Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)
Raspunsuri - Pagina 3
Piciulika spune:
Inca nu e maine - la noi!
Deci LA MULTI ANI! fericiti dragilor nostri Me Gene Lungi si Fafan! Cand ati crescut asa?!!
Va pupam tare apasat pe voi si ai vostri dragi parinti!
Si cu intarziere, dar cu la fel de mult drag, La multi ani cu bucurii Oliviei, lui Cristi si Yannisei
SabinaY. spune:
La multi ani din suflet draga frumoasa Maria si voinic Stefan!
Nu-mi vine sa cred ca puii nostri fac deja 3 ani!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
adimercedes spune:
La Multi Ani dragilor Me zisa si Gene Lungi si Stefan zis Fafan!!!
. Sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos, multa sanatate, noroc si sa cresteti isteti si nazdravani!!! 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
SabinaY. spune:
Ahh Adi iti ramasesem datoare cu un raspuns,caci te vad prin zona.
De ce mi-am schimbat nick-name-ul?
Pai era vechi,din liceu...o porecla neinspirata care insa atunci mi-a fost pe plac.Si cand mi-am facut user pe Dc,era deja o Sabina
,compozitoarea zapacita.
Am vrut de mult sa il schimb,pana am prins curaj.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
fosta devylla
adimercedes spune:
Uite ce stare de sarbatoare e pe aici!!! Ce ma bucur! Am sa intru sa vad si eu poze, dar deocamdata am cazut lata, doar ce am culcat trupa de shoc, pe rand, unul cu "Twinkle, twinkle Little Star" si pe celalalt (Lisa) cu "Frère Jacques". Nici nu stiu ce sa fac prima data: sa mananc, sa imi iau sosete ca mi-e frig, sa beau un lapte fierbinte sau o ciocolata calda, sa imi fac nuci cu miere, sa citesc, sa strang de pe aici, sa pun haine la spalat, ufff...
Am fost azi cu copiii la gimnastica. Ieri a fost o dupa-amiaza crunta, ca Lisa nu a dormit la gradi, a fost varza si acolo, nu a ascultat de educatoare, a alergat de bezmetica, a picat de pe scaun si s-a lovit la spate, le-a mancat la gustare branza toata de pe un platou
, a alergat cu pantalonii pe vine de la baie si si-a julit un genunchi... deh, Tom boy toata ziua 

. A adormit in masina si am carat-o sus in patul ei. S-a trezit la 5:30 si l-a impins pe Adam pe jos de vreo 2 ori, l-a impins cu picioarele, aseara dupa baia lui l-a pocnit peste fata, zilele trecute s-a urcat pe el in picioare
, "noroc" ca el era pe burta si ii topaia pe spate
, ca la nebuni, ce sa mai... Si am asa o stare stupida, cred ca de la vreme, dar sigur si fassssul ala de la Piciu a ajuns pana aici - draga de tine, eu zic sa rumegi repede si bine, ca uite virusul face inconjurul planetei si eu imi iau campii, ca nu am vreme de "rumegat"!
.
Hai ca ma duc sa ma indulcesc cu un bol de nuci cu miere, ca imediat se trezeste Adam si apoi Lisa si iar incepe "dansul"...
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. Ahh Adi iti ramasesem datoare cu un raspuns,caci te vad prin zona. De ce mi-am schimbat nick-name-ul? Pai era vechi,din liceu...o porecla neinspirata care insa atunci mi-a fost pe plac.Si cand mi-am facut user pe Dc,era deja o Sabina Am vrut de mult sa il schimb,pana am prins curaj. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
SabinaY, am inteles acum
. Asa e cu ale tineretii valuri ;) Ma gandeam sa nu fie ceva mai "dramatic" :P (uite ce face lipsa de TV "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
SabinaY. spune:
Citesc cum scrii ca Lisa il pocneste pe Adam.
La noi e invers,Lisa o cam pocneste pe Erika.O trage rau de par,si ramane cu fire smulse in pumn,pe care apoi mi le arata cu satisfactie.Ii da palme in cap si peste fata...pana incepe si asta mare sa se planga...
merge calculatorul in reluare,ce o avea...
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
fosta devylla
claudia1178 spune:
salutare...
Sunt bulversata rau.....GATA.divortey....luni plec la Brasov.......pentru totdeuna...
Erina spune:
Buna dimineata!
Luiza astept cu nerbdare pozele cu voi!
Claudia, sa se limpezeasca toate si sa fie spre mai bine!!!
Sa aveti o zi buna!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
claudia1178 spune:
Erina, mersi....
Sper ca mai rau de atat nu poate fi...ma urasc pe mine ca am pernis sa fiu distrusa ca si femeie...