Am facut azi subiectele,la romana perfect, si destul de repede, la mate...nu prea. Adica la aia cu sforile a trebuit eu sa ii zic sa deseneze sa vada cate ii trebuie, iar la aia cu fratii..nici gand.La cea cu vecinii vecinilor am facut impreuna si s-a prins repede, dar singura nu stia ce si cum. Deci, cred ca la mate nu le avem cu perspicacitatea, dar nici nu s-a insistat la ei pe asta. Sa vedem. Ea spune ca la romana sunt foarte simple, dupa ce a terminat a intrabat: "Atat?!"
Sunt super concursurile Nastasescu , nu stiu ce v-a zice doamna,anul trecut noi nu am participat decat la SMART editia aII-a,la prima a zis ca nu se poate ca ei sunt prea mici.Am sa o intreb de asta sa vedem.Smartul cand este ?Pe noi nu ne-a anuntat nimic.
Am sa ma uit pe site sa vad datele de concurs.La noi intrevederi marti,sper sa ne arate testele initiale.Mult succes in saptamana viitoare.
Da,Nastasescu e de la clasa a II a.Smartul e simplut, dar nu stiu cand va fi si daca mergem sau nu, doamna noastra a zis ca va face o selectie, nu mergem la orice concurs.
Si eu va doresc o saptamana usoara si cat mai multe note de FB pentru puiutii vostri scolarei!