Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

asaaaaa....am savurat si eu pozele de pe picasa...pe toate :))))
mai, sunteti superbe ...inclusiv cele care au mai trecut deja printr-o sarcina / nastere. am vazut niste mamici / viitoare mamici moderne, ingrijite si frumoase...
o sa incerc si eu sa pun cateva poze mai incolo

suna bine capsulele acelea EPO...la mine s-a sters ffff greu colul la prima nastere...memebranele erau rupte, dar colul rezista eroic fara sa se dilate...tb sa ma documentez si eu despre ele. io as putea sa le procur din spania sau anglia, numai sa se se gaseasca pe la ei...

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

anymona, in cazul asta ti-l recomand cu caldura, dimpreuna cu sexul pentru cine mai rezista la sporturi dinastea la final de sarcina. cauta-l pe forumurile/site-urile straine ca la noi nu prea se cunoaste deocamdata. Am citit relatari ale unori femei care nu au reusit sa nasca natural prima data in principal din cauza de col lent iar a doua oara cu capsulele astea erau deja dilatate la 5 cm cand a inceput travaliul. Ceea ce scurteaza considerabil treburile daca stai sa te gandesti.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alina, cred ca voi comanda si eu. E vreo diferenta sau un motiv pentru care astea nu sunt ok? De ce ai lua numai din State?

Uf, imi cer scuze pt mesajele laconice, inca 5 saptamani de job. Cat AMR-ul lui Symo.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Active tare in dimineata asta, vad!

Eu sunt ametita de somn azi, am dormit mai mult nu, pe motiv de picioare umflate si maini amortite. De 3 nopti sunt asa, nu stiu ce sa mai fac

s27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

ma duc la tratamentu' cu ligheanu' si taratzea .daca n-apar curand,nu va faceti griji, sunt bine infipta

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann despre produsele Nivea de baby am auzit de bine-si f bine. Am o prietena care a nascut in martie si imi spune ca e f multumita

ratusca83 mie ieri tocma mi-a dat toate analizele care le-am facut in trim I si inca cateva (lysteria, toxoplasma); merg maine sa le fac.

Fetele am asa o stare de lesinaciune, de slabiciune; ma tarai de pe canapea pe scaun. Ce o fi?

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Elfica, eu le0-am confectionat pe loc pentru ca plecasem cu tampoane la mine. Nu este o problema, numai bine ca reglezi dimensiunile in functie de necesitate, comoditate etc. Oricum nu e mare stiinta, doar sa nu uiti sa iti iei si o foarfeca pentru tifon. Eu inveleam vata in vreo 3-4 randuri de tifon si aplicam peste compresele, fiind micute.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Acu am vazut ca aveam semnatura veche, veche! Am actualizat, si maine schimb din nou, trec la profil cu 3

s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://robinsimion.blogspot.com/search?q=Agorafobie+infantila
Va mai aduceti aminte de acest filmuletz?L-a postat cineva candva aici la odiseea noastra, dar mi se pare asa super!

Andreea, mersi de intrebare. Ieri seara(de fapt, de vreo 3 zile imi tot sta gandul la ea) am avut pofta rau de ciorba de fasole cu costita afumata si am mers la "La mama"si am mancat pe nerasuflate.

Lidia P, felicitari pt schimbarea de semnatura!

Joy, where are you?

Nu-s mai bune tampoanele pt lauze din comert? Decat vata, sa se intinda si nici incredere nu mai am ca-i asa bine sterilizata de cand toate femeile folosesc tampoane

Luni am si eco de trim 3

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Alina, n-am verficat dar in principiu ar putea sa difere cantitatea de GLA (gama linoleic acid-treaba pentru care sunt consumate) din fiecare capsula in parte. Trebuie sa fie o cantitate standardizata. Ele se incep in principiu din saptamana 36+, combinat oral si vaginal. Cam maxim 4 de 500 de mg/zi din toate sursele pe care le-am citit. Unele femei aleg sa inceapa din sapt 34 daca se stiu deja ca au probleme cu stergerea si dilatarea colului.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput