Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ha, Miha, ce tare, si Luana e fan tati, si mereu a fost. Si acum, daca adoarme seara si tati n-a venit, daca ii aude numai vocea, si se trezeste. Trebuie sa-i dea si el pupic de noapte buna.
Imi pare rau ca trebuie sa plece tati, mai ales ca e o necesitate financiara, off, banii astia, ce fericiti am fi daca n-ar fi atat de nevoie de ei in viata de zi cu zi, si taticii si-ar putea restabilii prioritatile. Sper sa gaseasca cea mai buna solutie, si, daca asta e singura solutie buna...sper sa te linistesti putin. Cred ca iti va fi greu, eu nici sa dorm nu pot fara Alex, cand mai e noaptea plecat in delegatie, efectiv nu dorm mai deloc in noaptea aceea. Ziua ma mai tin ocupata copiii, dar noaptea, dupa ce ei dorm, nu am liniste.

Geanina, eu n-am citit ca abia dupa 3 ani se da danonino si pe net fetele spuneau ca pe 8-9 luni au dat copilasilor. Claudiu stiu sigur ca a papat mult mai devreme de 3 ani, si Luana a papat deja, dar nu zi de zi. La gradi multi copilasi la grupa mica papa danonino, si, desi nu-s pro danone, incerc sa ma gandesc ce prefer, juma de zi cu un bibe de lapte sau lasam garda jos si mai strecuram un danonino.
Acum ma gandeam ca probema o fi ca Luana nu a mai prea acceptat mancarica pasata si trebuie sa gasesc idei de a-i pune mancarica solida, dar care o poate ea papa singura. Ca acasa papa singura dar e mami langa ea mereu sa o ajuta, nu stiu in ce masura ii ajuta la gradi pe fiecare in parte. Cu Claudiu am trecut simplu de faza asta, pana la faza la care a invatat copilul sa pape singur sandwich, pt ca unde mergea el pe vremea aceea primeau mic dejun la gradi...si acum ma gandesc, ce primeau? sau asa nemancat o fi stat si el, dar nu era atat de apropiata educatoarea de noi, sa ne dea raportul zilnic.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

cami si aditapo, si multam de voturi.

si si pt adrisimo, ca ne-a "promovat"

am vazut poze cu nazdravanul jucaus, cu ana care-i totala cu pozitia ei de somn.se pare ca i-a convenit de minune pozitia si locatia.frumoasa eva cu bucle, cu codite si rochite elegante.plus ca m-a dat pe spate cu incercarile ei de a proba toate incaltarile din casa.printesa luana cu margelute de toate culorile.sa nu uit pe alexandra care-i mama manechinelor si superba sophiphi.tare-i dulce si frumoasa. in momentul in care am vazut pozele cu ea aveam cateva preferate, dar mintea mea e din ce in ce mai intetosata.
si chiscuta al nostru e frumos si cu par si fara par.mie-mi place de el oricum ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aaaa, ca io uitasem: Ana in scaunul de birou! Chiar imi tot framantam mintea: cum o fi plimband-o Pisik cu scaunul ala, incape fata? Si apoi am vazut pozele:))) Super, ingenioasa Pisik si se muleaza pe preferintele excentrice ale fetei cu personalitate
Mihaela, dar ce-ar implica plecatul asta in ianuarie? Sa va vedeti la cat timp? Ar semna un contract serios? E greu, dar in ziua de azi a-i face tot ce-ti sta in putinta pentru bani Si eu sunt super-frustrata pe tema asta, eu, care nu suportam discutii despre bani si chestii materiale (asta pe vremuri, cand ii aveam:((() acum nu pot sa evit subiectul asta dureros
Bai, de vreo 3 zile Phiphi ma tampeste. Pe la 13.30-14 incerc s-o adorm (tzitzi). Pare c-a adormit, o pun in patutz, se trezeste si incepe distractia, rostogolitul prin patutz, facut super-vocalize, chitait, aruncat cu plusuri...dureaza si 2 ore pana adoarme
Ieri disperata am plecat de-acasa la 14, lasand-o in patutz. Mi-a dat sotzul sms cand a adormit: 16!
Azi la fel, de o ora chitzaie singura-n camera. Hmmmm...acum e liniste, brusc...ma duc sa verific...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

PS: nu dau danonino la Sophiphi. Oricum, ea care era maaaare fan iaurt simplu, de vreo 2 luni pur si simplu mi-l refuza.
Mihaela, poa sa ne puna aia cu concursul sa scriem in chenar Luceafarul, noi tot votam
Uali, io vreau relatari fierbinti de la bataia cu rosii!!

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Noi azi sarbatorim Sf Natalia asa ca dam de baut
despre ce tgo,tgp vorbiti voi acolo

despre o analiza de sange la ficat daca e marit sau nu care poate da hepatita cred... eu cu medicinaaaaaa

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Mihaela, poa sa ne puna aia cu concursul sa scriem in chenar Luceafarul, noi tot votam

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Hahaaa, am verificat: pe jos e dezastru, tot ce era in patutz sau pe tablia lui (plushuri si 2 prosoape) au fost aruncate de bestiutza, acum patul e liber iar ea doarme tun intr-o pozitie de-aia speciala

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hahaaa, am verificat: pe jos e dezastru, tot ce era in patutz sau pe tablia lui (plushuri si 2 prosoape) au fost aruncate de bestiutza, acum patul e liber iar ea doarme tun intr-o pozitie de-aia speciala

1 AN!
Manole forever
Bravo Sophiphi!
Mami Ilinca, Phiphi iti arata ca deja e mare si adoarme numai cand vrea ea si pt ca vrea ea. cat timp stai cu ea, ii esti partener de joaca, si pana n-o lasi sa-si faca damblalele si apoi sa fie plictisita, tot va gasi ceva ingenios de facut, mult mai palpitant decat adormitul...pt ca vrea mami.
Eu la pranz ii pun pe amandoi fiecare in patul lui, si nani. daca e liniste si sunt fiecare singur, adorm de plictiseala daca ii las impreuna sau stau cu ei, adorm abia pe la 4-5 dupa amiaza. (asa patim in zilele cand suntem la tati la curte).

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Voi cite zile administrati antibiotic la copii: 5 sau 7?

E posibil sa doarma de 2 ori pe zi din nou cite 2, 5-3 ore din cauza tratamentului cu antibiotic?

Vaaaaaaaaiiiiiiii, ina.... pai "antibioticul" nu se administreaza un numar de zile asa... de kestie... ci in functie de antibiotic, germen, boala... nu am citit din urma, nu stiu despre ce antibiotic este vorba... dar cine ti l-a recomandat, nu a spus si cat timp sa i-l dai? ( e adevarat ca majoritatea se administreaza 7zile, dar asta nu inseamna mare lucru...)

Referitor la somn, nu prea ar avea de ce sa doarma de la antibiotic, dar ar putea sa doarma mai mult din cauza care a determinat administrarea antibioticului.

Asa, de fapt eu intrasem sa va multumesc pentru telefoane si mesaje. si sa va tratez cu tort si sampanie.

Ma duc sa vad ce mai fac meshterii... sper sa-mi termine shifonierul pana la 5:30 cand incep sa-mi vina invitatii...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI FERICITI!

DENISA

NATALIA

Am reusit sa recuperez pe fuga, tot la fratele meu sunt la pc, al meu tot stricat e, l-am dus la o cunostinta si ma rog de el sa mi-l repare si nu are timp

Am vazut pozele, toti sunt niste scumpi, tare dragi imi mai sunt ghioceiii nostri

Multa sanatate puiutilor bolnaviori

Magda: numai bine, sa va intoarceti, cat mai repede sanatoase acasa!

Pisik:: felicitari pentru prima zi fara suzi, eu zic sa o tine-ti tot asa ca sunteti pe drumul cel bun

Noi suntem bine, Lucian e doar marait, a devenit dependent de mine, tot timpul sa fiu in aria lui vizuala, ca altfel se pune pe un bocit si am inceput sa facem si mofturi la mancare, banui ca e de la dinti.

Mai avem o problema cu spalatul pe dinti, nu ma lasa sub nici o forma, se agita si imi da peste mana si in urma cu vreo 2 luni tare mult ii mai placea sa-l spal.

Fug la treaba, ca am tot umblat zilele astea si am de recuperat.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput