Gasca de Constanta *121*
Raspunsuri - Pagina 4
vladis spune:
dana, medierea e cheia succesului
dodo, nu pot ajunge la navodari inca, iti trimit mesaj
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
Crys...si eu te sustin...si sa stii ca zice bine cuscra(Dana Alex).....
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
cryss_cryss spune:
au fost multe lacrimi,multe consilii de familie(socrul,soacra,cumnatul)nu au fost despartiri temporare.de aceea spun c-am incercat aproape tot.lacrimile nu-l impresioneaza,chiar il dezgusta spune el......
lulu77 spune:
Crys...eu una nu concep viata fara copil/copii...si apoi de ce sa stau langa un barbat care nu are aceleasi sentimente....asta este parerea mea.tu/voi stiti cel mai bine..trebuie discutata fff bine problema....
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Dana ai vorbit cu Vladis?Vine ea si astfel intru in posesia banilor? |
Dodo, stai linistita...am vorbit cu Angi si cand va ajunge ea in Navodari iti va aduce si 100 lei de la mine
daca e urgenta, imi fac eu timp si trec eu azi...desi imi amintesc ca ca acea comanda am facut-o pentru septembrie, cu plata tot in septembrie, faptul ca ai realizat acele accesorii mai repede si mi le-ai trimis prin Dadi, e laudabil, dar cand am vorbit la telefon ti-am zis ca nu era urgenta.
nu mai imi aminti, ca tzin minte...i-ai zis si Taniei- mi-a transmis, am vorbit si noi pe subiect despre asta...nu uit!!!
iar cand ne-am intalnit la ziua lui Luca pe 20 aug, n-ai zis nimic!!!...atunci era o ocazie buna sa-mi aduci aminte peronal si ti-as fi dat 100 lei...acum asteapta sa vina Vladis in Navodari sau, repet daca e urgenta trec eu, chiar daca nu am timp!
p.s. sunt si pe mess, raspund si la telefon!!!
lulu77 spune:
ufff..ce am obosit .Vreau in vacanta..mai am putin si stau 2 saptamani in concediu
Tania....va pup....ma gandeam la tine
Cornelia spune:
Si eu vreau in concediu. Sunt la capatul puterilor. PE 13 intru cred, daca rezist pana atunci.
Ca tot s-a atins subiectul scoala, spuneti-mi si mie unde gasesc pantofi draguti albi sau rosii. Maria are uiforma rosie si macar pentru inceput as vrea sa o asortez , ca apoi vom trece probabil la incaltari negre.
emaaimee spune:
pupici fetele,
am avut o perioada agitata, am tot cautat joburi, mi-a venit fata acasa. inventar la munca, inca il buchisesc. sa dezleg minusurile si plusurile
o sa fug sa citesc din urma.
cred ca m-am incurcat in capitolele citite
la multi ani sarbatoritilor
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
DanaAlex spune:
super Lulu...pe unde plecatzi? oricum va urez concediu placut mai aproape de eveniment
eu fac mancare...ficatzei pui cu rosii si ardei si salata cu salata rucola
ps...Dodo, mi-am amanat ceva azi si trec pe la Navodari sa-ti dau 100 lei, te sun cand ajung!
lulu77 spune:
Cuscra,la Paltinis vreo 7 zile...vizItam Sibiul, Ocna Sibiului, Poiana Lupilor, Poiana Oncesti, Stana Gaujoara, Rezervatia Iezerului Cindrelului si imprejurimile, ne odihnim, si va asteptam alaturi de noi....