Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 4
JoAnn spune:
buna dimi fetele
vad ca vb despre adm . inj. pentru dezvoltarea plamanilor.
acu ...nici eu nu stiu sigur cand e cel mai bn sa se administreze. o sa intreb azi dr. despre ele....ca trebuie sa merg sa vedem musiu col ce mai face
dar cunosc pe cineva care a nascut prematur la 8 luni si i-au adm. dexa. la inceputul travaliului si a nascut inainte sa apuce sa isi faca efectul...iar bb a avut mari probleme...au fost la un pas de a-l pierde...
fetele
marizta spune:
neata burtici....eu vreau sa zic k ieri dp munca am ajuns la urgente la spital....am pov eu k ma durea in dreapta k la apendicita.si ieri inainte saplec kand m-am ridicat dp scaun am zis k lensin..o durere atat de puternica in dreapta de nu puteam sa merg si sub burtica un pic..in fine am ajuns acolo...m-au trim la gineco.acolo mi-a zis intai sa ma duc la chirurgie.acoo nu era nimeni..puteam sa si mor k acolo nimeni.....si m-am intors la gineco ,i-am povestit...mi-a dat sa fac niste analiz si urina,ajung in lab acolo stai k tb sa term ceva si dp ma ocup de tine....(numai in spital sa nu ajungi)....si rez a fost k am o usoara infectie urinara si k de la asta ar fi durerea, colul inchis......nu mi-a dat niciun tratm,nu tu un eco sa vada bebe.nikkkkkkk
niste.....nu mai zic
pup si sper k nu m-am lungit prea mult
24 +
Doamne ai grija si de noi
letzy81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina letzy81 la CM Matei Basarab pe site am gasit "Profil investigatii pentru trombofilie " ce contine: mutatie factor V Leiden, mutatie factor II, mutatii gena MTHFR, antitrombina III, anticoagulantul lupic, anticorpi antifosfolipidici, activitatea proteinei C.PRET=580lei Dr mea a scris pe formular "Profil genetic de trombofilie". Asta e oare, de mai sus? tu ce parere ai ca vad ca esti trecuta pin tuate.. Asa deci cu Fundeniu-stiam eu ca poa sa iti faca o compensare. Doar 50lei diferenta deci pe luna? sugubina 25+ cu Puficele |
Sugubina eu le-am facut la Synovo si pachetul continea ce contine si cel de la Matei Bals si mai scutesti si 100lei.
Ultimele retete le-a luat sotul de la cumnatul meu de la farmacie si-l auzeam ca ar fi platit pana in 5o de lei.Problema care am intampinat-o eu a fost cu procurarea clexanului.Nu prea il gaseam.Au fost luni cand l-am cumparat cu banii jos din Bucuresti.In Bucuresti am vazut ca se gaseste mai usor.Acum pt luna urmatoare mi-a facut cumatul meu stoc,deci sunt linistita.Sper doar sa nu-mi schimbe doza ca atunci iar caut.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
29+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui marizta neata burtici....eu vreau sa zic k ieri dp munca am ajuns la urgente la spital....am pov eu k ma durea in dreapta k la apendicita.si ieri inainte saplec kand m-am ridicat dp scaun am zis k lensin..o durere atat de puternica in dreapta de nu puteam sa merg si sub burtica un pic..in fine am ajuns acolo...m-au trim la gineco.acolo mi-a zis intai sa ma duc la chirurgie.acoo nu era nimeni..puteam sa si mor k acolo nimeni.....si m-am intors la gineco ,i-am povestit...mi-a dat sa fac niste analiz si urina,ajung in lab acolo stai k tb sa term ceva si dp ma ocup de tine....(numai in spital sa nu ajungi)....si rez a fost k am o usoara infectie urinara si k de la asta ar fi durerea, colul inchis......nu mi-a dat niciun tratm,nu tu un eco sa vada bebe.nikkkkkkk niste.....nu mai zic pup si sper k nu m-am lungit prea mult 24 + Doamne ai grija si de noi |
adica CUM sa nu-ti dea nici un tratament?!moama, peste cine ai dat? asta nu trece cu apa de robinet. Eu sunt deja in a 4-a zi de augumentin.
sanatate multa tie si la bb
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
marizta spune:
da nu mi-a dat nik.doar sfaturi: nu curent, nu in picioare goale pe gresie....spital de stat ce vrei....o sa ma duc maine la med de fam sa ii zic si sa vad ce imi da
24 +
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui marizta da nu mi-a dat nik.doar sfaturi: nu curent, nu in picioare goale pe gresie....spital de stat ce vrei....o sa ma duc maine la med de fam sa ii zic si sa vad ce imi da 24 + Doamne ai grija si de noi |
io zic sa schimbi ginecologul.daca te uiti pe gugalvezi ce probleme mari poti avea de la o infectie netratata.
fa ceva,nu sta asa.
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
marizta spune:
nu am fost la gineco al meu,am fost la sectia ginecologie urgente a spitalului judetean......pe gineco al meu nu l-am anuntat
24 +
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Bravegirl, si la noi exista doula; sunt absolvente ale facultatii de asistenti medicali si moase.
Marizta, trebuie sa iei un tratament, neaparat du-te la medicul de familie.
Beatrice, cum te mai simti?
Ce bine a fost dimineata cand am dat de racoare!
Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
marizta spune:
nu am fost la gineco al meu,am fost la sectia ginecologie urgente a spitalului judetean......pe gineco al meu nu l-am anuntat
24 +