au iesit destul de scumpe dar originale...
Mami Marina - Gospodina
turturica spune:
exista si marturii de bebelusi? Pe asta n-o stiam.
Eu n-am nascut inca, dar deja ma gindesc la botez, de data asta il facem in ardeal si-l botezam la greco-catolici, ca sa fie echitabil in familie Si-am si gasit locatia de botez, o sa facem www.conaculsecuiesc.ro/romana/galerie.html" target="_blank">aici
vicky, foarte faine hainutele de botez pe care le-ai ales, oare livreaza si in elvetia? Ca mi s-au parut super si la un pret convenabil.
Iar legat de reducerea programului la servici, nu, n-am primit reducere Adica n-am cerut io, ca mi-e jena. Imi tot zic ca atunci cind intru in luna a noua o sa-mi iau inima in dinti si o sa-i spun doctorului sa-mi dea certificat medical, dar parca vad ca ma fac gisca si-atunci si nu zic nimica.
Ah, drum bun in romania si distractie placuta.
ooka, suna bine desertul ala cu sfecla, tre' sa incerc si eu
ana de bistrita, ma oftic de mor cind aud de zmeura, afine si alte fructe de padure. Eu dau 2 euro pe 250g de afine, mi se pare a' naibii de scump si nici macar nu sint afine din alea de padure, sint d'alea de crescatorie.
missjj, si zi asa, ai schimbat nick-ul, dar noua denumire de la ce vine?
marina, bine ca esti creativa la treburi de gatit, m-am mai uitat si la tine pe blog, arata super. Eu le cam trintesc in farfurie, recunosc ca ma intereseaza mai mult continutul, adica sa fie sanatos, dar aspectul lasa de dorit.
Ah, si-apropo de mincat sanatos, am facut duminica petrecere cu copiii (aia 9 de care va ziceam) pentru ziua Marei. Petrecerea fu organizata la un loc de joaca care s-a ocupat si de mincare. Evident ca le-au dat porcarii, hot-dog, chipsuri, popcorn si sucuri lesinator de dulci. Ei bine, se vede ca fie-mea n-apuca sa manince din astea, ca a ras tot de pe farfuria ei Dar macar tortul ala dulce nu l-a mai vrut, in schimb a ras 3 pahare de sampanie (fara alcool). Poze de la petrecerea de ziua ei am pus aici.
am plecat
Mami de Mara (19.08.2008)
MissJJ spune:
Marina felicitari pt printesa ca a papat. Eu te inteleg cu papa ca si ale mele is si au fost mega mofturoase. Amira acuma e in greva de papa de la dinti ca ii ies toti odata ca la ea a fost pauza lunga intre primii dinti si restul si mananca cascaval cate trei bucatele mici, supa cateva guri si iaurt de ala mic de la petit filous. Si apa multa si lapte mult in rest mai nimic si astea nu le papa in cantitati mari ci asa ciuguleala.
Buna ideea cu soarele am sa incerc si eu poate papa si Amira ou asa.
Si ca e vb de papa si copii care par a nu fi flamanzi, le-am cantarit si eu pe ale mele de curiozitate si Amira are 12,4 kg si ari 17,9 kg. La inaltime nu stiu cat mai au poate le masor diseara.
monalac spune:
buna!va citesc,dar,ca de obicei,nu prea am tp de scris...
acum,baietii mari sunt la peste,iar cel mic doarme cu suspine,dupa ce mai devreme s a balacit intr un lac pana a cazut si si a julit piciorul...
eu de maine incep serviciul,sunt intr un mare butoi ,mai ales ca at cand va fi sotul de serviciu ii voi lasa pe baieti cu soacra mea[tata e f bolnav,nu se mai poate ridica sg din pat,iar mama tb sa aiba grija de el].
deocamdata ma duc la post,dar s ar putea sa ma detasez in oras,sa vad ce posturi mai apar.
TURTU,am vazut o pe mara cea blondina,e dulce foc.
am vazut pozele cu pepenasi,sunt frumosi toti.
KATALYNA,felicitari pt slabit,eu,ca de obicei,am abandonat!
CODRIN a inceput sa faca multe nebunii,s a transformat f tare si nu mi place deloc....
ne loveste cand nu i convine ceva,ne spune''taci din gura'',e f plangacios,nu papa aproape nimic ,''nu vreau sa pap.nu mi e fame[foame]'',asta e replica lui favorita.
in schimb,cris s a mai cumintit,sa vedem cat il tine.
puiul meu o sa inceapa gradinita si desi are aproape 6 ani,eu tot cu inima stransa stau.
VICKi,botezi in franta?
MissJJ spune:
Turtu vazut pozele si filmuletzele super scumpa printesa, sa ii fie de bine petrecerea si sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa este.
Si te-am vazut si pe tine la nunta ti-a stat f bine cu rochia neagra. Faina locatia pt botez.
Nu vine de la nimic anume, ceva special sau etc.
Mona pupam sa treaca julitura. Bafta cu job-ul. Tinem pumnii sa fie ok la gradi.
Si Ami e incapatzanata si nervoasa si in greva de papa, speram sa treaca rapid odata cu iesirea maselelor si caninilor.
Si abia astept sa inceapa pre school sa vad cum reactioneaza sper sa ii placa.
mcoca spune:
MArina, felicitari pentru papat!
Mada, nu stam decat 10 zile. Mergem sa o recuperam pe MAya si avem si o nunta.
Turtu, bai eu cand aud din astea, sa stai pana nasti la servici mi se ridica parul maciuca. Eu zic sa-i zici la obraz sa te bage in concediu. Nu trebuie sa te gaseasca flacaul moarta de oboseala.
Cu hainele de botez am avut un mega noroc. ERau ultra reduse, ca erau din colectia trecuta (oricum din colectia actuala nimic ok pentru botez, astia se boteaza numai vara bai). Au sosit azi si sunt foarte multumita.
Mona, iti intzeleg butoiu . Sper sa reusesti sa te detasezi. Multa bafta in noul an scolar!
Da, aici botezam, fetitza unor buni prieteni. Nu as fi botezat in ro (bine copiii lu frate-miu, dar e altceva) ca mi se pare ca ai totusi niste obligatii in calitate de nas.
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
vicky, si acolo nu ai nici o obligatie de nas? care sunt diferentele ca nu ma prind...?
Mami Marina - Gospodina