Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

"ulatelor" am iesit din lighean , vie si neincarcerata c-o venit Adi la masa.

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo
M-ai facut sa rad, asa sunt eu cu 10.10.2010! Dar ce ma fac???? Nu am voie sex din cauza firului de cerclaj

Ce frumos ar fi sa nasti pe 10.10.2010!!! Si eu as vrea, dar din pacata ar insemna mult prea devreme pt bb meu, asa ca mai bine pe 10.11.2010

Claudia 28+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

am pus si eu poze pe picasa....aseara am avut sedinta foto :))))

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Corina, ai fost chiar lenta fata de mine. Eu cu doua zile inainte aveam colul luuung si inchis. M-am dus la control la spital si mi-a spus ca am dilatatie 4 si pana in pranz nasc, era ora 9.00. La 11.55 bebe era proaspat nascut . Nu am avut nici injectii, nici activitate cu sotul inainte sau bai calde.

Si eu preconizez la fel, ca nasc in 2 ore. Ultima data cand am incercat sa ajung la Municipal, la pranz, mi-a luat o ora jumate si vorbeam cu consortul ca poate nasc pe drum...

Ratusca, pana una alta ramanem cu visele si noi si ei. Saracul un an 1/2 l-am exploatat intensiv si apoi .... Ieri radeam de el ca face panze de paienjeni

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

am pus si eu poze pe picasa....aseara am avut sedinta foto :))))

Arati super! Mi se pare ca esti asa micuta fata de mine...eu am burta de 1/2 de metru in fata . Fetita e frumoasa foc, sa va triasca! Fara legatura, stai in Drumul Taberei?

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

frumoasa burticuta anymona

24 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bb misca destul de mult azi.DE CE? avea ore fixe,pana acum. nu ma doare nimic -nici macar in kur de la hemoroid- da misca mult. ce se intampla?

]Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

A ramas sa le dau un tel inainte sa ma programeze. Dar acum m-am uitat ca sunt prin cartierul Tei si asa ca ma duc dupa 6 ca incep munk inca 2 saptamani si eu lucrez acolo in cartier. Daca vrei te anunt atunci si mergem.Doar sa poata ei face programare asa. Am sa intreb.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

[quote]citat din mesajul lui ALEXA1985

Si eu merg saptamana viitoare sa le semnez la sediul din Bucuresti si mi le dau pe loc.[quote]

ALEXA, te-ai programat la CBC sau te duci fara programare? As merge si eu cu tine odata, ca mi-e urat singura

Claudia 28+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Corina, Miruna...sincer...va invidiez...e clar ca aveti un col super. sa va traiasca!!! al meu e incapatanat rau. nu se deschidea si pace. dupa 5 ore de perfuzii cu calciu, ocitocina etc...se dilatase si el vreo 3-4 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, dragele mele!
Am avut treaba de dimi si abia acum va pot citi... incet, incet, raspund la ce citesc.
Lidia si Ratusca, felicitari pentru schimbarea de semnatura!

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput