Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***
Raspunsuri - Pagina 20
Ayla21 spune:
Da, tu fetele, dar cum citisem si pe forum (una dintre discutii), iaurtul e iaurt, si danonino e branzica de vaci cu fructe (si multe alte porcarii). Nu sunt fan Danone, nu consumam nimic danone. Dar nici Luana nu papa iaurt simplu gol. Papa doar cu ceva, sa mearga mai bine pe gat mancarea.![]()
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg si si pt adrisimo, ca ne-a "promovat" |
intotdeauna cu mare placere

dragastoasa de Drg
mihaelacg spune:
ilinca, asta e portita noastra de salvare sa iesim din gaura cu banii.plecarea lui tati.pe ai nostri se pare ca nu avem sanse sa-i recuperam, asa ca tb sa plece tati sa munceasca ca sa putem achita ratele la banii pe care i-am dat.stii cum e, cand pleci intr-o tara straina, tragi tare sa strangi banuti si lasi venitul acasa tot sa fie cat mai putine cheltuieli.
ayla, eu stii cum ii dau mariei branzica?
am cumparat 1 kg de afine de la munte, pe care le.am pus cu yahar, au lasat sirop si le tin la frigider.
blenduiesc branza proaspata, pun o lingura de iaurt sa fie fina cremoasa si fina si afine intregi cu putin sirop. e dulcica si papa maria. bine in jur de 50-80 gr. dar pt mine tot e ceva.
tot afine pun si in iaurt sau in lapte cu gris.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 carmenada, gina2008 va asteptam cu vesti ![]() dragastoasa de Drg ![]() |
Sigur, sigur!

Eu am vazut poze cu Ina, e asa frumoasa si nazdravana.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!!!
SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Revin cu detaliile intalnelii pt fetele intoarse din concedii INTALNEALA NORDICA din centru care va avea loc in 1-3 OCT - hotel Edelweiss Sovata - http://www.hoteledelweiss.ro/index.php?lang=ro Deocamdata lista participantelor suna asa: Novus, Ilinca, Anaan, InaPreda, Denisamada, Olga, Gaza, Pisik, Ela, Florinela, Ramona, Anca , Anamariame Mai sunt 2 camere libere Avans platit: Ilinca, Anaan, Ramona, Gaza, InaPreda |
Am platit si noi azi!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ayla21 spune:
Mihaela 
Branzica papa si Luana acasa, cu smantana, cu mar copt, etc. Problema e de trasport si pastrare ->pachetul la gradi. ca acasa supe, mancaruri gatite ea papa, putin, dar papa. problema e ca n-o pot trimite cu supa in geantuta.
Am zis ca-i pun orez in cutie si gata, ala sigur il mananca.
(Luana e fan orez)
O sa imi fac o lista si o sa vad ce pot adapta. Sunt deschisa la ideei. incerc sa nu mai imi bat atata capul.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua fetele!!!! ![]() SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!! fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Buna ziua, mami de printesa zambareata si coafata.
Tu treci doar sa ne dai link?
Ia spune-ne si ce mai face Maya?ps: am votat deja.

Gianina34 spune:
la problema mea cu nasucul; daca pun ser fiziologic intr-o seringa si imping cu presiune jetul in nasuc, nu-i fac vre-un rau, nu? sau da?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic