Suntem in clasa a doua:2010-2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

noi cumparam stilourile de la Bic.Mi se par foarte bune, preturi ok si in plus sunt si atragatoare ca design.
Ghiozdan am cumparat.Am dat o mica avere, vorba Nicoletei,+penar.Acum are trei, insa in a III-a nu mai cumparam.Asa am batut palma.
Ce scump e Stefan cu radierele!Are nevoie de mai multe, de aceea le multiplica

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, bine ai revenit!! Daaa, este o placere sa deschid penarul lui Stefan si multele lui radiere sa umple imediata mea apropiere...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu il credeam pe al meu cuminte foc... da' de unde. s-a desfasurat la scoala (anul trecut) cum au vrut muschii lui: ghiozdanul ajungea acasa plin de praf, murdar si tarait pe jos, pantalonii erau vesnic cu praf in genunchi si nu numai, bluza nu ramanea niciodata in pantaloni, vestuta de la uniforma am cusut-o in toate partile care aveau cusaturi, cravata a facut-o zob din a doua zi etc.
asa ca bine ca avem copii sanatosi sa-si faca de cap . traiasca mamica sa se ocupe de cusut, spalat, calcat....

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

eu il credeam pe al meu cuminte foc... da' de unde. s-a desfasurat la scoala (anul trecut) cum au vrut muschii lui: ghiozdanul ajungea acasa plin de praf, murdar si tarait pe jos, pantalonii erau vesnic cu praf in genunchi si nu numai, bluza nu ramanea niciodata in pantaloni, vestuta de la uniforma am cusut-o in toate partile care aveau cusaturi, cravata a facut-o zob din a doua zi etc.
asa ca bine ca avem copii sanatosi sa-si faca de cap . traiasca mamica sa se ocupe de cusut, spalat, calcat....

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mady, mi-ai inseninat ziua. Chiar asa, de asta uitasem- de cate ori i-am cusut vestuta, cravata de la gat si pantalonii (plus pantalonii de trening). Pfuai, cum am putut sa uit... Stai ca acusi incepem din nou..

Apropos, fetelor, la noi a inceput toamna cu sarg si ...frig... La voi cum e?

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

e frig...brrr...si cica e soare-afara, da' parca . plus ca m-am luptat cu ala micu' toata noaptea sa-l invelesc .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Friiig, frig si la noi, aseara am dat putin drumul la centrala ca eram sloi toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Friiig, frig si la noi, aseara am dat putin drumul la centrala ca eram sloi toti!

Nicoleta, apoi voi acusi va apucati de schiat
Eu inca mai cochetez cu ideea ca nu tine frigul asta decat acteva zile si ne reintoarcem la calduri. Asa ne amenintau meteorologii ca o sa avem toamna lunga, un fel de vara prelungita. Apoi nu stiu cum o fi vara la domnii meteorologi dar noua ne-au inghetat toate alea astazi de dimineata

Ma gandesc cu groaza cum va fi cu puii nostri cand vor merge peste cateva zile dimineata de dimineata la scoala pe frig si ploaie.. Vorba lu' Mady: brrrrrrrrrrrr.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Faceam ordine la hainute si ia fiica-mea uniforma si o strange la piept,asa cu drag,parca ii era dor sa o imbrace,si a intrebat-o pe uniforma ce mai face...M-am mirat,ca de fapt zice ca ii place vacanta mai mult,dar uite ca ii e si dor de scoala.De colegi nu cred,ca abia s-au cunoscut si nu are prieteni foarte buni,ea cand vorbeste de prieteni se refera la colegii ei din grupa de dans.
Si,fetelor,ce mai lucrati cu copiii saptamanile astea?Noi am ramas la capitolul citit si atat,dar de saptamana viitoare trecem la dictari si probleme,ca parca mi-e teama ca va lua I la testele initiale...

Mergi la inceput

alex a zis ca abia asteapta sa inceapa scoala. de ce, zic eu? ca sa nu imi mai dai tu teme, ca doamna imi da mai putine .
am stresat copilu'. a facut matematica si limba romana in fiecare zi (aproape). dar cand i-am dat un test la mate s-a blocat de nu mai stia nimik.
asa ca si eu sunt stresata cu testele initiale. plus ca are un scris oribil, oribil .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Pfiuu, eu ii dau asa, lejer, cate ceva... el se fofileaza cat poate... De ce atata stres? Sunt sigura ca si voua va placea teribil sa lucrati in vacanta .

Mergi la inceput