Suntem in clasa a doua:2010-2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
anya spune:
Si noi in clubul ametistului
. Evident ca pe revista nici nu s-a uitat, asa ca dupa 2-3 numere sper sa-i treaca, cum i-a trecut si de "Aviatie". Iasmin, ochi de tigru mi-a zis si el ca urmeaza.
Sabina, nu cumpara inca manualul de engleza. Si la noi tot Splash era, dar doamna de engleza a zis ca e cam slabut si ar vrea s alucreze cu ei dupa un alt manual (habar n-am care) pe care-l cumpara ea (19 lei). Asteapta sa vezi ce zice invatatoarea/d-na de engleza. Manuale au gasit bunicii la un chiosc de la Piata Iancului si am inteles ca ar fi plin si pe la Obor.
Teme au avut si ei dar nu multe (gen 10 sinonime, 10 antonime - nu le zicea asa, dar astea erau) Au dat test la romana si probabil dau azi la mate. La sport le-a cerut aviz medical ca sunt apti de sport.
Marti am fost cu baietii (si cu cel mic?) la pediatru sa iau avizele (de gradi si sport la scoala) si i-a masurat, cantarit. Scolarul meu are 1.42 inaltime si 38 kg (si inca 37 la picior).
cristina22 spune:
A intrat si al meu in febra revistei cu cristale
.Numa' ce ma bucuram ca nu mai colectionam reviste, cand iar ne apuca.
Cuiul meu:ai vostri au fost pana la urma vaccinati?Ma refer la vaccinul de 7 ani.Citeam ca la noi, in octombrie, elevii din clasa a II-a, vor fi, vaccinati antirujeolic-antirubeolic-antiurlian impotriva oreionului sau parotiditei epidemic ( RRO ) si se va face si recuperarea restantierilor care nu au beneficiat de acest vaccin atunci cand trebuia, din cauza discontinuitatilor in aprovizionarea cu vaccin.Am citat din presa
C+C=Andrei
Iasmin08 spune:
Anya, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos. 1.42m??? 37 la pantof???? Mey si eu care ma plangeam ca are talpa cea mai mare (are 35 la pantof). Iar a inaltime e abia de 1.35m... (cam asa ceva), dar nici noi nu suntem prea inalti..
Cristina
, eu am spus doamnei invatatoare ca nu sunt de acord sa il vaccineze dupa ce am ceerut parerea la cativa pediatri. Motivul meu insa este ca al meu a facut deja 2 din cele 3 boli si cu siguranta are imunitate pe viata pentru ele (cea mai rea a fost fireste parotidita- adica oreionul). Am inteles ca exista vaccin antirubeolic separat si o sa incerc sa achizitionez si sa i-l administreze medicul de familie pentru a apare facut in fisa lui.
Nu are rost insa sa-i introduc in corp din nou un vaccin pentru boli la care are deja imunitate naturala.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
sorana spune:
Cristina noi ne-am vccinat prin martie. Am dus adeverinta la scoala, sper sa n-o fi pierdut ![]()
Anya uau ce flacau inalt - 1,42 ....
Iasmin si fi-mea are 35 la picior. Si e fata ... i-am luat adidasi fara ea probandu-i eu (si eu port 35-36).
Iasmin08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana Cristina noi ne-am vccinat prin martie. Am dus adeverinta la scoala, sper sa n-o fi pierdut Anya uau ce flacau inalt - 1,42 .... Iasmin si fi-mea are 35 la picior. Si e fata ... i-am luat adidasi fara ea probandu-i eu (si eu port 35-36). Sorana si Monica (28.09.2002) |
Sorana

, va sa zica fiu-mio are picior de printesa.Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
anya spune:
Da, e barbat deja, desi are doar 7 ani jumate - ca l-am dat mai mititel la scoala
.
Nici la noi nu s-au facut vaccinurile si am vorbit cu pediatra. Mi-a zis ca pana la 8 ani sa vad daca il fac astia la scoala, daca nu, sa iau eu vaccinul si mi-l face ea.
sorana spune:
Iasmin - eu ii tot zic fiica-mii ca 42 cu toc n-o sa gaseasca ....
De unde o fi mostenit asa picior mare zau nu stiu (eu port 35-36, sotul 40-41)
happiness spune:
Ce copii mari!A mea are abia 28 Kg si poarta doar 33 la picior.
In alta ordine de idei,raportam rezultate foarte bune la testarile initiale,cu teste de FB,si de data asta ,surprinzator,a fost mai buna la mate decat la romana.In general,eu am avut impresia ca in clasa I,desi s-a descurcat in general la amandoua,parca era un pic mai sigura pe ea la romana.O sa vedem ce va urma,inca nu au teme,dar de luni merg cu manuale si caiete,deci incepe scoala serios!Si saptamana asta au lucrat,dar pe fise si au facut in special chestii care le dezvolta creativitatea si gandirea.Au avut de exemplu de adus intr-o zi un lucru care le place lor si un lucru care ii place mamei,un lucru care sa le placa tutror colegilor si unul care sa nu le placa deloc...Pe luni trebuie sa scri,atat ei cat si un parinte,ce impresie ne-au facut primele teste.Mie mi se par super ideile doamnei,iar copiii sunt tare incantati.
La sedinta am mai aflat ca vor face o excursie prin imprejurimi,ca vom avea si o lectie deschisa si chiar si carnaval de Halloween.Nu s-au cerut fonduri de niciun fel,am pus doar pentru culegeri si foi de xerox,pentru excursie...Nimic altceva.De maine ne apucam un pic mai serios de treaba,la romana inca nu s-a obisnuit sa scrie cu diacritice,parca e pe calculator...Mai are de exersat si la citit,iar la mate nu am apucat sa facem probleme deloc.
Sabina spune:
aca a ta abia are 28 e kg si 33 la picior...a mea are 25 imbracata si 31 la picior uneori ii e mare :P dar si la inaltime e micuta, 1.20
Sorana, am fot si eu uriasa clasei pana la 12 ani....dupa aia m-au depasit f multe fetite care erau jumatate cat mine initial. Si la picior am ramas cu 36, acu dupa naster intre numere, la unele am 36, la unele 37.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
madyrizi spune:
fecioru' meu e cel mai mic din clasa: are 125 cm, 22 kg si 34 la kicior, da' are capu' mare.
saptamana asta a fost decretat primul din clasa si la invatatura si la cumintenie si am fost tare mandra de el. a zis ca asta e cadou de ziua mea
, sper dupa aia sa nu-si scoata parleala in kestii rele.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii