Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***
Raspunsuri - Pagina 5
Gianina34 spune:
cativ - s-ar putea sa fie mai simplu cu gazele decat cu tava ![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 5 ZILE
magdyi2001 spune:
Simona, tocmai vroiam sa intru sa va scriu...Aseara am vorbit si cu Miha pe mess...
Deci, bine nu prea facem, maine ne interneaza in Liege...
Ultimele analize de la rinichi au iesit fff proaste si se tem pentru mine; Maria este deocamdata bine, numai ca nu ia in greutate...
Nu stiu ce masuri or sa ia medicii de acolo, caci daca ar fi fost dupa medicul meu de aici, m-ar fi bagat in ceza de lunea care a trecut, dar l-am rugat eu sa ma lase pana joi acasa ca sa apuce sa se intoarca si soacra-mea din concediu, sa aiba cineva grija de Gabitu meu. De sambata vine si mama si o sa fie pe maini bune...
In rest nu stiu ce sa va mai zic...
Mai trimite-mi odata pe PM, nr tau de tel, caci nu stiu cum de l-am ratacit. Pe al Mihaelei il am, dar nu stiu cat de des intra ea pe DC...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
33+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 2 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 fetelor - de unde ati cumparat tava de muffinsi |
apeleaza la novus ea stie

dragastoasa de Drg
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 cativ - s-ar putea sa fie mai simplu cu gazele decat cu tava |
Gianina34 spune:
cativ - si eu tot de o luna caut tava![]()
novusica- ce fel de tava ai? din teflon negru-gri cu gaoace marisoare?
AMR 5 ZILE
mababei spune:
Ayla, multumesc pentru parola
! Si pentru pozele cu albastrica, nu cred ca am mai apucat sa-ti multumesc! Frumoasa foc

!
Am admirat si eu cele doua frumuseti: Sophiphi si Eva, superbe amandoua, mi-au placut tare pozele cu ele usor somnoroase si Eva in bulinutze

!
Adrisimo, sper sa scape cat mai repede puiul tau de chinul asta si sa-ti regasesti si tu linistea
!
Si mie mi-e dor de Kea
!
Nici Rivali, M_monique, Lisbeth, Manuella, Galushca, nu au mai intrat de mult!
Gianina34 spune:
magdyi - ne vom ruga la Dumnezeu sa aiba grija de voi, sa fie totul bine
ai toate gandurile noastre bune
AMR 5 ZILE
adrisimo28 spune:
offffff magda ma rog sa fie bine cu tine si maria, va 
si suntem alaturi de voi.
dragastoasa de Drg 
Ela78 spune:
Aditapop, multa sanatate lui Razvan 
Noi ne-am intors din concediu, bulgarii sunt oameni de treaba si fff amabili, ne intelegeam cu ei de minune (eu in rusa, Ianis in bebeluseasca
). Foarte multi turisti moldoveni, romani, rusi, unguri. Hotelul OK, un complex imens cu tot felul de piscine, lounge-uri, lobby-uri si snack-baruri, locuri de joaca, jocuri electronice, internet wireless, tenis, volei, fotbal. In fiecare seara era program de divertisment, intai pentru pitici si dupa aceea pentru cei mari. Camerele mari cu multe spatii de depozitare, AC si balcon cu vedere la mare
Numai mancarea era proasta
, si dupa 2 vizite in Nessebar am ajuns la concluzia ca bulgarii in general nu stiu sa gateasca
Ori ne-am obisnuit noi sa mancam sanatos...?
Intai m-am intoxicat eu de la peste crud ("seliodka" cum zic rusii), dupa aceea Ianis de la peste gatit, iar Dan s-a stricat la burta numai de la mirosul de peste prajit
(de la restaurantele din Nessebar), deci am apelat la asigurarile medicale, din pacate. S-a lasat cu vomitaturi, diaree si deshidratari.
Acum noi sintem OK, iar Ianis e la regim (lapte fara lactoza, orez cu morcovi, supa de zarzavat, branzica, covrigei; fara iaurtele si fructe crude). Astazi am inceput sa-i dau si saruri de rehidratare Humana Electrolyt, iar pentru reglarea florei intestinale Ecoflorina (Ayla
). Bine ca n-a ajuns la spital cu vreo enterocolita, cum "recomanda" pediatra.
Pun aici cateva poze de la mare
http://picasaweb.google.ro/Ela783/LaMareIn02#5509296774564396130
Citesc din urma si revin 

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)