Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Geanina, Simo, mersi mult.
Si eu ma rog si sper sa fie totul bine...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 33+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 2 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Magdy, ne rugam pentru voi sa fiti bine amandoua. Multa putere si incredere, mamica curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Adrisimo, sper sa scape cat mai repede puiul tau de chinul asta si sa-ti regasesti si tu linistea!

Doamne ajuta sa trecem peste perioada asta

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
novusica- ce fel de tava ai? din teflon negru-gri cu gaoace marisoare?

stii povestea cu croitorul care nu are haine? ... nici novus nu are tava...maine dupa ce o primesc iti zic eu cum e.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Citat:
Si mie mi-e dor de Kea!
Nici Rivali, M_monique, Lisbeth, Manuella, Galushca, nu au mai intrat de mult!

nici sirimie, bubu_tea, iuca, inna_30, veron1ca, cocufan, nikoleta20,karina,Cris_tinaus, curea, koko... si lista continua

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, good news (for me ): cred ca venim si noi la Sovata. Novus, trece-ne, te rog, pe lista de rezerva, la sfarsitul saptamanii iti confirm, iar saptamana viitoare fac plata, daca n-o fi prea tarziu.Magdy, multa sanatate tie si bebelinei din burtica. Doamne-ajuta sa fie bine! Ela, wow, ce cosmar! Eu ma tem tare de tot de peste, poate face ravagii daca nu e in regula gatit sau foarte proaspat. Bine ca sunteti ok acum.Am admirat poze superbe cu Phiphi, e bestiala tunsoarea ei! L-am admirat si pe Ianis la mare. In afara de problemele cu mancarea, am dedus ca totul a fost foarte frumos!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

ela chiar ieri ma uitam la pozele de la moeciu .... ce a crescut ianis si ce frumos e

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

ELA, bine ati revenit si sanatate multa lui IanisO sa iti dau si tie pe pm link-ul la pozele de la mare, are si Ianis vreo 2-3 mutrite pe acolo, delicioase of course

MAGDY

M-ati innebunit cu muffinsi vostri, dar inca ma tin tare ca mi-e leneeeee. Noroc ca mi-a facut mama azi o praji cu piersici, e in cuptor.

Operatiunea Suzi out a mers mai bine. Azi noapte nu i-am dat-o deloc, am adormit-o in total de 3 ori in scaun, dar de la 23 la 5 a fost ok, fara treziri iremediabile, adica s-a scartait si s-a calmat singura. Azi dupa amiaza am adormit-o in scaun, am pus-o in pat ok, dar dupa 40 minute s-a trezit de la un telefon, am adormit-o din nou in scaun si nu a mai fost chip sa o mut, asa ca de 2 ore doarme acolo.

POZE EXEMPLIFICATOARE pe mailul comun

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ela, sa va fie de bine concediul! Multa sanatate frumuselului! Si noi o patiram, dar la noi se pare ca a fost rotavirusul de vina!

Aaaaa, ca imi amintii de rotavirus. Cand a facut al doilea episod de diaree si febra, dupa cateva zile de cand ne intorseseram de la mare, am recoltat pentru analiza, am mers la pediatra, mi-a dat trimitere (absolut inutila, ca oricum nu mai erau fonduri), platesc pentru coprocitograma si coprocultura, iar cand vin rezultatele, negativ peste tot, si nik despre rotavirus. Dau telefon la laborator, intreb de ce nu s-a lucrat si analiza pentru rotavirus, si-mi zice simplu pentru ca n-am cerut, respectiv platit. Ca asta-i analiza separata si nu-i in cadrul coproculturii. Si eu de unde mama ciorilor sa stiu, ca doar de la pediatra veneam si luase in calcul rotavirusul dar ori nu stia nici ea (putin probabil) ori a uitat sa scrie pe trimitere. Am recoltat din nou, am dus la analiza, platit, rezultat.... negativ. Si de atunci ma tot intreb, a fost sau n-a fost...rotavirozaurul de vina!?

Mergi la inceput

Citat:
Si de atunci ma tot intreb, a fost sau n-a fost...rotavirozaurul de vina!?

eu cred ca nu a fost. in febr cand am fost cu drg internata in sp ia facut analizele de tot felul si i-a gasit TGO-ul marit si cica diagnostic hepatita reactiva nespecificata adica o infectie cu o bacterie nush care dar nu rotavirus.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput