Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca anymona, in cazul asta ti-l recomand cu caldura, dimpreuna cu sexul pentru cine mai rezista la sporturi dinastea la final de sarcina. cauta-l pe forumurile/site-urile straine ca la noi nu prea se cunoaste deocamdata. Am citit relatari ale unori femei care nu au reusit sa nasca natural prima data in principal din cauza de col lent iar a doua oara cu capsulele astea erau deja dilatate la 5 cm cand a inceput travaliul. Ceea ce scurteaza considerabil treburile daca stai sa te gandesti. Mami de (28.10.2008) si bb2 28+ |
alinushca, treaba cu sexul o stiu si chiar am aplicat-o la prima nastere . mie mi se pusese pata cu ceva timp inainte de nastere ca vreau sa nasc exact pe 1 februarie, desi eram in sapt 38. dar asa vroiam eu...ba chiar eram disperata sa nasc pe intai ale lunii...toane de femeie gravida. auzisem ca sex-ul in ultimele sapt poate declansa travaliul...asa ca, pe 31/01 noaptea, pe la ora 1, l-am trezit pe sot si l-am pus la treaba (eu aveam planul facut dinainte, dar el nu stia nimic)...sa fi vazut voi ce fata a facut cand a aflat de ce l-am sculat...dar nu a comentat prea mult. dupa ce am terminat "treaba" el s-a culcat (bombanind ceva despre o nevasta nebuna si dusa cu capul). eu stiam una si buna...ca tb sa nasc in ziua aia. stateam in pat, in fund, cu ceasul in mana asteptand sa inceapa contractiile. ei bine, cam la 20 de min dupa, mi s-au rupt membranele si am inceput sa chiui de bucurie prin casa...era clar ca voi naste.
deci, in cazul meu, sex-ul a declansat nasterea, dar nu si contractiile. colul s-a tinut tare si a inceput sa se dilate abia dupa vreo 10 ore de la ruperea membranelor si contractiile tot cam asa....dar, important e ca am nascut pe 01.02
23+ + Clara Maria (01/02/2006)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anymona
alinushca, treaba cu sexul o stiu si chiar am aplicat-o la prima nastere . mie mi se pusese pata cu ceva timp inainte de nastere ca vreau sa nasc exact pe 1 februarie, desi eram in sapt 38. dar asa vroiam eu...ba chiar eram disperata sa nasc pe intai ale lunii...toane de femeie gravida. auzisem ca sex-ul in ultimele sapt poate declansa travaliul...asa ca, pe 31/01 noaptea, pe la ora 1, l-am trezit pe sot si l-am pus la treaba (eu aveam planul facut dinainte, dar el nu stia nimic)...sa fi vazut voi ce fata a facut cand a aflat de ce l-am sculat...dar nu a comentat prea mult. dupa ce am terminat "treaba" el s-a culcat (bombanind ceva despre o nevasta nebuna si dusa cu capul). eu stiam una si buna...ca tb sa nasc in ziua aia. stateam in pat, in fund, cu ceasul in mana asteptand sa inceapa contractiile. ei bine, cam la 20 de min dupa, mi s-au rupt membranele si am inceput sa chiui de bucurie prin casa...era clar ca voi naste. deci, in cazul meu, sex-ul a declansat nasterea, dar nu si contractiile. colul s-a tinut tare si a inceput sa se dilate abia dupa vreo 10 ore de la ruperea membranelor si contractiile tot cam asa....dar, important e ca am nascut pe 01.02 23+ + Clara Maria (01/02/2006) |
si acum aplici acelasi "tratament"? acum cand ti s-a pus pata sa nasti?
io vreau exact pe 29.11 ,da' la mine e simplu .sper sa nu vreau inainte
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
citat din mesajul lui beatrice75 ok, ma intorc la pag 5. 28+ |
am glumit! Am uitat sa pun floricica sa se inteleaga, pun 3 ca au facut pui intre timp
Celesta, bine ai reaparut! Ma bucur ca ne-ai spus si parerile medicilor pe care i-ai consultat referitor la celulele stem, le noi este un mare val si e destul de greu sa ramai obiectiv si logic.
Ratusca, auzi ca daca cumva nu ne apuca nascutul, ca deh, la cat ne odihnim e colul strong, avem si noi voie sa sa nu mai rada domna din lighean ca suntem virgine
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +
BraveGirl spune:
Voi vorbiti de metode de inia o pauzare a colului si eu de abia astept sa vad 32+ la semnatura, sa stau linistita.
Anymona, si eu am vrut sa nasc pe 18 nov, dar n-am avut curaj sa fac sex, am facut doar o baie calda si dupa cateva ore am plecat la spital. Dar eu aveam colul deschis de ceva timp. Si am nascut in 4 ore de la intrarea in sala de travaliu acum sper sa scap in 2 ore
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ALEXA1985 spune:
multumesc. Vazusem ca Rala a pus numele asta bebelusei si ma gandeam ca ma poate lamurii , daca se sarbatoreste sau nu de Sf. Maria.
citat din mesajul lui inacat Alexa1985 numele Maia poate avea origine separata de numele Maria sau poate fi un derivat al acestuia. Depinde cum vrei tu. De sine statator numele Maia are corespondente in mitologia greaca (fiica lui Atlas si a Pleionei- mama lui Hermes), romana (zeita Maia-deriva in latinescul maia, maius cu semnificatie pentru numele lunii mai, care se pastreaza in foarte multe limbi actuale) si indiana (sanscrita-maharajah, care inseamna zeita mare, Maya-Pamant sau Mama universului). Despre originea numelui Maria e mult mai mult de spus. 26+ |
28+
anymona spune:
acum vreau sa nasc pe 10/12 sau 12/12....dar am sa-l pregatesc pe sot din timp...ca cica data trecuta s-a simtit folosit, luat prin surprindere si a ramas marcat psihic
eheeeee....pt cele cu cezariana e mai simplu sa-si aleaga data, dc au pitici din astia
23+ + Clara Maria (01/02/2006)
Vasari spune:
Alina, cand ai timp te rog sa arunci un ochi pe concentratia de ulei de Primula. Aici scrie Acid alfa-linoleic 355 mg; Acid gama-linoleic 45 mg. Eu oricum voi lua, dar vreau sa stiu daca e proportional cu ce ai tu. La mine nu a functionat nimic, am ajuns la spital tot cu col inchis. Nici sexul, nici plimbarile, nici curatenia nebuna de ultimele saptamani...
Miruna, ai completat f bine avantajele folosirii tampoanelor de vata. Beatrice, vata nu e libera deloc :), e prinsa f bine in tifon. Fa niste experimente.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+
MSymo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anymona
alinushca, treaba cu sexul o stiu si chiar am aplicat-o la prima nastere . mie mi se pusese pata cu ceva timp inainte de nastere ca vreau sa nasc exact pe 1 februarie, desi eram in sapt 38. dar asa vroiam eu...ba chiar eram disperata sa nasc pe intai ale lunii...toane de femeie gravida. auzisem ca sex-ul in ultimele sapt poate declansa travaliul...asa ca, pe 31/01 noaptea, pe la ora 1, l-am trezit pe sot si l-am pus la treaba (eu aveam planul facut dinainte, dar el nu stia nimic)...sa fi vazut voi ce fata a facut cand a aflat de ce l-am sculat...dar nu a comentat prea mult. dupa ce am terminat "treaba" el s-a culcat (bombanind ceva despre o nevasta nebuna si dusa cu capul). eu stiam una si buna...ca tb sa nasc in ziua aia. stateam in pat, in fund, cu ceasul in mana asteptand sa inceapa contractiile. ei bine, cam la 20 de min dupa, mi s-au rupt membranele si am inceput sa chiui de bucurie prin casa...era clar ca voi naste. deci, in cazul meu, sex-ul a declansat nasterea, dar nu si contractiile. colul s-a tinut tare si a inceput sa se dilate abia dupa vreo 10 ore de la ruperea membranelor si contractiile tot cam asa....dar, important e ca am nascut pe 01.02 23+ + Clara Maria (01/02/2006) |
M-ai facut sa rad, asa sunt eu cu 10.10.2010! Dar ce ma fac???? Nu am voie sex din cauza firului de cerclaj
Symo 31+ Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI
inacat spune:
citat din mesajul lui alinushca anymona, in cazul asta ti-l recomand cu caldura, dimpreuna cu sexul pentru cine mai rezista la sporturi dinastea la final de sarcina. cauta-l pe forumurile/site-urile straine ca la noi nu prea se cunoaste deocamdata. Am citit relatari ale unori femei care nu au reusit sa nasca natural prima data in principal din cauza de col lent iar a doua oara cu capsulele astea erau deja dilatate la 5 cm cand a inceput travaliul. Ceea ce scurteaza considerabil treburile daca stai sa te gandesti. |
Alinushca poti te rog sa postezi un link de State unde-l pot gasi
Daca voi naste in apa la Isis e clar ca jinca al meu va asista la nastere, daca nu, nu stiu daca e acceptata ideea de catre dr. in spitalele de stat.
Scria cineva ca a vb. cu Irina Popescu de la nastecumsimti.ro sa-i fie doula. Ne poate spune la ce suma se asteapta sa plateasca ?
26+