Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Adrisimo, l-am admirat pe Dragos ca nu il mai vazusem de ceva vreme.Am vazut-o pe Sophiphi, tare dragalasa, imi place si coafuraSimina am votat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Votat coafata!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

multumim, multumim pt voturi!!!!!

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

ca eu am doua canapelestiti ca la mine inceputu-i greu...suntem bine, sanatosi si cu prea multa energie urc treptele si le cobor de zeci de ori pe zi ca am invatat-o sa ne astepte cand vrea sa urce/coboare asa ca mi-am gasit de lucrudate tehnice nu stiu sa va dau despre ea ca nu am mai ajuns la pediatra pt un control de rutina asa ca va spun din ochi: inca ii sunt bune hainele de 12 luni, deci e mititica. mica si slabanoaga. am stat cateva zile pe la tara si au invatat-o ai mei sa repete fiecare cuvant dupa ei. va imaginati ce e la gura ei si cam ce iesein rest, toate bune si frumoase, pt ca nu vreau sa le vad altfelFiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

am votat frumoaseleadrisimo, si Piti face spasmul hohotului de plans dar o forma mai usoara...ramane fara aer si se albastreste la fata dar doar pt cateva secunde, nu mai mult de 5-6. m-a invatat dr sa-i suflu in fata ca s-o oblig sa respire si functioneaza. mie imi sta inima in secundele alea...nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci tuFiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Buna,

Adrisimo, l-am admirat pe Dragos ca nu il mai vazusem de ceva vreme.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
PS:ma oftic...ma mai compar eu cu MIHA???? 150 CU 400????????.....

ce sa mai zici de cei cu 7005 voturi?

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

PS:ma oftic...ma mai compar eu cu MIHA???? 150 CU 400????????.....VREAU SI EU MAI MULTE VOTURI

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Hehe, inseamna ca la clubul nostru suntem mai unite si mai degraba saritoare decat la odiseea gogosicii coafate

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
m-a invatat dr sa-i suflu in fata ca s-o oblig sa respire si functioneaza.

eu ii suflu in nas sau ii dau cu apa peste fata, luni la sp m-au invatat sa il tin de nas sa il oblig sa respire pe gura.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce chestie, uali, da' ce treabaare PM cu email de-l pomeneste? Intr-adevar ca-mi era cam plin inboxul, am mai sters acum din ele, dar nu cred ca are legatura, ca nu era full. Merci si astept sa vad ce parere are si sotioru' tau. Da' in ce tarisoare streine e plecat?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput