Gasca de Constanta *121*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

dana, medierea e cheia succesului

dodo, nu pot ajunge la navodari inca, iti trimit mesaj

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Crys...si eu te sustin...si sa stii ca zice bine cuscra(Dana Alex).....

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

au fost multe lacrimi,multe consilii de familie(socrul,soacra,cumnatul)nu au fost despartiri temporare.de aceea spun c-am incercat aproape tot.lacrimile nu-l impresioneaza,chiar il dezgusta spune el......

Mergi la inceput

Crys...eu una nu concep viata fara copil/copii...si apoi de ce sa stau langa un barbat care nu are aceleasi sentimente....asta este parerea mea.tu/voi stiti cel mai bine..trebuie discutata fff bine problema....

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Dana ai vorbit cu Vladis?Vine ea si astfel intru in posesia banilor?

Dodo, stai linistita...am vorbit cu Angi si cand va ajunge ea in Navodari iti va aduce si 100 lei de la mine
daca e urgenta, imi fac eu timp si trec eu azi...desi imi amintesc ca ca acea comanda am facut-o pentru septembrie, cu plata tot in septembrie, faptul ca ai realizat acele accesorii mai repede si mi le-ai trimis prin Dadi, e laudabil, dar cand am vorbit la telefon ti-am zis ca nu era urgenta.
nu mai imi aminti, ca tzin minte...i-ai zis si Taniei- mi-a transmis, am vorbit si noi pe subiect despre asta...nu uit!!!
iar cand ne-am intalnit la ziua lui Luca pe 20 aug, n-ai zis nimic!!!...atunci era o ocazie buna sa-mi aduci aminte peronal si ti-as fi dat 100 lei...acum asteapta sa vina Vladis in Navodari sau, repet daca e urgenta trec eu, chiar daca nu am timp!

p.s. sunt si pe mess, raspund si la telefon!!!

Mergi la inceput

ufff..ce am obosit .Vreau in vacanta..mai am putin si stau 2 saptamani in concediu

Tania....va pup....ma gandeam la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Si eu vreau in concediu. Sunt la capatul puterilor. PE 13 intru cred, daca rezist pana atunci.

Ca tot s-a atins subiectul scoala, spuneti-mi si mie unde gasesc pantofi draguti albi sau rosii. Maria are uiforma rosie si macar pentru inceput as vrea sa o asortez , ca apoi vom trece probabil la incaltari negre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

pupici fetele,
am avut o perioada agitata, am tot cautat joburi, mi-a venit fata acasa. inventar la munca, inca il buchisesc. sa dezleg minusurile si plusurile
o sa fug sa citesc din urma.
cred ca m-am incurcat in capitolele citite
la multi ani sarbatoritilor

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

super Lulu...pe unde plecatzi? oricum va urez concediu placut mai aproape de eveniment

eu fac mancare...ficatzei pui cu rosii si ardei si salata cu salata rucola

ps...Dodo, mi-am amanat ceva azi si trec pe la Navodari sa-ti dau 100 lei, te sun cand ajung!

Mergi la inceput

Cuscra,la Paltinis vreo 7 zile...vizItam Sibiul, Ocna Sibiului, Poiana Lupilor, Poiana Oncesti, Stana Gaujoara, Rezervatia Iezerului Cindrelului si imprejurimile, ne odihnim, si va asteptam alaturi de noi....

Mergi la inceput