Gasca de Constanta *121*
Raspunsuri - Pagina 8
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_cryss ....mi-ar placea sa mananc paste cu sos alb de smantana.Daca vrei reteta ti-o scriu.F bune si rapid de facut. |
s-o scrii, te rog! e reteta de paste carbonara?
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia in rest am luat cam de toate, exceptand pantofii de sport si ciorapii. A, mai caut o camasa alba cu maneca scurta, ca poate o s afie cald primele zile. |
pantofi sport, treninguri, echipamente sport gasesti la magazinul din vama (partea bulgareasca (e un outlet la puma...parca!) pretzuri in lei fff convenabile (adidasi mici pe care ii iei din orash cu 120-140 lei, acolo ii gasesti cu 60-80 lei)...daca ajungi sa nu ratezi magazinul de langa (dulciuri, tot felul de ghiozdane/genti, parfumuri, bauturi, bijuterii -ca cel din port)
camasa alba cu maneca scurta- ai incercat la zara...eu i-am luat Tianei o camashuta de in cu maneci 3/4
DanaAlex spune:
eu pe langa ficatzei am mai facut shi peshte la ozn (acel gratar rotund cu gaura in mijloc si cu capac mare)...am luat ieri dorada din carefour, mi-a curatat-o doamna de acolo (au serviciul acesta-atentie, ca nu divulga si nici nu intreaba...trebuie rugate frumos/atentzionate!!!), eu acasa doar am taiat peshtii in 4, l-am pus la frigider cu sare ca sa-si traga cat e nevoie, o noapte la rece si apoi la ozn ...mai dietetic si mai usor de preparat nici nu se poate
ioi, ce gospodina sunt!!!! mai stiu si reteta cu dorada in sare...pui sare mare in tava de cuptor, pui pestele intreg, acoperi cu sare si bagi la cuptorul incins sta acolo pana se face si sarea se transforma intr-un tzest...se probeaza cu un pai de matura, precum cozonacul...e bun, bun (ishi trage sare numai cat are nevoie)
hai ca merg la si eu, e ora...
intrebare: maine dimi cine face cafeaua????....
raspuns: cine-i cea mai harnica !!!
lizuca spune:
'neata, duduci!
Eu mi-am facut un fresh de portocale, caci nu beau cafea, dar pe voi va invit sa trageti pe nas... fiecare ce-i prieste!
Sunt trezita de la 4am, de tusea Alisiei. I-am bagat un cocteil de coughend, bronhoprotect, propolis si imunorezistan, si a adormit linistita. Ceea ce nu pot spune si despre mine...
Dana, ficateii au iesit super gustosi - dar fii-mea n-a luat decat doua guri, si alea cu santaj emotional. E foarte conservatoare, incearca greu lucruri noi, nu'sh cu cine seamana!
Despre ce outlet din vama zici, ca as da si eu o fuga. E pe stanga sau pe dreapta?
O zi usoara va doresc!
happymumy spune:
Neata Constanta! Eu sunt deja cu cafeaua in fata!
Cornelia, am fost eu aseara in Doraly, si nu mi-a placut nimic la capitolul incalataminte de fetite, pe nici o culoare. Pantofiori rosii nu sunt decit vesnicii pantofi insipizi de lac rosu, intr-un singur magazin(undeva la etaj) am vazut unii rosii, care sa nu fie de lac, si cu o floricica mica intr-o parte- dar nu m-au dat pe spate. Eu i-am luat 2 treninguri de la carrefour din - cum se cheama magazinul ala nou? KIabi?- , tot de acolo i-am luat si o gramada de sosete si ciorapi lungi.Apropos, am gasit in Doraly aseara, niste seturi pentru fetite, compuse din trench, fustita , camasa alba si esrfa la gat, unul pe bleumarin cu fustita rosie(pe care l-am si achizionat) si unul pe bej. Foarte frumoase! Arata ca niste uniforme.
Camasi albe au si cu mineca scurta si cu mineca lunga la Zara.
Revin mai tarziu!
Pupici!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
Cornelia spune:
Dana, nu prea sunt in teme cu outlet-urile din vama, spuneai c asunt in partea bulgareasca. Preturile sunt in lei, euro, leva? Oricum, ar trebui sa il iau pe Doru la o plimbare pana acolo, asa ca slabe sperante sa ajung. Vroiam noi sa facem o plimbare la bulgari, dar nu i-am facut pasaport lui Vladimir si ar trebui sa il lasam acasa.
La Zara m-am dus si eu infipta duminica, dar nu am mai gasit camasute cu maneca scurta. Cu maneca lunga i-am luat de anul trecut .
Cu pantofii, ma gandeam eu ca o sa fie cam greu sa gasesc ceva dragut rosu sau chiar si alb. Mai caut. La Leonardo erau pantofiori draguti Fiorelo (parca), dar erau de panza, deci i-ar fi facut zob de la primul pas .
LeeAnn spune:
Neatza, Constanta!
Magazinele sunt dupa ce treci granita, pe partea dreapta.
Scrieti cu o viteza prea mare pt. mine, care sunt lenesa.
Mai citesc eu cate ceva, dar pana sa ajung sa si scriu...
Dana,La multi ani Tianei, sa creasca maresi sanatoasa si norocoasa langa voi toti!
DanaAlex spune:
'neatza!!!
outlet-ul puma e in vama, imediat pe dreapta, te teritoriul bulgaresc
Cornelia, pasaport pentru Vladimir se face in cateva ore (la urgenta)
avetzi grija ca nu putetzi trece granita cu copilul decat daca e si sotzul-tatal copilului cu voi, altfel va trebuie procura notariala de la el...asa ca mai bine singurica (eu asa am plecat)...dupa ce revin din concediu, mai fac un drum pana acolo cu o prietena...asa ca, cine mai vrea-dupa 15 septembrie poate veni cu mine!
Lizuca...bune si 2 guri, decat deloc, ma bucur ca v-a placut retzeta mea ...imediat ce termin cu masajul si refexoterapia(acum sunt la reflexo) imi fac si eu un suc de grefe am inceput sa-l prefer in locul cafelei
LeeAnn- multumesc frumos! si pentru Natalia pentru ieri
motivul: http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august26.htm
lulu77 spune:
Mneatza si de la mine.....am cafeaua sub nas si va citesc.
Dodo...ce ai patit mama de ai avut o asa zi/noapte?
ma duc sa ma tratez cu niste cofeina si revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
cryss_cryss spune:
Neata fetele!
Eu sunt la a doua cafea.Dana,reteta de paste este o reteta inventata de mine,este simplu de facut si f buna.Fierbi pastele 10 min,le scurgi si le lasi la racit.Toci o ceapa,o pui la calit cu ciupercile si kaiser-ul(eu pun 2 cutii de ciuperci si 300g kaiser)dupa care adaugi putina apa,sare si piper si lasi sa fiarba pana scade.Dupa ce a scazut bine,la foc mic adaugi smantana si lasi sa dea intr-un clocot,metecand continuu.Opresti focul si pisezi 2 catei de usturoi si pui si putin marar(in cazul in care va place usturoiul,merge si fara usturoi).sosul il pui peste paste si lasi cam 30 min pana se racesc.Pofta buna!