Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***
Raspunsuri - Pagina 7
mababei spune:
Pisik, e grozava Ana
! Cred ca somnicul intr-un pat neted nu-l gaseste deloc pe gustul ei, si iata ca o dovedeste dormind de 2 ore intr-un loc pe care nu multi l-ar considera un culcus bun
. Felicitari si tie pentru idee. Breveteaz-o
, cine stie cati parinti disperati cauta chiar acum solutii!
Anaan spune:
Magdy, suntem alaturi de voi!
Sa fie bine, sa fiti sanatoase amandoua!
Ela, bine ai (re)venit! Ma bag la admirat poze!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Gianina,Cati, tava de muffinsi teflonata este la Plus si cu compartimente mici si mai mari ( f. ieftina, parca 11 ron aia cu compartimente mici si 19 aia cu ele mai mari)
cativ13 spune:
Eu parola de la mailul comun sa vad poze cu bb n-am...cu urografia mea fuse bine, ce sa zic...am un rinichi deplasat si mi-au spus sa nu prea ridic...dar fi-mea nu era acolo si n-a auzit![]()
![]()
Magdy, pupam burtica sa mai stea bb acolo si mami sa fie bine
Ela, eu nu mananc peste tocmai de frica desi imi place
duminica abia i-am dat la Piti 2 bucatele dintr-unul prins de B sambata la pescuit organizat
dar si-asa am stat cu frica.. sanatate multa!Fiica Ploii
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello! ELA, bine ati revenit si sanatate multa lui Ianis O sa iti dau si tie pe pm link-ul la pozele de la mare, are si Ianis vreo 2-3 mutrite pe acolo, delicioase of course |
Sa se noteze ca eu l-am admirat si-n pozele Pisikai!
Gianina34 spune:
anaan - 
la plus nu am incercat, ce-i drept![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 5 ZILE
Anaan spune:
Am vazut pozele: Ianis + mami+tati= frumosi si simpatici. E super haios tati de Ianis cu casca aia retro in cap
; doamna mami de Ianis
este seeeexy, nu s-ar zice ca are baiat mare!
Eu in Bulgaria nu i-am dat lui Andrei decat somon la gratar, prajit sub ochii mei de vultur ( nu ca as fi avut habar daca era chiar proaspat
)...din fericire, odrasla a duduit de sanatate pe meleaguri bulgaresti!
Pisik, ma faci sa-mi trezesc copilul
, am pufnit in ras si-s in pat langa el, vazand-o pe Ana cum doarme! Si eu zic sa brevetezi inventia!
Mababei, asa deci, o tinem in coincidente...cine stie ce rubedenii om fi fost prin vietile anterioare
?!
Sa stii ca si lui Andrei i-au iesit analizele foarte bine, nici urma de rotavirus, totusi am ajuns vomitatori in spital
...habar n-am ce sa mai zic!
magdyi2001 spune:
Multumesc fetelor
! Sunteti niste dragute
...
Stiti cumva la ce odisee e Karina26?
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
33+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 2 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Simona, tocmai vroiam sa intru sa va scriu...Aseara am vorbit si cu Miha pe mess... Deci, bine nu prea facem, maine ne interneaza in Liege... Ultimele analize de la rinichi au iesit fff proaste si se tem pentru mine; Maria este deocamdata bine, numai ca nu ia in greutate... Nu stiu ce masuri or sa ia medicii de acolo, caci daca ar fi fost dupa medicul meu de aici, m-ar fi bagat in ceza de lunea care a trecut, dar l-am rugat eu sa ma lase pana joi acasa ca sa apuce sa se intoarca si soacra-mea din concediu, sa aiba cineva grija de Gabitu meu. De sambata vine si mama si o sa fie pe maini bune... In rest nu stiu ce sa va mai zic... Mai trimite-mi odata pe PM, nr tau de tel, caci nu stiu cum de l-am ratacit. Pe al Mihaelei il am, dar nu stiu cat de des intra ea pe DC... Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 33+ cu MARIADoamne ajuta inca 2 sapt!!!Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Magdy
Doamne ajuta sa fie totul bine, si tu si Maria! Te pupic si ma rog pt voi. E bine daca ai cu cine lasa puiutul, caci in spital poti fi sub supraveghere. Si daca e sa nasti mai devreme pt a nu avea tu iar complicatii, la 33 de saptamani deja Maria e destul de dezvoltata si la voi sectia de prematuri cred ca e cu totul altfel decat in Ro. Conteaza sa fi tu bine, pt ca de starea ta de sanatate depinde si sanatatea bebelinei. Posibil si din cauza problemelor tale (n-am idee ce anazile de rinichi au iest foarte rau) sa nu mai ia considerabil in greutate si sa-i fie mai bine daca se nastea acum si recupereaza pe parcurs.Doamne, sper sa fie totul ok, sa ne dai o veste cat de curand poti, cred ca o sa ma gandesc la tine mereu zilele astea.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui simina_kin![]() multumim, multumim pt voturi!!!!!SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!! fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.