Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
ratusca83 spune:
Ratusca, auzi ca daca cumva nu ne apuca nascutul, ca deh, la cat ne odihnim e colul strong, avem si noi voie sa sa nu mai rada domna din lighean ca suntem virgine
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +
[/quote]
miruna ma gandeam si eu la asta. Mie la 36 de sapt imi desface firul. daca e sa nu se declanseze atunci nasterea vin acasa si il pun pe iubi la treaba.....
eu sincera sa fiu odata pe saptamana,cel putin,visez ca fac prostii..dar raman doar cu visatul...
27+ si ingeras in ceruri
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Voi vorbiti de metode de inia o pauzare a colului si eu de abia astept sa vad 32+ la semnatura, sa stau linistita. Anymona, si eu am vrut sa nasc pe 18 nov, dar n-am avut curaj sa fac sex, am facut doar o baie calda si dupa cateva ore am plecat la spital. Dar eu aveam colul deschis de ceva timp. Si am nascut in 4 ore de la intrarea in sala de travaliu acum sper sa scap in 2 ore ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 29+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
woaw Corina, 4 ore....super...eu am stat 16 ore in sala de nasteri, din care 6 au fost cumplite. au nascut vreo 6 cat am stat eu acolo. toate venite dupa mine . acum sper sa scap in 8-10 ore. 4 sau 2 ore mi se par doar un vis frumos in cazul meu
23+ + Clara Maria (01/02/2006)
BraveGirl spune:
Eu acum as vrea 01.11.10, dar e prea tarziu,ar fi 39+ si mi-e teama sa nu fie bebe prea mare.....asa ca o sa ma duc sa vad cd e medicul meu de garda la sf lui oct si ma decid, ca asa am facut si data trecuta. Sper sa-mi iasa.
Eu tocmai am pus leusteanul la o ciorbita de vacuta, o mai las putin sa se hodisneasca, si apoi bag un castron maaaarrrreeeeee.....
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
anymona spune:
in legatura cu absorbantele dupa nastere, eu cred ca tot la cele facute manual (vata infasurata in tifon) o sa apelez. si, la fel ca si prima data, am sa mi le fac din timp. vreo 20 mai groase pt primele zile si restul mai subtirele. chiar daca nu sunt sterile, nu conteaza prea mult pt ca oricum se pun comprese sterile peste ele inainte de folosire.
23+ + Clara Maria (01/02/2006)
BraveGirl spune:
Anymona, la mine a fost cam asa: la ora 1 noaptea cd am fost la toaleta am sangerat, dar ma asteptam, pt ca imi spusese medicul ca voi sangera ca ma controlase in ziua respc sa vada ce dilatatie am. Am mai stat si pana la 3 am continuat sa snagerez, asa ca m-am decis sa plec la spital. Am ajuns dupa 3.40, ca o floricica, fara dureri. Ca un facut si sangerarea s-a oprit, asa ca m-a trimis in rezerva la nani. Peste noapte mi-a facut cateva controale, dar nimic nou. Dupa ora 8 a zis sa merg in sala de nasteri. Am ajuns in jur de 8.20, pe la 9.30 mi s-au pus perfuzii si la 12.05 s-a nascut printesa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui anymona acum vreau sa nasc pe 10/12 sau 12/12....dar am sa-l pregatesc pe sot din timp...ca cica data trecuta s-a simtit folosit, luat prin surprindere si a ramas marcat psihic eheeeee....pt cele cu cezariana e mai simplu sa-si aleaga data, dc au pitici din astia 23+ + Clara Maria (01/02/2006) |
lor oricum le place sa fie folositi in aceste moduri asa ca sa nu se mai dea ranit
oricum si eu cred ca am sa folosesc metoda pt ca eu vreau sa nasc fix pe 03.11....nu stiu de ce dar asa vreau eu.....sunt sigura ca al meu nu o sa fie suparat mai ales ca de cand cu sarcina cred ca l-am folosit doar de cateva ori
29+ Ianis Andrei
sugubina spune:
beatrice75 ieri seara a tras Pufi o ciorba dinasta. De data asta a fiert-o pana s-a dus fasolea de pe os; asa buna a iesiiiit!
sugubina 25+ cu Puficele
misticgirl spune:
citat din mesajul lui gabriella1 stie cineva cat sangerezi dupa cezariana? si daca sangerezi, laptele ptr bb mai e bun? orice ar fi, eu vreau sa alaptez.chiar pana la varsta la care pleaca in armata |
gabriela,si la cezariana si la nastere normala sangerezi la fel. Depinde de organismul fiecarei femei. Eu am sangerat normal, nu mai tin minte cate zile, dar nu a fost ceva super abundent. Am folosit vata la inceput, pana m-am dezmeticit, apoi tampoane. Cel mai mult ma dezgusta si enerva "toaleta" facuta de asistente de doua ori pe zi. Ma simteam ca un animal...stateam toate la coada, cu vata in mana, apoi pe masa aia super-incomoda cand ai cezariana, de fata cu atata lumea. Penibil, jenant, enervant!!!!
Claudia 28+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
ukume24 spune:
Neatza fetelor,
Eu sunt foarte happy. Ieri dimineata am primit mesaj de la o prietena ca a nascut si ieri am fost la ea la spital. E in acelasi spital unde voi naste si eu: la Stanca. am ramas placut surprinsa de cat de curat si frumos este iar ea mi-a povestit numai lucrui bune. A zis ca toata lumea s-a comportat exemplar cu ea, de la medici pana la infirmiere si ea era f multumita. ea a vrut sa nasca la privat din cauza problemelor de trombofilie pe care le-a facut dar acum a zis ca e foartebucuroasa ca nu a dat banii pe spital privat si a nascut aici. ma entuziasmez cand aud si cazuri fericite. imi da speranta sa cred ca se paote si sa fie totul bine .
26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
misticgirl spune:
[quote]citat din mesajul lui ALEXA1985
Si eu merg saptamana viitoare sa le semnez la sediul din Bucuresti si mi le dau pe loc.[quote]
ALEXA, te-ai programat la CBC sau te duci fara programare? As merge si eu cu tine odata, ca mi-e urat singura
Claudia 28+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl