Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)
Raspunsuri - Pagina 2
donna79 spune:
Gata, gata... m-am inveselit . De fapt voi m-ati inveselit, multumesc pt incurajari Andreea, Tanamera, Ana, Alynta, Fulguta. Nu va ingrijorati ca nu m-am pus pe plans. Fire practica ce sunt mi-am varsat of-ul pe niste ardei grasi pe care i-am tocat marunt si i-am pus la congelator. Doar 30 de pachetele
Ana e pufosica bine domnisoara Maia . Gata, nu-i mai facem complimente sa nu intram in conflict ca stiu ca e deja promisa junelui de Fistiq (zic bine sau ma lasa neuronii?)
Magdy esti o dulce, si noi iti tinem pumnii sa fie totul bine pt voi doua. Cat despre Clexane... cica e musai, eu pana la 28 sapt am luat Aspenter (care-i similar cred cu ce ai luat tu) dar in ultimul trimestru nu e permis.
Aniast foarte utile informatiile, mie una mi-ai raspuns la multe intrebari care ma chinuiau...
Lora lasa fata sa vina cand o vrea ea. Asa sunt domnisoricile astea moderne - se lasa asteptate(vad ca m-am facut rea ca o mama de baiat... imi intru in rol).
Ma duc sa mai zac oleaca in terasa, pana ma ciuruiesc tantarii de tot.
Donna 33+ cu
Iunia82 spune:
Anna, intrebai de mine...
N-am mai intrat de o saptamana intrucat am fost cu casa vraiste. Am amenajat-o cat de cat: mobila pe comanda, curatenie generala, aruncat balast.
Nu am nascut inca. Oricum termenul este 1-5 septembrie, adica saptamana viitoare. Bebita a asteptat sa termine parintii pregatirile
Sambata instalam si patutul, asadar de luni suntem ready.
In rest, contractii nedurerose, mai des ce-i drept, dar neregulate...
Felicitari fetelor care au fost la eco!
Office, asteptam vesti!
38+ Ana Lavinia
anna_ivan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iunia82 Anna, intrebai de mine... N-am mai intrat de o saptamana intrucat am fost cu casa vraiste. Am amenajat-o cat de cat: mobila pe comanda, curatenie generala, aruncat balast. Nu am nascut inca. Oricum termenul este 1-5 septembrie, adica saptamana viitoare. Bebita a asteptat sa termine parintii pregatirile Sambata instalam si patutul, asadar de luni suntem ready. In rest, contractii nedurerose, mai des ce-i drept, dar neregulate... Felicitari fetelor care au fost la eco! Office, asteptam vesti! 38+ Ana Lavinia |
ce bebita cuminte
32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
ionela.n spune:
Stie cineva, ceva de Office?
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 33+
Minunea noastra
ana_25 spune:
Phii, ca obosita sunt!! Da, e ceva de lucru pana le aduni pe toate pt bagajel! calci,impachetezi si rasimpachetezi...
Am confectionat 28 buc always tifon-a la Ana(sper sa-mi ajunga pt cat stau in spital)
Mai imi trebuie vreo doua camasi de alaptat,un prosopel pt bebei(cu colt) si le-am cam adunat pe toate. Mai trebuie doar sa le asez frumos si ordonat in gentute!!
Noapte buna burtici!!Ma duc sa stau in pat cu picioarele in sus,ca iar sunt cat franzelele!!!
Ana33+ Maia Elena lu' mama
crina-s spune:
Buna dragilor
Bun venit noilor burticute!Ne bucuram ca v-ati facut curaj sa impatasiti cu noi experientele voastre!
Felicitari ptr noile semnaturi!
Kiti, Lora ma bucur ca bebeii sunt ok.
Zozela imi pare rau ca ai avut neplaceri cu sarcina in ultimul timp. Te rog din suflet sa impartasesti cu noi daca vrei. Eu prefer sa stiu ce ai patit(indiferent ca-i vorba de erori medicale, de rea vointa a dr sau altceva), decat sa ma lovesc de acelasi lucru poate.
Tin pumnii stransi pentru Office. Sper sa fi bine si tu si bebe si sa ne impartasesti cat mai repede experienta ta.
35+
crina cu VERONICA ELENA
botosel452 spune:
citat din mesajul lui ana_25 Phii, ca obosita sunt!! Da, e ceva de lucru pana le aduni pe toate pt bagajel! calci,impachetezi si rasimpachetezi... Am confectionat 28 buc always tifon-a la Ana(sper sa-mi ajunga pt cat stau in spital) Mai imi trebuie vreo doua camasi de alaptat,un prosopel pt bebei(cu colt) si le-am cam adunat pe toate. Mai trebuie doar sa le asez frumos si ordonat in gentute!! Noapte buna burtici!!Ma duc sa stau in pat cu picioarele in sus,ca iar sunt cat franzelele!!! Ana33+ Maia Elena lu' mama |
Ana, dar cate pachete de vata ai folosit pentru 28 de bucati?
A fost simplu sa le insarmalezi?
Valentina33+
Andreea82 spune:
Iunia, mai ai putin. Acum stai cuminte si odihneste-te inainte de marea intalnire. Trebuie sa fii odihnita pentru printesa
Anuta, ce harnica esti si tu. Gata toate pregatirile. Bravo
Burtici, ma bag si eu la patut ca azi noapte m-am uitat pe pereti. Sper in noaptea asta sa recuperez si sa nu repet experienta cu numaratul oilor pe pereti
Noapte buna, somn usor
34+ cu un carucior .... sau
Buburuza_10 spune:
Klarisse , nu prea mai am rabdare... am intrat in sapt. 39 si nu am nicio contractie, nimic... Toata lumea imi spune sa ma plimb cat mai mult, dar afara este mult prea cald, asa ca petrec aproape seara de seara la mall unde mai merg, mai admir cate ceva, mai cumpar o hainuta pt Sofia, etc. Burtica a coborat, dar nu de tot. In fine, mai sunt 12 zile pana la DPN, dar vad ca nu se intampla nimic. Offf, de abia astept sa o vad pe micutza cu ochii mei, sa vad eu ca e sanatoasa si ca are tot ce-i trebuie...
Aniast, ma bucur mult pt vestile bune! Mama, dar ce bebeloi grasun ai!!! Felicitari!!! De-ar ajunge si Sofia la 3 kg!!!
Raluca Bubante, pozele tale de la gratar sunt de referinta!!! Mai puteti incerca cateva mutritze noi, mai ai ceva timp!
Eveline, eu nu prea dorm noaptea sau daca dorm, dorm prost, iar la pranz bag cel mult 1 ora. Daca teoria ta e corecta (cea cu pisica), inseamna ca mai am ceva de asteptat pana la marea intalnire!
38+
aniast72 spune:
citat din mesajul lui tanamera Aniast multumim pentru capitol,"la multi ani" sotului tau. |
Multumim frumos de urari.
De Office nu stiu nimic ca eu colposcopia am facut-o la Elias. La Euroclinic as fi plecat tot intr-o fuga daca ma apucau contractiile si as fi nascut. Oricum am plecat de acasa cu kitul de prelevare a celulelor stem... Noroc ca n-a fost cazul.
Andreea, cu (AMR 1-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)