Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Matei nu a mai mancat de 4 ore si a refuzat sanul
i-am dat laptic cu seringa, 100 ml, caci nu stie/nu vrea cu biberonul
e cumva gresit sa-l alimentez daca el nu doreste?(desi nu l-m fortat cu seringa)
are scaune dese(nu diareice) si mi-e frica de deshidratare

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Matei nu a mai mancat de 4 ore si a refuzat sanul
i-am dat laptic cu seringa, 100 ml, caci nu stie/nu vrea cu biberonul
e cumva gresit sa-l alimentez daca el nu doreste?(desi nu l-m fortat cu seringa)
are scaune dese(nu diareice) si mi-e frica de deshidratare

10.05.2010

Vero,daca nu a refuzat seringa cu laptic,nu vad de ce n-ar fi bine.
Verifica tu sa nu aiba afte in gurita si din cauza asta sa refuze sanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Dupa cum spuneam,revin cu ceea ce am vrut sa scriu si am pierdut pe "drum ".

Pe Tudor il hranesc exclusiv cu sandin 3 in trei ore,el refuzand ceaiul sau laptele proaspat din pompita,daca i le dau cu biberonul.Mi-a acceptat doar 2-3 lingurite de apa plata pe zi si suzeta fara de care nu adoarme.

Vroiam sa intreb mamicile de baietei cum mai procedeaza cu toaleta la putzi,caci noi se pare ca avem un inceput de fimoza pentru care dna dr ne-a recomaandat unguent lomexin si maine mergem sa vedem cum ne prezentam(am reinceput si baitele in pelin,pt ca le-am oprit de vreo 8 zile si iata ca nu ne-a facut bine)Ati aflat ceva despre Mercurialis Salbe,ati incercat sa o folositi la puiutzi?

Si inca ceva :fetele care au depus dosarul pt indemnizatie ,ce cuprinde el si cand l-ati depus (dupa terminarea concediului medical la cate zile)?

FELICITARI BEBELUSILOR CRESTINATI ,SA CREASCA MARI ,SANATOSI SI NOROCOSI!

Noi am stabilit data botezului pe 25 septembrie ,iar acum am intrat in febra cautarilor de aranjamente florale,invitatii,marturii.Localul si meniul l-am stabilit.

In rest ,sa fim sanatoase sa ne vedem copiii mari !

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Neata
Cafeluta cu laptic la toata lumea (sau ceai, suculet de fructe, etc :D)
am intrat repede pentru a va spune ca Matei este bine, a mancat la 2 si la 6
la 2 ii era asa de foame ca a bagat sanul mai mult ca niciodata in guritza(saracutul de el)
sper sa isi revina cat de repede caci nu a fost asa de activ miculutul in ultimele 2 zile
sper, de asemenea, sa isi revina vremea caci ma deprima rau de tot gandul ca ,de acum, vor fi numai zile friguroase
brrrrrrrrrrrr...

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

apropo de zile friguroase...acum la Busteni sunt 11 grade!! deja s-a facut racoare in camera fetitei, bine ca am avut sacul de dormit cu mine si am bagat-o aseara acolo, pus si fes pe cap, dimineata desi ne indicau 22 de grade in camera ei parea ca e mai racoare,insa ea avea manutele si piciorusele calde, un pic obrajorii erau mai recisori insa nu reci rau.nasul era caldut.
i-am cumparat ieri din busteni o salopetuta ,chiar ma enerveaza toate magazinele si din bucuresti si din busteni, caci am vrut sa ii iau fetei hainute mai groase pentru marimea ei de acum si toti imi baga placa cu "nu am facut inca comanda la hainele de toamna iarna". Ce comert o fi asta, cand vin la tine cu banul sa cumpar si tu nu esti pregatit macar intr-un coltisor sa ai si haine mai groase,nu numai de vara? ca dupa cum se stie, frigul vine dintr-o data si ce fac?stau cu copilul in casa,infasurat in 3 randuri de body?plus ca mai nimeni nu are botosei.imi ofera toti pantofi din aia de 2 bani care oricum parca zici ca sunt de decor nu de tinut cald la copil.
am facut si eu comanda acolo unde zicea si Sabina, sper sa vina repejor sa ii mai pun body cu maneca lunga si tot asa.Noroc cu mamaita care ne face botosei si vestuta la fetita.
Voi v-ati confruntat pana acum cu imposibilitatea gasirii de hainute potrivite sezonului?

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata' mamici si puiuti!
Teuta noi am depus dosarul imediat (cam la o saptamana dupa) dupa ce am terminat concediul si daca nu ma insel il poti depune in maxim 60 de zile dupa terminarea acestuia, in rest cat de repede depinde de tine cand termini actele. Prima data trebuie sa duci decizia de suspendare de la firma la ITM sa iti inceteze in cartea de munca si sa iti scrie in ea si trebuie depusa dovada la dosar. Apoi iti dau tot de la ei o adeverinta tipizata cu salariul pe ultimele 12 luni. Ce acte mai ai nevoie exact iti dau doamnele de la Asistenta Sociala unde il depui. Eu in mare imi aduc aminte ce si cum (copie CI al meu si al sotului, copie certificat nastere copil)dar decat sa tot umbli pt cate un act du-te mai bine o data pana acolo sa iti dea lista cu ce ai nevoie, formularele tip ca oricum ai nevoie de cateva formulare de la ei sa completezi si tu si sotul asa ca un drum pana acolo anterior depunerii dosarului oricum e necesar.

Virginia asa e cu comertul la noi. Cand am nascut-o pe Nadia nu gaseam haine de primavara-vara numai salopete super groase de iarna si in toiul verii, in iulie o saptamana nu am gasit niciunde body simplu cu maneca scurta sau tip maieu asa ca... asta spune tot. Banuiesc ca si acum va fi tot asa, si de altfel nici nu ma mir. Si apoi se plang ca nu le merg afacerile. Dincolo in august deja au mega reduceri pentru hainele subtiri si apare colectia noua toamna-iarna. Din pacate mai sunt multi ani lumina pana sa ajugem la mentalitatea lor.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neataaaa
let's party
am implinit 24 de anideci azi avem petrecere
avem de toate veniti si luati
si pt bebei portie dubla de laptic

yuhuuuu

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

http://family.webshots.com/photo/2172630880106599133esFTrK
Karina

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Ale, la multi multi ani fericiti !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

La multi ani tututor Alexandrilor si Alexandrelor. Sa creasca mari si frumosi.

La multi ALe, sa fii fericita. Multi inainte.

Virgi sa stii ca sunt super seriosi si au lucruri de calitate. Eu am fost multumita. Eu cum nu am timp sa umblu prin magazine, bantui pe net. Mi se pare cea mai comoda varianta. Iti mai dau pe PM ceva variante testate de mine. Si noi acum cand plecam la mare o sa luam haine mai grosute si sacii de dormit cu noi. Mai ales ca si in hotel e mai frig, ptr ca, climatizarea le functioneaza chiar prea bine

Mergi la inceput