Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
gabriella1 spune:
fetili,sunt ok dupe dexa.
Gabriela
24 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
am venit impresionata si in acelasi timp "nervoasa".Era o fata de la tara intr-un pat alaturat, cu grave probleme la bb.adica bb are hidrocefalie. De 5 zile i se administreaza pastile ptr declansarea nasterii, si nu naste. O amarata de dr. in fiecare zi ii spune ca-i face cezariana si apoi dispare.
Spera femeia ca va naste in noaptea asta, cand asistenta ii spune"nu, nu in noaptea asta.poate maine"
bai, deci pe mine ma lasa nervii. si-a dat fata 3 mil de lei doctoritei. e o femeie simpla dar de la tara. si dobitoaca aia de dr isi bate joc de ea.ahhh, n-am o s-o hacuiesc .da' ,sunt furioasa !
Gabriela
gabriella1 spune:
iar mananc.daca n-adorm cu capul in farfurie, revin in forta
Gabriela
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Hello. Am fost si eu la Uscateasca in seara asta sa iau rezultatele: am anemie si trebuie sa iau fier. Vrea sa repetam analizele dupa urmatoarea eco, de 33 sapt. In alta ordine de idei, luni incepe distractia - renovarea. Va fi un haos total aici: lavabila peste tot, schimbat parchet in living si camera bebelina, pus parchet in baie etc, iar barbatu' meu bate campii.... Shtrumfa asta mica, din burtica, s-a foit toata ziulica, a fost f ocupata O seara buna! PS. Stie cineva unde gasesc sau o marca de vopsea decorativa? Vreau sa fac un perete un gri perlat, care sa iasa ca si cum ar ramane dare de la pensula. Symo 31+ Diana Nicole AMR 6 SAPTAMANI |
Lore 23 + &
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi sugubina, mie nu mi-a iesit nimic in neregula la uscateasca, dar mi-a dat aspenter 1 la 2z si sa revin in sapt 12. am luat aspenterul, dar la 12 sapt drita gineco (care ma trimisese la uscat) mi-a zis sa opresc aspenterul, la fel si drul cu care am fct fiv la budapesta. eu mi-am fct si antiocorpii anticardiolipinici la babes ca stiu ca astia sunt naspa la sarcina, mi-au iesit negativi, asa ca nu am mai mers la uscateasca. nu am luat nici vitamina C, nici magne B6 cum a zis uscatescu, pt ca eu mananc every day fresh de portocale, fructe si legume, plus fructe in sine si nu vad de ce sa iau vit c chimica vara, cand minim 2 kg de fructe se pot manaca fara probleme. cat despre magne b6, am luat mg simplu (asa a zis ginecoloaga). referitor la dexa, eu cred ca la sarcini gemelare e diferit de sarcina simpla: sarcina gemelara are mai mare risc de prematuritate, de aceea mai toate mamale cu gemeni fac dexa pt maturarea plamanilor. la o sarcina simpla, probabil ca se face numai daca exista pericol de sarcina nedusa la termen. voi intreba si eu drita la next visit. fug la table, am luat o partida si sunt pe val! Adi +24 cu si |
sau de acum in colo ar trebui sa-mi spuna???
Lore 23 + &
gabriella1 spune:
merg la somn ca bb isi cere dreptul la hodina. el nu stie ca are mama paranoia-inca
somn usor si linistit !
Gabriela
MSymo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lore76
Lore 23 + & |
Saru'mana! Si Corinei....ca la fel a zis si ea.
Symo 31+ Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI
fluturasha23 spune:
Buna dimineata burtici. Sa aveti o zi frumoasa!
Hera uite am gasit pe net un articol interesant http://femeilor.ro/fratele-mai-mare-intre-gelozie-si-iubire-260.html
da si tu cautare cu google despre subiect. O sa mai caut si daca o sa gasesc carti o sa-ti spun. Daca gasesti si tu sa ne spui si noua. Intr-adevar este foarte delicat si foarte important subiectul. Ar fi bine daca macar cateva luni ai putea avea un ajutor, pe cineva care sa se ocupe de Lorena sa nu se simta ignorata dupa ce 2 ani a fost in centrul atentiei.
24+
gabriella1 spune:
'neata!
nu dorm de la ora 4.intai m-a razbit pishu,apoi foamea, apoi iar pishu.
cand s-adorm io, s-a trezit huzbandul:ba ca e frig,unde-i plapuma, ba vrea el la pishu, ba ii este foame, ba a deschis PC ,baaaaaaaaaai,mi-a venit sa-l omor
Gabriela