Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

anymona super burtica..
si eu am pus cateva poze zilele trecute.

miruna eu mereu fac misto de sotul meu si ii spun ca "distractia costa"...el saracu nu mai zice nimic..isi mai face calcul uneori cu cat a mai ramas de asteptat.

si bebelusa mea tare miscacioasa este azi...

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

va multumesc mult pt aprecieri. sunteti niste dragute

Miruna, nu stau in drumul taberei...ci in partea opusa...Socului, Pantelimon, p-ta delfin

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

anymona super burtica..

miruna eu mereu fac misto de sotul meu si ii spun ca "distractia costa"...el saracu nu mai zice nimic..isi mai face calcul uneori cu cat a mai ramas de asteptat.

27+ si ingeras in ceruri

si la mine bb este foarte miscacios....dar m-am obisnuit pt ca asa este el mereu....rare sunt zilele cand este mai puturos.....poate isi consuma acum energia si cand o sa ajunga la mami si tati acasa o sa fie super cuminte si nu o sa planga si o sa o lase pe mami sa doarma si o sa fie un copil perfect

29+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

nu se poate !!!!!!!!!!!!! bebe a miscat pana am facut kk
sunt ferfenita,varza
vai de ....meu
acum s-a linistit iar io sunt distrusa !

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Gabriella nu e de gluma cu hemoroizii. Eu m-am luptat 2 ani cu ei. Deci, nu stiu de tarate si nu am incercat insa, inainte de orice scaun sau tentativa da cu muuuulta crema de galbenele la locul cu pricina si usor in interior.

Apoi, dup bai calde cu sapun, tarate si ce vrei tu incerca sa impingi nenorocitii inapoi. Eu am incercat nespe creme si timp de 2 ani iar metodele de mai sus au dat roade imediat.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Salutare!
Alexa, eu stiu ca Maia nu e derivat de la niciun alt nume, iar Ina (parca! sa ma scuze daca nu e ea, neuronul obosit isi spune cuvantul) a dat foarte bine explicatia numelui.
Celesta, nici eu nu recoltez stem, din aceleasi motive
Ma alaturi fetelor care se "plang" de copii agitati. Si dom'soara Maia are o perioada foarte activa. Nici macar mangaierile lui taica-su n-o mai potolesc, el o mangaie, ea da cu piciorul. Ieri la birou timp de vreo ora si-a batut joc de vezica mea de m-am dus la buda de 10 ori pt cate 10 picaturi.
Voi vorbiti de pregatiri, bagaje de spital si date de nastere. Mie mi-e frica sa ma gandesc, mi-e ca daca imi doresc prea mult s-ar putea sa o scot de acolo cu puterea mintii. Ceva de genul "ai grija ce-ti doresti...", asa ca citesc ce scrieti, imi iau notite, si parca vad ca ajung la spital total nepregatita si-i alerg pe toti ai mei sa imi aduca cele necesare.

27+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

anymona super burtica..

27+ si ingeras in ceruri

multumesc ratusca. am vz pozele tale....foarte misto burtica...mi-ar fi placut si mie sa am ocazia sa ma pozez cu burtica in tinuta de gala, dar n-am avut niciun eveniment care sa impuna o astfel de tinuta in ultimele luni. am ramas socata de cat de diferit arati cu ochelari fata de pozele fara. parca e alta persoana...cel putin asa mi se pare mie

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Gabriella nu e de gluma cu hemoroizii. Eu m-am luptat 2 ani cu ei. Deci, nu stiu de tarate si nu am incercat insa, inainte de orice scaun sau tentativa da cu muuuulta crema de galbenele la locul cu pricina si usor in interior.

Apoi, dup bai calde cu sapun, tarate si ce vrei tu incerca sa impingi nenorocitii inapoi. Eu am incercat nespe creme si timp de 2 ani iar metodele de mai sus au dat roade imediat.

in interior dupa ce se mai vindeca nenorocitu'
zau daca mai pot.si bb doarme linistit ,si-a atins scopul!
e prima oara cand imi doream sa-mi iasa pe nas, pe urechi, da' nu pe-acolo

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si eu am observat ca mi-a aparut un handicapat de hemoroid. o sa-l intreb pe dr meu, lun, ce este de facut. ma mai si doare uneori. O sa merg la plafar sa-mi iau si eu crema de galbenele. sunt sigura ca mi-a aparut din cauza constipatiei

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Rala eu am facut bagajul in ziua in care m-a chemat la spital, nu cu nspe luni inainte. L-am lasat in dulapiorul din rezerva si tot acolo era si dupa 2 zile, cu exceptia periutei si a sapunului. Continea toate prostiile din lume, inutile dar nu continea in schimb ce era important si am folosit in spital: vata, compresele sterile, chilotii de baba si Pampersii (ii uitasem ). Asa ca si pregatitul din timp e relativ.

Si de data aceasta voi proceda la fel. Stiti ce a fost in schimb important si nu am avut APA! In sala de travaliu mi-au adus de la chiuveta si nu pot sa beau asa ceva. In salon am trimis sotul dupa apa si mi-a adus Cola . L-am retrimis dupa apa sau un suc natural si mi-a adus Fanta... pana la urma l-am trimis acasa

Mergi la inceput