Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)
Raspunsuri - Pagina 3
aniast72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 aniast bine ai revenit si multumim pt capitol!!La multi ani sotului! |
Saru'mana de urari!
Andreea, cu (AMR 1-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Aniast foarte utile informatiile, mie una mi-ai raspuns la multe intrebari care ma chinuiau... |
Pai si de ce n-ai pus intrebarile, draguto, si le-ai lasat sa te chinuie? Banuiesc ca te referi la "activitatea" din timpul nasterii. Uite, ca sa-ti vin in ajutor, moasa mi-a explicat ca felul de a impinge e exact ca la "baie". Imi punea mana sub fund si imi spunea: "Impinge ca si cum ai face in palma mea!" Sigur, eu eram de toata jena, mai ales ca ma stiam deranjata la stomac si imi era extrem de greu sa fac ce imi spunea dar de fapt asta e ideea, asa se impinge, ca nimeni nu se supara daca se intampla si accidente.
Daca te lamurisem de altceva si bat eu campii acum, sa-mi spui.
aniast72 spune:
Buburuzel, pai eu si pe Vladi l-am facut de 4 Kg... nu zic ca o sa ajung si de data asta tot la 4 dar ma astept sa iasa tot pe'acolo. Are cu cine semana...
Te cred ca ai emotii vis a vis de nastere dar nu te panica. Eu la Vladi n-am avut nici o contractie, nimic, pana cand m-am dus (pe picioarele mele, la 39 s si 6 z) sa-mi deschida colul si sa nasc. Tare mi-as dori sa se intample asta si acum, mai ales ca doctorul ma paraseste si revine exact cānd termin 40 sapt.
LoredanaB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Pai si de ce n-ai pus intrebarile, draguto, si le-ai lasat sa te chinuie? Banuiesc ca te referi la "activitatea" din timpul nasterii. Uite, ca sa-ti vin in ajutor, moasa mi-a explicat ca felul de a impinge e exact ca la "baie". Imi punea mana sub fund si imi spunea: "Impinge ca si cum ai face in palma mea!" Sigur, eu eram de toata jena, mai ales ca ma stiam deranjata la stomac si imi era extrem de greu sa fac ce imi spunea dar de fapt asta e ideea, asa se impinge, ca nimeni nu se supara daca se intampla si accidente. Daca te lamurisem de altceva si bat eu campii acum, sa-mi spui. Andreea, cu (AMR 1-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Aniast, pai daca asa trebuie impins, eu cred ca nu nasc in veci vecilor normal de jena sa nu le las vreun "cadou" pe masa.
36+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
anna_ivan spune:
mai bantuie cineva pe la ora asta pe aici ca eu de pe la 2 m-am tot perpelit, m-am invarit dar de dormit nu
ce-o face Office?
32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!!!
V-am prergatit micul dejun: sandvisuri cu paine prajita, pastrama de curcan afumata, cascaval emental si branza topita, frumos ornate cu feliute de castravete!!! Alaturi avem laptic, ceai de fructe si multa apa plata!
Bebecris, ! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai un bebe sanatos si frumos!
Sa avem o zi frumoasa si linistita, incununata de vesti fff bune!
38+
Buburuza_10 spune:
Stiu ca la un moment dat ati vorbit despre girafa Sophie. Cred ca unele dintre voi ati si cumparat-o... Intrebarea mea este de unde ati cumparat-o pt. ca tocmai mi-am dat seama ca imi trebuie si mie!
38+
Andreea82 spune:
Buna dimineata la voi
Buburuzel, multumim de micul dejun. Oare ti-am zis ieri deja ca imi plac la nebunie pozele tale cu burtica desenata? Neuronul meu...si ala gravid a luat-o pe ulei, nu mai stiu...Oricum, sunt super pozele si esti o graviduta super sexy
Bebecris - La Multi Ani! . Multa sanatate, implinire si iubire, sa aveti parte de o familie frumoasa si fericita.
Anuta, cand ziceai ca este babyexpo la Timisoara? Undeva prin septembrie tin minte, dar nu mai stiu exact data
Ma duc sa strang putin prin casa ca nu ma mai lasa constiinta sa las casa asa prafuita si vraiste
34+ cu un carucior .... sau
bebecris26 spune:
buna dimineata dragi burtici . va multumesc din suflet pt urari, sa dea Dumnezeu ca toate sa avem bebelusi sanatosi. Astazi va servasc cu fursecuri, tort cu ciocolata, aperitiv, un gratar mai pe seara si de baut ce sucuri doriti si bere fara alcol. Nu sunt in stare de mari pregatiri astazi asa ca ne limitam la atat .aa si sa nu uit ca daca mami mai adauga un an, si bebe mai adauga o saptamana .
cristina si bebe in burtica 33+sapt