Suntem in clasa a doua:2010-2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Am facut azi subiectele,la romana perfect, si destul de repede, la mate...nu prea. Adica la aia cu sforile a trebuit eu sa ii zic sa deseneze sa vada cate ii trebuie, iar la aia cu fratii..nici gand.La cea cu vecinii vecinilor am facut impreuna si s-a prins repede, dar singura nu stia ce si cum. Deci, cred ca la mate nu le avem cu perspicacitatea, dar nici nu s-a insistat la ei pe asta. Sa vedem. Ea spune ca la romana sunt foarte simple, dupa ce a terminat a intrabat: "Atat?!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Sunt super concursurile Nastasescu , nu stiu ce v-a zice doamna,anul trecut noi nu am participat decat la SMART editia aII-a,la prima a zis ca nu se poate ca ei sunt prea mici.Am sa o intreb de asta sa vedem.Smartul cand este ?Pe noi nu ne-a anuntat nimic.
Am sa ma uit pe site sa vad datele de concurs.La noi intrevederi marti,sper sa ne arate testele initiale.Mult succes in saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Da,Nastasescu e de la clasa a II a.Smartul e simplut, dar nu stiu cand va fi si daca mergem sau nu, doamna noastra a zis ca va face o selectie, nu mergem la orice concurs.
Si eu va doresc o saptamana usoara si cat mai multe note de FB pentru puiutii vostri scolarei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Astazi am intarziat nu enorm,dar am reusit sa o facem si pe asta :)

Inchidem aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Si incepem aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156697

Mergi la inceput