Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
NicoletaB spune:
Ale- La multi ani!
admirat poze cu printesa, dar nu te supara pe mine daca te sfatuiesc sa scoti pozele nud cu fetita, caci au fost o groaza de incidente neplacute cu pozele nud ale copiilor!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
oanarus spune:
La multi ani Alexandrilor si Alexaandrelor!
Ale , ai o printesa frumusica foc, insa subscriu la ce a zis Nicoleta referitor la pozele nud ! Sper din suflet sa nu te superi!
aleesicoo spune:
nu ma suparrr doamne fereste
bn k mi ati zis
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
flory_blanca spune:
Ale la multi ani! Tare dulcica printesica ta.
La multi ani Alexandrilor si Alexaandrelor!
Pentru diversificare eu am gasit un site care mi se pare super ok cu multe grafice si articole utile. Daca va intereseaza retetebebelusi punct ro. Oricum eu am decis sa mai asteptam si cat ii merge bine si papa lapte ramenem numai la lapte.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jocurban Ruxi (bubu), imi spui te rog si mie de la ce farmacie si din ce cartier iei tu Topfer-ul mai ieftin? As vrea sa iau si eu de acolo, la minim 10 cutii cate folosesc eu pe luna ar fi o economie substantiala... Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume! Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010). Blogul mazarichilor |
Eu stau in Zorilor si il iau de la farmacia Aldedra de pe strada Pasteur 60 ca e cea mai apropiata de mine, dar mai sunt 2 farmacii Aldedra, una pe Str. Pasteur 59, cum urci strada pe partea stanga, mai sus de Gradina Botanica, inainte de intersectia cu strada Viilor (pe care e Spitalul de Recuperare) si a treia farmacie Aldedra care s-a deschis f. recent e in Sora, poate ti-ar conveni mai bine fiind in centru.
Cea din Sora nu stiu unde anume in Sora este, sotul meu mi-a zis ca tocmai i-au venit actele de infiintare a acestei farmacii , eu personal nu am drum deloc in centru de cand cu copiii.
Eu stiu ca in Sora era si farmacia Farmadon, nu stiu daca mai e, vezi sa nu mergi acolo.
TEUTA2 spune:
citat din mesajul lui flory_blanca Neata' mamici si puiuti! Teuta noi am depus dosarul imediat (cam la o saptamana dupa) dupa ce am terminat concediul si daca nu ma insel il poti depune in maxim 60 de zile dupa terminarea acestuia, in rest cat de repede depinde de tine cand termini actele. Prima data trebuie sa duci decizia de suspendare de la firma la ITM sa iti inceteze in cartea de munca si sa iti scrie in ea si trebuie depusa dovada la dosar. Apoi iti dau tot de la ei o adeverinta tipizata cu salariul pe ultimele 12 luni. Ce acte mai ai nevoie exact iti dau doamnele de la Asistenta Sociala unde il depui. Eu in mare imi aduc aminte ce si cum (copie CI al meu si al sotului, copie certificat nastere copil)dar decat sa tot umbli pt cate un act du-te mai bine o data pana acolo sa iti dea lista cu ce ai nevoie, formularele tip ca oricum ai nevoie de cateva formulare de la ei sa completezi si tu si sotul asa ca un drum pana acolo anterior depunerii dosarului oricum e necesar. Virginia asa e cu comertul la noi. Cand am nascut-o pe Nadia nu gaseam haine de primavara-vara numai salopete super groase de iarna si in toiul verii, in iulie o saptamana nu am gasit niciunde body simplu cu maneca scurta sau tip maieu asa ca... asta spune tot. Banuiesc ca si acum va fi tot asa, si de altfel nici nu ma mir. Si apoi se plang ca nu le merg afacerile. Dincolo in august deja au mega reduceri pentru hainele subtiri si apare colectia noua toamna-iarna. Din pacate mai sunt multi ani lumina pana sa ajugem la mentalitatea lor. Mami de fetita frumusica foc! Nadia 29.04.2010 |
Multumesc pt raspuns,flory_blanca!
TEUTA2 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo neataaaa let's party am implinit 24 de anideci azi avem petrecere avem de toate veniti si luati si pt bebei portie dubla de laptic yuhuuuu fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445 |
la multi ani,sa fii iubita si fericita!!!!
Jocurban spune:
citat din mesajul lui T_Ioana Buna fetelor! Vaccinul meu Infanrixhexa zace in frigider de 1 saptamana pentru ca dr de familie, cand am fost luni la control, mi-a spus ca fornaie fata si sa-i pun 3 zile cate 1/2 sup cu paracetamol de 2 ori pe zi si mult ser in nasuc. Ok...dar fata fornaie in continuare si asa face de vreo lluna jumate. Nu are febra (intre 36,6 si maxim 37,6 luat dupa ce mancase) mananca la fel ca de obicei (adica prost si ffff putin, in jur de 600 ml/zi)dar asta este, atata poate, e vesela, mai stranuta la schimbat scutecul sau mutatul in alta camera, uneori tuseste 1 data, scurt, ca si cum s-ar ineca cu ceva sau ar avea gatul uscat dar eu zic ca e de la saliva ca face gargara toata ziua, nu are mucisori si am incercat sa-i explic ca atunci cand se trezeste e super infundata si fornaita dar iar, eu zic ca e de la dormitul numai pe burta si mai ales, de cele mai multe ori, cu nasul in cearceaf (efectiv, de multe ori doarme direct in nas). PArca vad ca si maine ne amana si nu mi-e de altceva dar eu am un stres cat casa sa nu se ia curentul mai mult timp sau sa nu se strice frigiderul ca numai de vaccin imi este. Eu am dat 225 lei pe el de la un prieten care face distributie la farmacii si l-am luat la pret de depozit, fara adaos comercial. A, voiam sa va intreb (dr mea nu stia prea bine) cu cat timp inainte de administrare se scoate vaccinul de la frigider?! Bun, si toata placinta aia de mai sus, cu fornaiala, era ca sa aflu daca mai este vreo floricca de aici in situatie similara si daca a facut vaccinul (Adica a facut vaccinul si peste nasuc fornaitor)....oricum, maine dupa ce o vede dr de familie o duc si la un pediatru sa vedem ce si cum! Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010) Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
Ioana, si fetele mele sunt la fel de fornaite dimineata, cu nasucul infundat si frecvent au si mucisori... de 4 luni deja. Le desfund de 2-3 ori pe zi cu ser fixiologic, le aspir cand si cand, iar vaccinurile le-am facut fara probleme, chair daca erau asa (noi am facut Pentaxim, dar e tot aceeasi mancare de peste). Daca insa pediatra ta a evaluat altfel situatia, mai bine mergi pe mana ei...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
bubu30 spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 Intrebare intrebacioasa. Azi am observat ca pe mameleoane mi-au aparut multe puncte negre care sunt ca alunitele si cam aspre la atingere. Stie cineva ce ar putea fi, mai aveti vreuna din voi asa ceva? Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Si eu am dar le am de imediat dupa nastere .
si ma tot intrebam de ce au aparut.
arturicii spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Noi am sarbatorit-o ieri pe Sabina, de sf Sabina. I-am luat si un cadou, www.toysrus.ca/product/largerImage.jsp?productId=3465049&largeImageURL=http%3a%2f%2fTRUSCA.imageg.net%2fgraphics%2fproduct_images%2fpTRUCA1-5677452dt.jpg&imageIndex=0#" target="_blank">asta; acum il testam si ii place. E dintr-un cauciuc f moale si are si tavita.
Sabina, imi pare rau insa nu stiu ce sa iti spun.
Flory, ma bucur ca ai hotarat ca e ok sa mai astepti cu diversificarea.
o saptamana faina!
Ioana & PYS