Suntem in clasa a doua:2010-2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Si fetita mea e un picut mai dolofanica,are carnita pe ea,dar nu e grasa,cand e imbracata de dans,in colanti si tricou,arata ca o adevarata dansatoare.Mie imi place ca nu e costeliva,dar nici nu vreau sa mai puna pe ea,asa ca mai limitam dulciurile si face multa miscare-2 ore de sport la scoala si 3 la dans,plus plimbarile pe jos,cred ca toate astea ii fac bine.Cat a facut pauza de dans,ca a fost plecat antrenorul,a pus pe ea cateva kg,deci e clar ca ii prieste miscarea.
Cat despre scoala,eu am scapat de facut cumparaturi de rechizite,m-a anuntat nana ei ca vine la ea de Sf Maria cu tot ce ii trebuie la scoala.Acum sper sa ii si placa fetei,dar ea in general nu face mofturi,asa ca e ok.Mai nou,citeste zilnic doua pagini de lecturi pentru clasa I si vad ca incepe sa citeasca bine de tot,chiar cu intonatie,deci e clar,nu putem face pauza de citit ca iar uita ce si cum.In rest,mate face doar cand jucam remi si ne aduna tuturor punctajele...E ok si asa,sunt multumita ca vrea si atat.Oricum,acusica incepe stresul,cu teste,teme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buciurlerica spune:

Mamici de clasa a 2 a, cautam un stilou care sa scrie bine si copilul sa se murdareasca mai putin. Candva erau stilourile chinezesti la care penita iesea doar putin din toc.Acum gasesti stilouri frumoase dar cu penite mari ,la vedere , si copiii se murdaresc cu spor.
Imi puteti recomanda ce sa iau in cazul in care ati gasit ceva de care sunteti f.multumite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Du-te la o librarie normala ,a Comapaniei de
Libr Buc,ca eu de acolo am luat in sfarsit un stilou ok-era negru si costa in jur de 32-33 lei,este cu pompa si cerneala normala.Nu stiu marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Sau,desigur,pixurile cu guma,le gasesti tot acolo-unul costa 8 lei,iar rezerva 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui buciurlerica

Mamici de clasa a 2 a, cautam un stilou care sa scrie bine si copilul sa se murdareasca mai putin. Candva erau stilourile chinezesti la care penita iesea doar putin din toc.Acum gasesti stilouri frumoase dar cu penite mari ,la vedere , si copiii se murdaresc cu spor.
Imi puteti recomanda ce sa iau in cazul in care ati gasit ceva de care sunteti f.multumite?

Eu am cumparat un stilou Pelican (pozele nu-s grozave) ergonomic, l-am probat , nu ajunge cu manuta la penita, nu se murdareste. Anul trecut a avut un stilou Vortex care avea un fel de aparatoare la penita. Foarte bun si acela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buciurlerica spune:

multumesc.Flower imi place stiloul Pelikan.Daca se poate si mag.-Cora , Auchan cumva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Sorana, eu stiam ca sani inainte de 8 ani se considera pubertate precoce. Poate ar trebui sa o mai vada si un alt medic?

Mi se pare mai plinuta, nu grasa in sine, dar eu sunt destul de exagerata, cand a facut fiica-mea aia mica un piiiic de burtica i-am ajustat rapid paine/dulciurile etc din meniu... Pitici din adolescenta, dar ce am suferit eu pe tema asta in adolescenta/studentie....

Citit cu intonatie??? Wow, suntem departe. Dar un fel de rezumat stim sa facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui buciurlerica

multumesc.Flower imi place stiloul Pelikan.Daca se poate si mag.-Cora , Auchan cumva ?

Stiu ca au produse pelikan in Cora, poate gasesti stiloul acolo. Eu l-am luat dintr-o librarie de cartier cu 50 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Hehe, si noi am avut stilou Pelikan anul trecut. Fain stilou, bun- era ceva scump de 100 de ron. Cand am vazut ca l-a aruncat la gunoi dupa ce l-a rupt in doua m-am lasat de cumparat scumpeturi. Prefer stilouri la 2,5 sau 3 lei, macar asa stiu ca nu ma doare inima daca le vad rupte in doua si aruncate la gunoi... Sau poate asta e avantaj servici ca e baiat? Tot la ''avantaje'' intra si faptul ca face uniforma pamatuf in doi timpi si trei miscari, ca rupe pantalonii chiar si doar intr-o zi, ca joaca fotbal cu ghiozdanul si... ar mai fi...
Fetelor, ai vostri naparstoci tot asa neastamparati sunt?

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stefan nu e chiar asa nazdravan sau poate nu am fost eu acolo cand s-a intamplat... Cert este ca ghiozdanul arata foarte bine si il va folosi si anul asta (asa si trebuie, ca a costat o mica avere!!), uniforma nu are (dar mai vine acasa cu pantalonii rupti ca a cazut...)... Insa are ciuda pe radiere, cum i le cumpar, cum le rupe, ii place lui sa aiba mai multe bucati! Isi mai pierde din lucruri (le recupereaza pe majoritatea, ca si le pierde la scoala...)... Cam asa cu al meu.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput