Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
gabriella1 spune:
ma duc la tratamentu' cu ligheanu' si taratzea .daca n-apar curand,nu va faceti griji, sunt bine infipta
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ratusca83 spune:
gabriella ce calcat de flacau????? eu de cand am ramas insarcinata nu mai stiu ce este...am avut interdictie totala...si dupa ce am facut cerclajul la fel....dr meu de cate ori merg la el imi repeta, fara ,fara bai fierbinti si efort..
asa ca eu apelez la uscosin
27+ si ingeras in ceruri
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 gabriella ce calcat de flacau????? eu de cand am ramas insarcinata nu mai stiu ce este...am avut interdictie totala...si dupa ce am facut cerclajul la fel....dr meu de cate ori merg la el imi repeta, fara ,fara bai fierbinti si efort.. asa ca eu apelez la uscosin 27+ si ingeras in ceruri |
wow, esti ca si virgina.
Gabriela
gabriella1 spune:
incerc sa iau laptopul la tratamentu' cu taratze.macar sa anuntati la 112 ca-s tzeapana si infipta si ca-mi ghioraie matzele de foame.
Gabriela
mirunam spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Nu-s mai bune tampoanele pt lauze din comert? Decat vata, sa se intinda si nici incredere nu mai am ca-i asa bine sterilizata de cand toate femeile folosesc tampoane 28+ |
Eu am crezut ca ma repet dar ete ca cineva tot nu a citit . Eu una nu le vreau, motivele sunt pe la pagina 5 si se aseamana cu cele mentionate de alte fete.
Sugubina eu am folosit Nivea la Emanuel si a fost foarte bine, pana la 1 an cand a facut alergie. El oricum are pielea sensibila si sunt multe produse pe care nu le tolereaza deci nu pot da vina direct pe acest produs.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
wow, esti ca si virgina. Gabriela 25 + viitoare mami de Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
nici macar nu e singura! Ma inscriu si eu pe lista
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +
celesta spune:
Burtici dragi, eu sunt cu un capitol in urma cu cititul, asa ca iertaciune daca mesajul meu o sa cada ca bata-n balta acum
Am vazut pozele cu burtici, sunteti cu toatele niste frumoase, care mai de care mai mandra de burtica ei si de comoara ce-o ascunde (la unele mai multe)
Ana, nu stiu cum de te plangi tu ca nu se posteaza suficient cand eu sunt vesnic in urma cu cititul... de postat ce sa mai spun? Poate si pt ca ma misc din ce in ce mai greu, respir anevoios si presiunea pe organele interne e coplesitoare. Slava domnului ca la noi nu e prea cald ca nu stiu ce ma faceam pe canicula... Cea mica se foieste des, dar dureros nu mai e sa iau pumni si picioare ci atunci cand isi misca cu totul corpusorul si se suceste... imi taie respiratia de multe ori... Oricum, mult a fost, putin mai este...
La noi din saptamana 30 se fac controale din 2 in 2 saptamani, nu mai stiu cine spunea ca asta e numai un motiv de incasat bani... nu e vorba de asa ceva, pt ca oricum nu platesc nimic in plus pt ele, sunt acoperite de casa de asigurari de sanatate...
In ce priveste celule stem, nu voi recolta, am stat de vorba cu multi medici de aici, inclusiv cu seful clinicii la care voi naste, si asa cum banuiam de multa vreme, recoltarea de celule stem este o "mica afacere", si vorba dr.: "cine joaca cu placere la loterie, poate participa si la actiunea asta" Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, mi-am exprimat doar opinia si decizia
29+
inacat spune:
Alexa1985 numele Maia poate avea origine separata de numele Maria sau poate fi un derivat al acestuia. Depinde cum vrei tu.
De sine statator numele Maia are corespondente in mitologia greaca (fiica lui Atlas si a Pleionei- mama lui Hermes), romana (zeita Maia-deriva in latinescul maia, maius cu semnificatie pentru numele lunii mai, care se pastreaza in foarte multe limbi actuale) si indiana (sanscrita-maharajah, care inseamna zeita mare, Maya-Pamant sau Mama universului).
Despre originea numelui Maria e mult mai mult de spus.
26+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 ok, ma intorc la pag 5. 28+ |
Gabriela