Suntem in clasa a doua:2010-2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Evaluarile in educatie. Un concurs national pe etape.
http://www.evaluareineducatie.ro
Eu stiam, m-am uitat aseara la subiecte si le-am printat pentru prima etapa,la mate mi se par chiar grele, dar sa vedem, la noi inca nu s-a discutat despre asa ceva.In weekend o pun sa rezolve, sa vad daca se pricepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaa, am inteles.
O sa-i dau si eu Sofiei sa faca exercitiile.
Ei s-au inscris la Smart.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Fiica-mea a avut probleme prin mai trecut cu problema 4 de la matem din oct 2009-aia cu nr de frati(a vrut sa vada ce-i cu nastasescu-ii vedea pe cei mai mari de la after-school),la romana a terminat repede.
Problema mea este ca nu vreau sa fie sambata pentru ca,de obicei,sambata si duminica sunt zile de relaxare,se joaca,citeste carti care ii plac ei, nu face ceva obligatoriu.Doua sambete pe luna cu concursuri-oct,feb,aprilie si iunie.Brrrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

doamna noastra ne-a anuntat ca noi nu participam la concursuri (decat daca vrea cineva in mod special) poate la nastasescu... dar numai cel care dovedeste ca merita.
dansa a zis ca majoritatea concursurilor nu sunt pe programa, costa si nu stimuleaza elevul suficient. hmmm... o sti dansa ceva. nu ma bag ca oricum nu intentionam sa participe.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sambata? Nici gand sa-l imping eu la asa ceva. Mai ales ca din 30 sunt in vacanta! Si acum tin minte cum fugeam de olimpiade pt ca erau sambata/duminica. Nu chinui copilul cu asa ceva. Daca insista el - de acord, dar sa-l imping eu- nu. Spre exemplu concursulrile de karate la care merge sunt sambata si duminica, dar e innebunit sa mearga - e alegerea lui si il sustin.
Smart-ul a fost in timpul saptamanii si parca nici n-a fost asa de scump - daca vrea invatatoarea il trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi cred ca mergem. Adica sper ca mergem :).
Ideea mea e sa se obisnuiasca cu concursurile mai ales ca ea are emotii mereu ....
Din pucnctul meu de vedere e mai bine sambata. Scoala noastra nu e "centru" si probabil vom merge la o alta scoala - ceea ce ar fi insemnat sa lipseasca de la scoala in ziua respectiva.
Ni s-au intors acele prime teste mate si romana - emai bine la mate decat la romana, ca si la Happi.
Mady-eu intelesesem ca asta e "pe programa" - adica evaluarile (denumirea e ceva gen "Evaluari nationale in educatie Nastasescu" - adica evaluari = Nastasescu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Or fi pe programa, dar mie la mate cel putin mi se par grele.Nu stiu ce va spune fata, intentionez maine sa i le dau, azi o las sa se relaxeze...Fara teme pentru luni, asa ca putem lucra ce vrem noi.Eu as trimite-o la Nastasescu ,invatatoarele din scoala noastra cred ca este cel mai serios, desi e si scumpicel.Doar sa vrea ea si sa poata. De obligat, in niciun caz, nici nu se pune problema. E alegerea ei. Eu ii prezint optiunile, ea alege.
Weekend palcut tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

la nastasescu vrea si doamna sa faca o preselectie si sa trimita 2-3 copii. nu vrea sa trimita toti copiii.

altfel am intrat in razboi cu el cu scrisul lui oribil. am inceput sa scriem amandoi, ca la inceput de clasa I. l-a pus doamna sa-si schimbe stiloul si sa faca suplimentar. poate isi corecteaza scrisul .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu nu stiu daca ii trimite la asta...dar daca e sambata, nici gand sa mearga, sambata e pt busteni:P

vrand nevrand azi, vineri s-a chiulit.
Raceala.
I=a dus sotul pe amanoi la munte, ca sa nu iau si eu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nu e nevoie sa o intreb pe fi-mea daca vrea sau nu la concurs - stiu deja raspunsul - NU!
Problema e ca in general zice prima data nu atat daca e ceva nou cat si daca e ceva care necesita cat de putina munca sau atentie sau sculat de dimineata ... Iar concursul le indeplineste pe toate
Totusi eu as vrea anul asta sa mearga macar la 1-2 concursuri. Sa se obisnuiasca cu ideea, sa vada cum e ....

Mergi la inceput