Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Artu, La multi ani sa va traiasca Sabina. Sf Sabina este in religia ortodoxa sau cea catolica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani si tie!

Preotul ce a botezat-o pe Sabina ne-a spus despre aceasta Sfanta. Cat a facut el un stagiu in Roma, acesta a fost lacasul lui de suflet, dupa cum s-a exprimat.
Se pare (tot de la el stiu) ca si in ortodoxia de rit vechi a apartut aceasta sfanta insa in timp au ales unii si altii sa arate altfel calendarul ordodox de azi.

Eu acum sunt in cautarea unei icoane cu Sf. Sabina. O reprezentare gasesti la mine in album.

Se "serbeaza" pe 29 august.

Mama (dansa este Sabina) nu a stiut pana acest an. Ea tot zicea ca nu are Sfant. Asa ca l-am gasit!

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ziua buna, fete dragi!

La multi ani, Ale, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si o tanara mamica implinita!

La multi ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor sarbatoriti azi!

La multi ani, Sabinuta de Artu, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa!

Noi tocmai ce am sosit de la dr, Tudor are 9 kg si 70 cm, i-am facut Infanrix Ipv-Hib, a durut tare (cica doare mai rau ca ala de la 2 luni, pt ca are si antitetanos), sper sa nu avem alte reactii. Am decis sa nu facem Rotarix, vom face insa Prevenar, si Matei o sa-l faca , cu o luna inainte de a incepe gradi.
In rest, sanatos si voios Tudoras, dr mi-a zis ca vorbim de diversificare dupa 5 luni, poate chiar spre 6, mi-a zis ca e un copil vioi (chiar mare fiind) si ff bine dezvoltat neuromotor, sa nu-mi mai fac griji aiurea ca nu se intoarce inca, sau mai stiu ce alte stresuri de mama.

Zi frumoasa si raman in zona!

Mergi la inceput

Carla, fetelor, fara nici o intentie de a provoca vreo dezbatere pe aceasta tema, va recomand www.foodincmovie.com/" target="_blank">acest film.

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Sorana, 9?? (noua, nine, neuf, negen, üheksa, tisa, etc - am folosit google translate

Bravo si voua pt ca mai asteptati cu diversificarea.

voinicul voinicilor

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Artu despre Sf Sabina am aflat si eu tot de la tine. De la mama stiu de Sf Sabin, care se serbeaza parca prin iulie.

Sorana waw ce bebe mare. Nasol cu vaccinul Sper sa treaca repede. Noi o sa il facem cand venim de la mare, tre sa treaca minim o luna intre BCG si Infarix.

Mergi la inceput

Artu multumesc pentru urare. La multi ani si mamei tale.

Mergi la inceput

Artu multumesc pentru urare. La multi ani si mamei tale.

Mergi la inceput

am cantarit-o pe Sabina si a crescut in ultima luna 700gr!

hihi, eu o diversific pe la 2 ani daca tot ii e asa de bine cu lapticul din productia mea proprie

Ioana & PYS

Mergi la inceput

eu sunt f emotionata. Iustinica mea nascuta la 1kg 750 a zis azi ptr prima oara un Mam...aaa. Nu stiu cat de coerent a fost. Dar mi-au dat lacrimile.

Mergi la inceput