Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

la problema mea cu nasucul; daca pun ser fiziologic intr-o seringa si imping cu presiune jetul in nasuc, nu-i fac vre-un rau, nu? sau da?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Eu ai pun ser din fiole de plastic fff usor

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Geanina, nu aveti aparat de aerosoli? Se pot face inhalatii si numai cu ser fiziologic. Ser efedrinat nu ati folosit niciodata?
Stiu ca ser fiziologic+vit C se mai pune dar dr trebuie sa iti stabileasca doza (cate parti ser la cate parti vit C).

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Buna ziua, mami de printesa zambareata si coafata. Tu treci doar sa ne dai link? Ia spune-ne si ce mai face Maya?
ps: am votat deja.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

M-ai prins!!
Ce sa faca Maya??? Astept sa se trezeasca sa-i dau branzica, ca tot vorbeati voi de ea
Maya nu o mananca decat combinata cu iaurt si biscuiti/cereale....cu fructe este cahh.Am incercat si MBS da tot cahh a fost
In rest face numai nasbatii, ma capiaza pe mine pana seara, ca patruleaza si se catara pe tot ce prinde, si cauta sa bage in gura ORICE, si cum eu am catel , am ajuns sa aspir si sa spal pe jos 2x/zi , pe unde umbla ea, adica la parter

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

avem aparat de aerosoli
problema mea este ca nu avem mucisori, doar unul singur ratacit pe unde nu trebuie si pe care nu-l pot scoate
serul afedrinat stiu ca usuca mucusorii si eu nu vreau asta ca s-ar intepeni acolo de tot
si cu aerosolii cu ser am oaresce indoieli daca sunt eficienti in situatia asta; noi cand eram racite si faceam aerosoli , se desfunda nasucul si nu se mai fabricau mucusori

diseara musai trebuie sa fac ceva si nu stiu inca ce manevra (ca sa nu o chinui cu mai multe incercari)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
patruleaza si se catara pe tot ce prinde

Haha, s-a dus linistea, Maya e in plin proces de descoperire.
Nu-mi vine sa cred ca acusi are 1 an de fapt nu-mi vine sa cred ca acusi are Luana 2. Peste 2 zile implineste deja 19 luni.
(ei, mai e un picut, la amandoua, dar se apropie)

Mergi la inceput

FAC CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap 242

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

PS: nu dau danonino la Sophiphi. Oricum, ea care era maaaare fan iaurt simplu, de vreo 2 luni pur si simplu mi-l refuza.

Nici noi nu am incercat danonino. De fapt nici noi nu mancam danone...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput