Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***
Raspunsuri - Pagina 18
mihaelacg spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
ba acum au trecut la cuvinte luuungi ei cred ca asa ne descurajeaza sa nu mai votam? ha Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic |

m-am refugiat si eu in concursul asta
aditapop spune:
LA MULTI ANI, NATALIA!

Mihaela, votat Maria in lumea viselor
, bafta!!!
POZE NAZDRAVAN
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg cuscra da-mi si mie te rog pm cu parola ca vreau sa vad si eu poze. multumesc. |
Trimis PM votat poza.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Acum, ca m-am mai linistit, sa scriu si despre noi.
Azi dimineata m-a trezit fi-miu, ca telefonul suna degeaba in baie, in buzunar la halat, nu putea fi auzit. Asa ca am intarziat putin la gradi si am ramas cu fi-mea pana la pauza de masa. Asta ca nu aveam idee ce inseamna la educatoare ca nu papa nimic. Luana oricum papa putin, asa a fost mereu, pt ca are stomacelul mic. Iar de la 1 ml de lapte, pana la 180 ml e un progres imens. Asa ca printesa mea a papat cu mami, sa inteleaga ca si acolo se papa, nu numai acasa in scaunelul nostru. O sa ii pot pune de pachetel si cate un danonino. Chiar, dati danonino la copilasi? Si "soldatei" in cutia de papica, si ne da voie si cu piscoturi, ca de alea sigur va papa. Am zis ca duc o cutie intreaga de piscoturi, sa le dea la toti daca le e pofta, doar doar asa o manca si fetita mea vreunul, pe langa biberonul de laptic.
Si asa, stand cu ea vreun sfert de ora, pana la pauza de masa, am urmarit-o in plina actiune. Se simte in largul ei intre copii, cei care vin acum, cei mai multi sunt de grupa mica si poate si de aceea. Claudiu in schimb se simte plictisit intre copii mai mici decat el. El are o noua prietena la gradinita.
Spunea aseara Alex, vorbind cu el despre "criza varstei" prin care trec eu, ca dupa ce am dus-o pe Luana la gradi, probabil ca in sufletul meu am remuscari, si nu ma mai simt o mama buna. ca eram fericita atunci cand ma dedicam 100% ei si ca eram eu dependenta de ea, nu atata ea dependenta de mine. Luana a stat inca de la inceput cu oricine daca era in mediul ei, dar niciodata nu a plans dupa mine. Eu consider totusi ca e bine ce am facut, ca nu am dus-o la bunici sa o vad in w/e, si nici n-am abandonat-o, mai ales ca sta la gradi de la 9 la 12,30 deci nu foarte mult timp, n-o las la somn acolo... si totusi undeva in subconstientul meu e o nemultumire, si probabil de aceea ma plang ca n-o iubesc destul.
Cand am fost la psiholog, printre altele, venise doamna psiholog cu ideea ca noi suntem dependenti de copiii si ca trebuie sa le dam libertate. Pt ei, nu pt noi. Copilului ii dai radacini si aripi. Ok, dar nu e prea devreme la 18 luni? M-am bucurat ca se simte atat de bine intre copilasii de la gradinita, si in acelasi timp m-am simtit inutila.
Si n-ar trebui sa plang. Claudiu avea 2,5 ani cand a mers la gradinita, si, timp de o saptamana, dupa ce-l lasam acolo dimineata, plangeam in masina pana mi se umflau ochii. Cu Luana am trecut mai bine peste despartirea asta.
Si e ciudat ca mereu am stiut ca nu trebuie sa depind emotional de altii, si totusi acum, cand am familia mea, ma simt atat de dependenta de fiecare membru al ei.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Gianina34 spune:
ayla- ma bucur ca te-ai linistit
lasa gandurile cu ne-iubitul suficient si cu inutilitatea ca chiar nu-i cazul. Esti o super-mamica si oferi atat de multa dragoste celor din jurul tau ca nu trebuie sa ramana nici o urma din gandurile alea negre.
iar cu gradi... parca vad ca diseara iar ajung la dr.; la pranz nu a mancat nimic-nimic si mai nou a stranutat toata ziua... asa ca
si are un mucusor in nara stanga care nu pot sa-l scot nicicum; ma chinui de 2 zile cu apa de mare, aspirat intensiv si nimic; nu pot sa-l scot si pace. am incercat in toate pozitiile; culcat, in picioare, in brate... nici un rezultat. Iar ziua mai este cum mai este, noaptea in schimb simt ca innebunesc cand aud cum se chinuie sa respire.
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
Gianina34 spune:
ayla- eu am cumparat odata danonino si scria ca-i recomandat de la 3 ani
(asa ca am ramas cu 4 magneti pe frigider
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
mihaelacg spune:
inteleg ce spui cuscra.si noi suntem dependenti unii de altii. si culmea ca ne place aceasta dependenta.suntem noi in lumea noastra care-i din ce in ce mai minunata de cand a aparut maria in viata noastra.
dar ce te faci cand trebuie sa te "rupi" de aceasta dependenta.
eu una nu as face fata.de doua zile vorbesc singura prin casa. nu mai am stare.tati mi-a dat o veste tare grea de dus pentru mine. vrea sa plece din ianuarie in germania sa munceasca intr-o cariera pe un tir sa care pietre.incerc sa fac cate ceva si nu-mi iese nimic, gandul meu se indreapta mereu spre aceasta plecare.nu-mi vine sa cred ca acum cand ne e atat de bine impreuna(exceptand momentele in care avem discutii peste discutii despre banii imprmutati)suntem atat de impliniti ca parinti, trebuie sa stam despartiti.nu suport nici gandul.sunt furioasa, ravasita, nu-mi gasesc linistea. dar se pare ca e singura solutie de a iesi din ce am intrat.pe langa asta se adauga si faptul ca persoana cu care vrea sa plece nu-mi inspira prea mare incredere desi se stiu de ceva vreme.
si totul se intampla cand ne e atat de bine..maria e disperata dupa tati, tati dupa ea, eu dupa ei amandoi si amandoi dupa mine.
de cateva nopti, spre dimineata, maria se trezeste strigandu-l pe tati. trece din patul ei peste mine, se pune cu capul pe aceiasi perna cu tati, eu trec in patul ei cu picioarele in aer, iar micutza mea troneaza pe aceiasi perna cu tati. dupa ce e langa el, adoarme imediat fara degetel macar.ma uit la ei ca sunt din ce in ce mai "lipiti" unul de altul.numai cum il striga si mi se topeste inima. cand tata, cand tati.
acum 2-3 seri, eram negri de suparare dupa un telefon primit de la varamea iar ea a stiut sa ne faca sa izbucnim in hohote de ras.ne-a atras atentia in timp ce incerca sa scoata tzitzi de prin tricou cu un cantecel de vreo 5 min cu ta-na-na si la la la. am ras cu pofta. era atat de dulce, si atat de concentrata pe cantecel, ca abia ne mai miscam sa n-o distragem. ii multumesc lui dumnezeu in fiecare zi ca ne-a dat-o, ca e singura in momentele astea care ne aduce zambetul pe buze, si ma rog sa fie sanatoasa.
mihaelacg spune:
gianina, inunda mucisorul cu ser fiziologic.asa bine sta agatat?
ayla, eu nu-i dau mariei nimic de la danone, milie si tnuva.am eu bau baul meu.