Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)
Raspunsuri - Pagina 4
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 Asaa.. ce frumos arata 34+ ![]() cristina si bebe in burtica 34+sapt |
Felicitari si pentru semnatura

. Uite cate motive de sarbatoare ai azi Mi-am adus aminte ca si eu trebuie sa o schimb
34+ cu un carucior
.... sau
donna79 spune:
Neata!
Buburuz mercic pt mic dejun generos, ne-am infruptat deja ![]()
La multi multi multi ani fericiti, Bebecris! Sanatate multa si nastere usoara! 

si felicitari pt semnatura noua.
Andreea -felicitari si tie pt semnatura!
Fetele, scuzati ignoranta, cine-i girafa Sophie??? ca tot citesc de ea...
Donna
33+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
donna79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Pai si de ce n-ai pus intrebarile, draguto, si le-ai lasat sa te chinuie? Daca te lamurisem de altceva si bat eu campii acum, sa-mi spui. Andreea, cu (AMR 1-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Iaca... nu stiam cum sa formulez intrebarile
Oricum, daca asta-i modalitatea...e complicata. Eu sunt mai "constipata" din fire si nu ma refer la activitatea intestinelor
Donna
33+ cu 
donna79 spune:
Ok, gata, am vazut-o pe girafa Sophie... e delicioasa 
Donna
33+ cu 
bebecris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
Felicitari si pentru semnatura ![]() . Uite cate motive de sarbatoare ai azi Mi-am adus aminte ca si eu trebuie sa o schimb 34+ cu un carucior .... sau ![]() |
. felicitari tuturor fetelor care schimba azi semnaturica 
cristina si bebe in burtica
34+sapt
botosel452 spune:
Buna dimineata si de aici!
In primul rand
pentru bebecris!
Nici eu nu am dormit prea bine azi-noapte. M-am trezit pe la 3.30 sa fac un pipi si foarte greu am mai adormit.
Acum sunt cheauna de somn...m-am trezit si cu gleznele proaspat umflate si...ca sa fie tacamul complet...a trebuit si sa ma cantaresc, pentru ca azi merg la medicul de familie, pentru intalnirea lunara...si am luat 16.4kg...sunt o
Nici nu stiu ce-o sa ma fac in perioada urmatoare, ca de acum incepe bebe sa puna greutate...iar eu mananc ca o termita...nu ma pot abtine, pur si simplu. Of!
Felicitari si fetelor care schimba semnatura azi! 
Valentina
33+ 
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Buna dimineata la voi Buburuzel, multumim de micul dejun . Oare ti-am zis ieri deja ca imi plac la nebunie pozele tale cu burtica desenata? Neuronul meu...si ala gravid a luat-o pe ulei, nu mai stiu...Oricum, sunt super pozele si esti o graviduta super sexy ![]() 34+ cu un carucior .... sau ![]() |
Multumesc, Andreea!!!
Ma bucur ca iti plac pozele! Ar trebui sa iti faci si tu niste desene pe burtica si sa i le arati puiutului tau peste ani si ani! 
Felicitari pentru inca o saptamana implinita! Zboara timpu' ca nebunu'!
38+
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui donna79 Neata! Buburuz mercic pt mic dejun generos, ne-am infruptat deja Fetele, scuzati ignoranta, cine-i girafa Sophie??? ca tot citesc de ea... Donna 33+ cu ![]() Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica! |
Sa-ti fie de bine!!!
Uite cine e Sophie! http://www.sophielagirafe.co.uk/p/option_page/1/
38+

foarte utile informatiile, mie una mi-ai raspuns la multe intrebari care ma chinuiau...
. Oare ti-am zis ieri deja ca imi plac la nebunie pozele tale cu burtica desenata? Neuronul meu...si ala gravid a luat-o pe ulei, nu mai stiu...Oricum, sunt super pozele si esti o graviduta super sexy