Gasca de Constanta *121*
Raspunsuri - Pagina 7
lulu77 spune:
happy..odihna plakuta..si eu plek peste 30minute.
crys...sa stii ca asa este, nu poti amana la nesfarsit, si niciodata nu esti pregatit ptr un copil.happy are dreptate, cu trecerea timpului ramai insarcinata mai greu...din pacate.Noi ne dorimal doilea pui si uite ca tot ne gandim ca sansele se diminuaza cu trecerea timpului.
vb cu sotul...de ce crede ca nu este vremea acum?
stii vb aia..."pofta vine mancand"
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
fetelor ce mai gatiti, ca tot se discuta de doua zile...ficatei Danei, ciorba de gulii a lui Lali.Eu am facut aseara o ciorba de curcan...si am o pofta de niste sarmale....poate prestez cateva dupa amiaza, depinde cum ma simt..ca ma simt destul de nasol, nas infundat, dureri de cap, sictir total.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
cryss_cryss spune:
Ghiulten iti ascult sfatul si in seara astanebun(sunt la ovulatie
Lali,multumesc de invitatie si am sa vin cu placereLulu am vb cu sotul si imi spune tot timpul acelasi lucru....nu ne permitem financiar vb sa facem un copilOdihna placuta fetelor!ps:si eu mai am putin si plec acasa
cryss_cryss spune:
Lulu ai intrebat ce mai gatim....Eu ma gandesc la fel de fel de mancaruri(acum cand n-am voie sa mananc decat de regim).De ex mi-ar placea sa mananc paste cu sos alb de smantana.Daca vrei reteta ti-o scriu.F bune si rapid de facut.
lulu77 spune:
crys...multam dar nu vreau sosuri...mai ales alb...pestele il manananc oricand cu placere...la gratar cu lamaie/usturoi/ saramura sau la abur.prajit uneori.
mihaela77O spune:
la multi ani,alexandra de andata,sanatate si mult noroc iti doresc,sa ti se implineasca toate visele!!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Cornelia spune:
Cryss, nu ma bag la sfaturi, dar sper sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand!
Cu mancaruri si altele, mie mi s-a luat... Am gatit zielele astea sa imi ajunga pentru 5 ani
, ca a fost mama mea plecata si am ramas bucatar sef . Dar gata, un timp nu mai fac decat cel mult paste . Oricum sunt catastrofa la capitolul asta.
Pantofii, m-am gandit si eu ca foarte repede vor arata jalnic, daca sunt albi, dar am zis ca macar la inceput sa ii poarte. Nu am fost in Doraly inca, doar prin Carefour si Mall.
in rest am luat cam de toate, exceptand pantofii de sport si ciorapii. A, mai caut o camasa alba cu maneca scurta, ca poate o s afie cald primele zile.
Happymumy, sunt fan cumparaturi pe internet , asa ca am comandat la Next. E si foarte convenabil la comenzi mai mari, transportul costa 5 euro. Ultima comanda am facut-o impreuna cu sora mea si am luat o caruta de hainute. Partea proasta cu next-ul e ca nu au oferte speciale decat pentru britanici .
Lizuca, si eu am inscris-o pe Maria la o scoala ”no name”, de care nici nu auzisem . Mi-a fost recomandata invatatoarea si pana acum imi place (ne-am intalnit la sedinta,apoi am fost cu Maria sa o cunoasca). Sa vedem ce va fi cand incepe scoala, dar pare genul care ii atrage pe copii, e calma, blanda si la prima intalnire Maria a placut-o.
DanaAlex spune:
salut!!!
cine e pe receptie???
revin...pun ceva pe foc si citesc din urma
am facut baie in mare pe dupa-amiaza, apa este excelenta!!!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lizuca Multam fain, Dana. La cina vom manca ficatei (sper!) gabi & alisia (5 sept.2002) |
cum au iesit ficatzeii?...mandra ta a papat???
am uitat sa-ti spun...ulei sa pui putzin, ca atunci cand caleshti ceapa