Gasca de Constanta *121*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Lulu,am discutat despre copii si inainte si dupa casatorie.A zis ca vrea copii dar deocamdata nu este momentul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Lizuca, retzeta mea de ficatzei este urmatoarea:
curat ficatzeii de sangele ala inchegat, ii spal, ii scurg si ii despart(adik tai pielitza aia)
ii pun in tigaia inalta cu ceapa maruntzita (tigaie in care am pus ulei de masline la incins- putzin cantitativ, cat sa fie unsa tigaia si sa nu lipeasca...ash spune ulei ca la omleta dietetica sau ca la clatite, deci putzin)
ii las pana se parjolesc (foarte putzin)si apoi torn putzin vin (rosu de preferintza, azi am avut alb) cat sa-i acopere jumatate
dupa ce fierb putzin in vin, pun roshii taiate (mai moi) si ardei gras taiat feliutze
mai las putzin (legumele sa fiarba al dente) si e gata
daca am patrunjel (nu am mereu) pun peste mancarica
apoi mancam !

pofta buna!!!

p.s. la noi, tibi mananca doar daca sunt zdrobitzi si amestecatzi cu sos, roshii si ardei, Nana e fan ficatzeine auzim virtual mai tarziu, acum plecam spre Navodari si apoi pe plaja "la hamace"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Cryss, Lali e foarte inteleapta. Sa faci cum spune ea,si sa vezi ca soarele va iesi in cele din urma si pe strada ta. Stiu ca ceasul biologic ticaie asurzitor la varsta asta, dar incearca sa controlezi putin lucrurile.
Capul sus si mai putina incrancenare! Vei fi si tu mamica foarte curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Cornelia, am vazut ca ai postat dincolo la scolarei, despre tricourile acelea polo albe. Ma interesa daca ai dat comanda de pe site, sau ai fost la Bucuresti la NEXT ?

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Multam fain, Dana. La cina vom manca ficatei (sper!)

Mergi la inceput

Cryss, ar trebui sa se gindeasca si virsta, atit a ta, cit si a lui. Cit mai poti sa amani? Poate 2-3 ani.Am prietene care au ramas insarcinate si la 40, nu spun nu, dar din proprie experienta, constat ca nu mai e la fel de usor de ramas insarcinata ca la 25 . Stresul, kg in plus, alimentatia necorespunzatoare, tutun, cafea, toate diminueaza, cu trecerea timpului, sansele de a avea un bb.Poti sa amani la 25-26 de ani, dar la 32... Eu zic sa incerci sa mergi si la un endocrinolog, daca zici ca ti-ai facut toate analizele si e totul ok. La mine, de ex, asta este problema.
Si eu care imi programasem, de cind avea Ayla citeva luni, sa nasc exact inainte sa inceapa Ayla primul an de scoala, ca sa pot sta cu ea acasa . Numai ca socoteala de acasa, nu se potriveste cu cea din targ !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

ooooofffffff

am mers si la endocrinolog si mi-am facut un set de analize(pana si progesteronul in a 21 a zi).este totul in regula.mi-a zis doctorul ca pot ramane f usor insarcinata la cat de bine mi-au iesit analizele.

Mergi la inceput

Atunci ... treci la treaba!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Cryss ma gandeam la parul zbarlit al sotului tau cand aude de un anumit copil obraznic. Sincera sa fiu mie si acum mi se zbarleste pielea cand ma gandesc sa mergem la anumite persoane cu copii foarte obositori,si sunt mama,stiu cum e sa ai copil,stiu si cum e sa se uite ura t un nene/o tanti ca plange copilul enervant de tare in microbuz,de ex.Hai ca poate e un caz special acel copil,poate totusi ii plac. Nu te mai tortura singura . Uite,cand poti,vino si tu la o intalneala de-a noastra. Cred ca mai in septembrie,incolo vor fi mai dese.Ai sa vezi ca lumea pare mai buna cand ai prieteni aproape .
Dana apropos de intalneli, eu o sa vin alta data ,din anumite lipsuri acum nu poci agiunge . .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Plec acasa! Gata!!!Pupici tuturor! Si spor la scris, la noapte!

Mergi la inceput