Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***
Raspunsuri - Pagina 4
aditapop spune:
Oooo, e asa de dulce Sophiphi! 
Adrisimo, ti-am transmis ieri niste pupici, inclusiv lui Dragos, i-ai reperat?
Eu sunt intr-o stare.... Razvan cred ca a luat vreun virus de undeva, ca face diaree de ieri dupa-masa, si nu mai stiu ce sa ii mai dau: regim, hidrasec, biotics.. si vad ca tot asa cu mucus face si des. Azi a facut deja de 3 ori. I-am luat si pentru analize si vom vedea.
Va pup si sper sa revin curand!
POZE NAZDRAVAN
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop Adrisimo, ti-am transmis ieri niste pupici, inclusiv lui Dragos, i-ai reperat? |
da am si raspuns cu
multi ptr voi.am admirat nazdravanul pe care il vad in fiecare zi pe YM

dragastoasa de Drg
cativ13 spune:
am vazut numa` copii frumosi
ce-am putut vedea...pt ceilalti, asteptam bunavointa mamicilor
Fiica Ploii
adrisimo28 spune:
Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Adrisimo, te salut si te pup! ce mai face Dragos?
te si eu! Dragos acum e mai bine, facem tratament dupa eeg era ametit nu stia ce se intampla cu el, voia sa mearga si cadea jos si nu intelegea de ce.
la cap 24 pag 22 am transmis si eu
dragastoasa de Drg 
adrisimo28 spune:
ilinca -cum mai stai cu productia de muffinsi? e la fel de incantata sophiphi? intreba gianina
am vazut sambata la euforia la o emisiune de bucatarit o reteta de muffins... novus
mi-a cump si mie tava si maine o primesc... sambata fac si eu muffinsssssss sa dau gata pe toti de ziua lui drg.![]()
dragastoasa de Drg 
cativ13 spune:
cum imi dau astia drumu` la gaze fac si eu muffins...asa am poftit la ele...bine, tava n-am dar important e ca n-am gaze!!!!!!tava oi gasi eu...Fiica Ploii
uali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce chestie, uali, da' ce treabaare PM cu email de-l pomeneste? Intr-adevar ca-mi era cam plin inboxul, am mai sters acum din ele, dar nu cred ca are legatura, ca nu era full. Merci si astept sa vad ce parere are si sotioru' tau. Da' in ce tarisoare streine e plecat? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
...da, nu stiu ce are, ca am mai trimis pm-uri si a mers..acum nu imi parea nici icoana cu reply...ma rog, de-ale tehnologiei:))
sotz e plecat in spania, la bataia cu rosii de la bunol langa valencia...azi e cafteala, sper sa se termine cu bine pt toti, sa nu-si sparga buze, ochi, ..dinti
vine duminica inapoi (cica
mababei spune:
Salutare!
Dac-am inceput saptamana in praf de la schimbat termopanele, pai acesta trebuia stins cu oleaca de inundatie, de la vecinu' darnic, vecin plecat in Italia
. Antrenament curat, cum alergam pe scari cu copilu' de gat sa gasesc pe cineva sa opreasca apa de la subsol pana sosea salvatorul sot si brigada de rude a vecinului mobilizata de vecinul italian in urma strigatului meu de lupta: sa spargem usa
(glumeam desigur, dar ce poate fi mai mobilizator decat un slogan nimerit la timpul potrivit
)! Si iata cum am pus-o de-o noua varuiala ca nu trecu anu' de la ultima
. Bineinteles, pe cheltuiala vecinului
. Acum caut un var bun si scuuuump
!
Anaan
, interesanta coincidenta! Adica ele, ca-s mai multe! Dupa ce am citit, m-am dus pe prima pagina sa vad data nasterii tale. M-am mai linistit....nu esti nascuta decat in ziua onomasticii mele
( si in aceeasi zi cu tatal meu, care nu mai e din pacate
). Oare aici se opresc coincidentele
?
Sa stiti ca m-am gandit la propunerea voastra, dar n-ar fi corect nici fata de voi, nici fata de ei. As vrea sa va cunosc pe cat mai multe, sa cunosc copiii, sa vad cum interactioneaza Calin cu ei, pe ce fetita pune ochii (deh, de-ale soacrelor
), si in acelasi timp sa stau si cu ei, sa le acord atentia cuvenita, iar amalgamul de entuziasm, curiozitate, bucurie, pe de o parte, amestecat cu un usor sentiment de "datorie", de cealalta parte, m-ar face sa ma simt cam incordata si sa nu ma bucur pe deplin de intreaga experienta. Ca o intalnire cu atatea mamici minunate nu poate fi altfel decat o la fel de minunata experienta
.
Gianina34 spune:
ilinca - e mortala sophiphica
fetelor - de unde ati cumparat tava de muffinsi ca eu nu am gasit decat la ikea si nu mi-a placut desi scria ca-i teflonata nu mi-a inspirat incredere (ca eu asa vreau sa nu trebuiasca sa mai pun hartie , etc) si gaoacele erau cam mici si inestetice (in viziunea mea)![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 5 ZILE