Gasca de Constanta *121*
Raspunsuri - Pagina 5
happymumy spune:
Ce te invidiez Lulu, vreau si eu concediu, sunt zile cind simt ca nu mai pot! Si , pina la iarna, in afara de 3-4 zile la jumatatea lui octombrie, nu mai am deloc zile de concediu.Apropos, stie cineva cind e vacanta scolara?? Nici nu a inceput copilul scoala, si deja ma gindesc la vacanta.Am ramas , prin niste imprejurari mai ciudate, cu bilete de intoarcere de la Madrid pe 17 octombrie. Si , daca tot le am, vreau sa cumpar si biletele de dus , incepind cu 14 sau 15 octombrie, si vreau sa iau si motata cu noi, dar nu as vrea sa o iau din timpul scolii.
Cit despre subiectul cu bebe, cryss, eu zic ca in momentul in care isi va tine copilul in brate prima oara, va fi super emotionat, chiar daca nu va varsa lacrimi.Degeaba face el pe zmeul! Scuze, ca intreb, dar ce virsta are el? Si ce virsta ai tu?(stiu ca ai mai spus, dar memoria mea e de scurta durata). Nu vrea deloc, sau nu vrea momentan?Cum se poarta cu copii prietenilor sau rudelor? Cred ca, pina la urma, ar trebui , pur si simplu, sa ramai insarcinata si gata. Daca si atunci mai face pe zmeul, ar trebui sa-ti reconsideri sentimentele fata de el.Greutatile materiale nu sunt neaparat un impediment, chiar daca ar fi mai usor daca nu le-ai avea. De exemplu, eu cind am ramas insarcinata,ne chinuiam sa ne descurcam cu 2 salarii mici, al meu de profesor,si al meu muncea de la 8 dimineata pina la 10 seara.Eu am fost cea care nu am vrut sa pastrez sarcina , recunosc, insa m-a convins sotul meu, si ma bucur pentru asta, in fiecare clipa.Nu vroiam din cauza lipsurilor materiale, si a programului incarcat al sotului meu.Si , cind am nascut, bani pentru anestezist am avut de la soacra-mea si bani pentru chirurg, de la mama mea. Asa ca... se rezolva toate... stai linistita.Si , de multe ori, sa stii ca un copil aduce si bunastare in casa, probabil ca ai un tel si un motiv sa te lupti mai mult, sa muncesti mai mult.. nu stiu.. Dar la noi asa a fost, dupa Ayla, au inceput sa vina si banii. Asa ca ... treci la treaba, si lasa lamentarile lui. Parerea mea ! Ca tot suntem o tara de pareristi, toata lumea are cel putin o parere despre orice.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
lizuca spune:
Moama, ce ritm aveti, fetelor! N-o sa pot tine pasul, dar o sa mai dau cu nasul (na, ca facui si o rima).
Fetele de boboci, va inteleg emotiile, mai e atat de putin si o sa va vedeti puii scolarei! Grija ce ghiozdane cumparati, sa fie din cele putin mai inalte, fiindca vor avea caiete speciale de dimensiuni atipice. Si, in plus, parca se repartizeaza si greutatea mai eficient. N-ar fi rau sa sugerati la prima sedinta - va fi probabil in cea de-a doua saptamana de scoala - sa se cumpere cate doua randuri de manuale, ca sa lasati un rand in clasa. La noi abia anul asta o sa facem dulapioare individuale, asa ca Alisia a trebuit sa cam hamaleasca in clasa I.
Noi am dus cupilul pe insula Ovidiu chiar in prima zi de scolar, anul trecut, ca sa tina minta si sa asocieze cu un eveniment deosebit.
Pe la ce scoli va duceti? Noi mergem la scoala din cartier, dar invatatoarea e absolut incantatoare! Alisia o iubeste si abia asteapta sa o revada, pe ea si pe colegi.
Ce preturi mai sunt la Aqua Magic, ne intereseaza si pe noi...
Cornelia, pt pantofiori - la Dorali ai incercat?
Dana, poate ne spui si noua reteta de ficatei, eu n-am incercat niciodata cu rosii, dar poate e o idee buna si o pacalesc pe fii-mea sa guste.
Pupici si o dupa amiaza frumoasa. Noi incercam sa ajungem la Scoica Land in seara asta.
Lali_mete spune:
Happymumy ,bine ai zis !
Cryss simt atata tristete in randurile tale ca imi vine sa te imbratisez,zau. Simt ca iti vine sa plangi,imi vine si mie cand citesc.
Parerea mea ? Fii barbata,ia fraiele in maini,si nu mai discuta nimic momentan. Cand esti frecat zilnic la cap "vreau copil,de ce nu vrei", nevasta iti smiorcaie tot timpul,te intalnesti cu familia esti pus la zid,te intelnesti cu prietenii esti atentionat,ajungi sa cauti scuze,unele chiar penibile,numai sa te lase lumea in pace. Banuiesc ca el stie ca ai renuntat la anticonceptionale,asa ca la un moment dat stie ca ai putea ramane insarcinata. Vali ,sotul meu,nu era nici impotriva nici pentru, nu se manifesta. E mai asa,cum spunea Dana despre sotul ei ( sper candva si sotul meu sa ajunga comandant de nava ) ,e mai rece,discuta totul mai cerebral,mai la rece,eu ma lamentez si lacrimez si ma isterizez. Si el ma intreaba" da ce ai draga,calmeaza-te ca eu nu discut cu tine nervoasa" si eu ma isterizez si mai tare,pana imi trece .
Hai,te rog eu,nu mai fi atat de suparata,si starea asta negativista sa stii ca afecteaza fertilitatea,chiar si a ta,chiar daca analizele iti sunt bune. Te rog din toata inima,cand te trezesti dimineatza ,nu mai gandi " ooof,inca o zi fara sa fiu insarcinata,inca o zi in care trebuie sa il conving sa vrea si el",mai bine gandeste altfel,macar" inca o zi in care ma pregatesc sa fiu mama,inca o zi cu soare ,cu bune,cu rele,dar mai ales bune". Daca privesti partea plina a paharului,eu am convingerea ca ti se intampla lucruri bune. Daca sunt suparata nimic nu imi iese cum trebuie,dar daca ma straduiesc sa zambesc, si in loc sa injur ca a varsat sotul cafeaua pe mocheta proaspat spalata,si pe tastatura cumparata de trei zile,mai bine rad si ma bucur impreuna cu Paul care vede o "jucarie" in balta de jos si o intinde cu manutele pana vin eu sa adun tot,si are o jucarie noua ,se joaca acum cu tastatura lui fara sa imi mai apese mie pe escape dupa ce am scris un mesaj kilometric . I-a fii tu draguta, vesela chiar daca nu ai motiv,ciripeste ce o pasarica toata ziua,fa-ti treaba cu drag,chiar daca ai prefera sa fii in alta parte,ai vrea alta munca,vezi partea frumoasa a lucrurilor,si o sa ai surpriza sa te intelegi altfel si cu sotul. Hai te pup !
Am editat ca papasem litere
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
bettyk spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI SARBATORITEI DE AZI! MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA.
Cornelia,din proprie experienta iti spun sa nu iei pantofiori albi. nu iti imaginezi cum vine cu ei acasa. sau poate mandra ta e mai atenta. a mea nu are nici o treaba. nici nu se uita pe unde merge sau daca ii zgarie. schimbam pantofi la greu. cat despre cumparat si eu sunt in cautari. poate se gasesc la Doraly,Carefour. pe acolo,ca idei nu am pe unde sa mai caut.
suntem in cautari si de ghiozdan. eu vreau ceva un pic mai solid si mai inchis la culoare,mandra vrea roz,cu printese sau cu Hanna Montana si suntem in negocieri. plus ca au niste preturi............
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui [b]Dana (.....) intru in posesia banilor? |
Dodo, in jur de ora 16 ajung in Navodari sa-ti aduc 100 lei pe accesoriile cumparate pentru Tiana....te gasesc acasa sau iesi pe undeva?
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Cuscra(....) va asteptam alaturi de noi.... |
multzam de invitatzie ....nu ne zice de doua ori ca venim si noi....evident, pentru fericirea copiilor
cryss_cryss spune:
Ghiulten,suntem amandoi trecuti de 30(eu fac 32 in nov si el tot 32 in feb).Copii nu-si doreste.....deocamdata zice el,dar vad ca nu are nici o atractie fata de copii.Am un finut de 2 ani si jumatate si este cam nebunatic.Mie imi este fff drag de el.Numai cand ii amintesc sotului de el si ii spun sa mergem sa-l vedem(sta la doua scari mai jos de noi)i se ridica parul pe el.
Problema mea majora este ca nu raman insarcinata si nu reusesc sa-l conving sa-si faca o spermograma,ca l-as fi pus in fata faptului implinit sa vad ce mai spune!Va multumesc fetelor ca sunteti aici si ca ma"ascultati".....Si va mai multumesc si ptr sfaturi!
DanaAlex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Sunt acasa |
ok...o sa te sun cand ajung in navodari, nu sunt convinsa ca stiu sa nimeresc la tine (te-am dus doar seara si nu mi-am fixat puncte de reper)
lulu77 spune:
crys, pana acum nu ai discutat cu sotul despre copii?Inainte de casatorie, imediat dupa....
Cuscra, ce zici? Te "bagi" la un munte de relax/voie buna/ plimbare?
Azi, pe seara fac rezervarile.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
cryss_cryss spune:
Multumesc ptr faptul ca sunteti alaturi de mine si ptr incurajari!
Lali normal ca sotul stie c-am intrerupt anticonceptionalele.Ai dreptate cand spui ca a fost pus la zid din toate partile si cred ca deasta se incapataneaza.....Nu stiu ce sa mai zic.Incerc sa-i gasesc scuze