Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirunam
Noroc ca suntem noi barbate, altfel... Al meu a detronat ca eu am apucaturi de barbat si el de gospodina. Ma scoate din minti cand il vad ca se albeste la fata si se tine de pereti. Cred ca v-am povestit cand s-a taiat, urat de tot, la mana si facea ca un apucat, s-a albit, zicea ca nu vrea sa il coasa etc. Sau cand, la 12 noaptea ma ruga sa ii pun atela la deget ca e rupt... era doar dat peste cap, nici atat. I-am pus atela improviata ca nu ma lasa sa dorm... MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 + |
Zoe.....
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 miruna maine imi vin lenjeriile.... tu pana la urma te-ai decis in privinta recoltarii de celule stem? eu ma mai gadesc pana luni si apoi trebuie sa ma decid. 27+ si ingeras in ceruri |
Abia astept sa imi spui cum ti se par. Eu sunt fan lenjerii turcesti, au un bumbac super.
Ratusca, nu cred ca voi recolta. E foarte greu pentru ca imi dau seama ca sunt doar "cucerita" de povestile lor si o tinta usoara dar in acelasi timp ma gandesc ca daca, totusi, cine stie, as avea nevoie si ar fi singura solutie . Oricum inclin spre a nu recolta.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +
ralucaspm spune:
Amelia, voi mai face o eco in saptamana 31. Sa speram ca o sa fie totul bine.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 24+
andreeacc spune:
Ratusca, Mirunam, mai puneti si voi odata linkul cu lenjeriile, va rog, ca m-ati facut curioasa....
Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ratusca83 spune:
http://www.deniz.ro/Kristal-set-lenjerie-pat-c18/....lenjerii
27+ si ingeras in ceruri
Vasari spune:
citat din mesajul lui alinushca Andreea, Alina (my bad), EPO (Evening Primerose Oil) sunt niste capsule care se iau in general din saptamana a 37-a de sarcina pentru a ajuta la inia o pauzarea si stergerea colului. Ele contin precursori de prostaglandine, deci nu provoaca contractii sau declansarea travaliului, dar ajuta corpul sa isi faca treaba. Cum eu stiu de la sarcina trecuta ca am avut un col lent si puturos, mi-am achizitionat aceste capsule. Peste tot mai putin un singur site am citit ca sunt safe si in VBAC/NVDC. Numa ca am descoperit ca am prea putine iar la noi pe piata nu se gasesc. Mami de (28.10.2008) si bb2 28+ |
Te referi la astea? http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/evening-primrose-oil.htm
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vasari
Te referi la astea? http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/evening-primrose-oil.htm _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+ |
astea se folosesc numai daca nasti natural?
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andreeacc spune:
Prezenta taticilor la nastere....greu subiect.
Eu una, pentru a nu fi dezamagita, am avut pretentii si asteptari foarte mici...nici acum nu l-as vedea alaturi de mine.
Imaginati-va doar ca prima oara cand am nascut, la reanimare el nu a intrat singur , a venit si soacra mea cu el sa il tina de mana....bine, intre timp, a trecut si el printr-o operatie si cred ca a mai prins un pic de curaj...
asa creste bebelusa
andreeacc spune:
citat din mesajul lui ratusca83 http://www.deniz.ro/Kristal-set-lenjerie-pat-c18/....lenjerii 27+ si ingeras in ceruri |
merci, acum analizez ....
asa creste bebelusa
mirunam spune:
citat din mesajul lui andreeacc Prezenta taticilor la nastere....greu subiect. Imaginati-va doar ca prima oara cand am nascut, la reanimare el nu a intrat singur , a venit si soacra mea cu el sa il tina de mana.... Andreea, mami de baiat si 29+ cu asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Daaa, acum mi-am amintit ca in momentul in care am iesit din sectia de nasteri, ca o floare, se tinea de perete... desi trecusera 3 ore pentru simplul fapt ca il speriau tipetele
Buhuuu... mai rau e ca si copilul ii seamana deci trebuie sa imi gasesc o nora pe masura
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +