Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 17
mirunam spune:
Gabriela, baga de pe acum altfel va sangera din ce in ce mai rau si te va durea. Daca e rana in interior crema protejeaza cat de cat. Dar nu pui decat inainte de scaun, altfel nu se cicatrizeaza.
Puteti intreba si de alte remedii la plafar, gen ceaiuri pt. spalaturi etc.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +
ratusca83 spune:
miruna eu l-am trimis zilele trecute pe sot sa-mi ia protejslip de la farmacie si a venit cu absorbante pt noapte....alta data i-am zis sa-mi ia corn cu gem si el a venit cu bezele..asa ca....ce sa-i mai zic...
27+ si ingeras in ceruri
Hera25 spune:
Fluturasha merci pt articol. E interesant. Da dc gasesc vreo carte ceva o sa va spun.
Aoileu scrieti intr-un ritm alert. Deabia acuma m reusit sa citesc tot, dar nu am timp acum sa mai scriu si eu.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 26+
adipapazi spune:
joann, ai voie la cumparaturi????
eu la ultima cho aveam col de 36-37 cu OI inchis si cand am intrebat daca pot merge in parcul din fata blocului mi-a zis: ce sa faci?????te duci acasa si faci un singur lucru: gaura-n pat!
fii precauta, ai sarcina gemelara! sa nu te superi pe mine ca zic asa, pur si simplu nu as avea acest curaj.
fetele, care aflati de la dri cum e cu dexa, scrieti aici sa aflam! io am primul control abia pe 20 sept!
Adi +24 cu si
mirunam spune:
Astia de la Adam in colo au fost clonati! Eu l-am trimis dupa pompa de san si l-au intrebat de care prefera si dupa pilula . Nu iti spun ca se spala pe cap cu crema de corp destul de frecvent si doamne fereste sa il rogi sa cumpere sampon sau balsma.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +
ratusca83 spune:
miruna al meu sot din dotare, de cate ori mergem la parintii mei, si ramnanem peste noapte,cand face baie in loc sa-si dea cu sampon se spala cu nuantatorul mamei mele.. noroc ca el este brunet si nu se vede..nici nu vreau sa-mi imaginez cum arata daca era blond si cu nuantator in cap....si mai si venea la mine sa mi zica, ca samponul lu mama este expirat ca nu face spuma si are culoare inchisa
27+ si ingeras in ceruri
gabriella1 spune:
as sta cu fundu'-n geam da' e zi si ma vad vecinii.
Apropos de dexa.Aseara dupa perfuzie am avut o durere in muschiul de la piciorul stang.Nu foarte mare, ca si cum as fi stat cu o greutate pe el.M-am intors ,am intrebat dr. , mi-a explicat ca poate da o atrofiere a muschiului, mi-a aratat si prospect, deci nu e de speriat.Azi nu mai am nimic. Cine face, sa evite si sarea. Pe prospect erau mai multe reactii adverse,da' io am avut-o doar pe aia cu muschii. Bine ca nu s-a luat si de shunca pusa pe shale
Efectul de la dexa asupra plamanilor lui bb e in timp, io am risc de nastere prem. la 32-34 de s, si fac tratamentul fara sa clipesc.De ce sa-mi para rau dupa?!
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ratusca83 spune:
si mie mi-a dat dr reteta sa-mi iau dexa, dar doar ca sa o am in caz de Doamne fereste nastere prematura. mi-a spus sa fie mai bine luata in caz ca nu au in spital. el a zis ca nu a fost cazul sa nu fie,dar mai sunt exceptii... eu sincera sa fiu nu mi-am luat-o.
27+ si ingeras in ceruri
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rala Salutare! Ieri la birou timp de vreo ora si-a batut joc de vezica mea de m-am dus la buda de 10 ori pt cate 10 picaturi. 27+ cu viitoarea scorpioanca Maia "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
asa face si mandra mea
Doamne ai grija si de noi 27+
adipapazi spune:
gabriella, foarte bine gandesti, e esential! decat sa stai la terapie intensiva, mai bine cu bb in salon sau chiar acasa.
eu nu iau sotzul in sala de nasteri. nu vreau sa aiba imaginea mea in halul ala. barbatii sunt vulnerabili, in plus prefer sa aiba despre mine imagini mai... idilice, in ce masura se poate, la cate kg am pus! fara numar, fara numar, ca am refuzat sa imi iau cantar!
Adi +24 cu si