Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Prezenta taticilor la nastere....greu subiect. Eu una, pentru a nu fi dezamagita, am avut pretentii si asteptari foarte mici...nici acum nu l-as vedea alaturi de mine. Imaginati-va doar ca prima oara cand am nascut, la reanimare el nu a intrat singur , a venit si soacra mea cu el sa il tina de mana....bine, intre timp, a trecut si el printr-o operatie si cred ca a mai prins un pic de curaj... Andreea, mami de baiat si 29+ cu asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Nu,nu ma pot plange de huzband.Cand merg la perfuzii sta langa mine, ma invarte, ma suceste,ma da jos de pe pat,face tot ce doresc. Da' io nu -nteleg cum de n-are puterea sa mearga cu mine in sala cand vede cel putin un necropsiat pe saptamana.
si pana una alta sa stea cu ochii pe bebe,nu pe mine!
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
lore76 spune:
citat din mesajul lui sugubina Neata cikas! Asnuapte a fost foarte bine-ceva mai racoare si chiar cu o brizulice.Daia m-am patucinizat pana la 9juma. Gabriela dormiti cu PLAPUMA? Asa frig e la voi?? Cat de tare.. Joann Adi si Lore cu gemenasii-nici io nu am auzit ca la sarcini gemelare tre facut injectii pt maturare plamani. Probabil ca se fac in caz de nastere iminenta-col deschis, scurt..Io zic sa ne calmam un pic ca dr nostrii stiu mai bine. letzy81 le-am gasit si eu pe site la Synevo-ai dreptate is mai ieftine. Sarumana! sugubina 25+ cu Puficele |
azi am schimbat si eu semnatura
Lore 24 + &
ALEXA1985 spune:
Da. Si mie mi-a spus tot de Uscosin.
citat din mesajul lui ratusca83 oare ce sa luam pt durere de spate/coloana? Uscosin supozitoare para mi-a zis dr odata. 27+ si ingeras in ceruri |
28+
ALEXA1985 spune:
Si eu merg saptamana viitoare sa le semnez la sediul din Bucuresti si mi le dau pe loc.
Citat: | ||
citat din mesajul lui JoAnn
de la CBC. mi le-a trimis impreuna cu contractele, care recunosc ca inca nu le-am semnat. azi o sa sun sa ma indrume in completarea lor.... 25+ viitoare mami de gemene www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">Forever,Michael |
28+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Da. Si mie mi-a spus tot de Uscosin.
28+ |
lasati mai supozitoarele sau bulinile.Sa va calce un flacau si va trece de toate .ba chiar va mai vine si cate-un chef
Gabriela
Elfica spune:
Gata, v-am prins din urma
Legat de tampoane de lauze: daca le facem de dinainte, nu riscam sa se umple de microbi si sa nu mai fie sterile? De ce sa nu le facem pe loc, cand vedem si debitul si stim cat de groase sa le facem? Si atunci scoatem si tifonul si compresa sterila si le punem peste... E vreun impediment daca procedam asa? Imi iau la spital doua pachete de vata, o rola de tifon mai lat si niste pungute cu comprese sterile si ma descurc la fata locului. Ce ziceti, fetelor care ati trecut prin asta?
Alinushca: In legatura cu carceii, am incercat sa explic cum scapi de durere pe moment. Adica atunci cand simti carcelul la gamba, indiferent de in ce pozitie te afli, la orizontala sau la verticala, trebuie sa ridici varful piciorului. (mai clar de atat nu stiu cum sa va explic: ca sa intelegeti miscarea puneti piciorul pe sol si ridicati varful piciorului cat va permite, 5 cm.) In acest fel, calcaiul ramane jos, iar muschiul gambei se intinde si durerea inceteaza. Eu am avut de cateva ori in sarcina doar niste senzatii ca vine carcelul, am facut asa si totul s-a oprit. Insa daca aveti lipsa de magneziu, aceasta trebuie tratata, astfel incat carceii sa nu mai apara.
30+
gabriella1 spune:
bine ca v-am starnit cu inj de maturare.Bey, voi comparati cei 20 de ani ai vostri cu 139 ai mei?
Gabriela
lore76 spune:
citat din mesajul lui gabriella1 bine ca v-am starnit cu inj de maturare.Bey, voi comparati cei 20 de ani ai vostri cu 139 ai mei? Gabriela 25 + viitoare mami de Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Lore 24 + &
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui lore76
Lore 24 + & |
da mai, da' 5 ani conteaza.De aia m-au frecat juma din dr Romaniei cu amnio si SD
Gabriela
alinushca spune:
Alina... pai da.
Gabriela... pai da , ca altfel nu are rost sa te mai ingrijorezi ce face colul tau daca se deschide la timp sau nu...
Elfica, de data asta am inteles. O sa incerc sa vad daca il prind la timp.
eu mi-as dori sa poata participa sotul macar la o parte din nastere insa la prea putine spitale e posibil. nu e genul panicos sau care sa lesine la sange. iar prezenta lui m-ar ajuta mult.
Mami de (28.10.2008) si bb2 28+