Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

DIANA, daca esti pe receptie, mai spune odata ce e cu CAMOMILA aia pt dinti. La ce farmacie se gaseste ? Ce firma o produce? Te rog HELP!!!
Sau fetele care ati mai folosit-o, va rog ajutati-ma!!!! Maine seara pleaca mama din ro si poate reuseste sa o procure pana maine dupa-amiaza...
Mersi anticipat!!!

Se numeste "chamomilla vulgaris" dilutie 7ch sau 9ch si se gaseste la farmaciile homeopate sau care au si prod homeopate
si e produsa de Boiron

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Magdy, chamomilla se gaseste in farmaciile Helpnet sau Dona, dar nu stiu ce dilutie e necesara, parca 7 sau 9CH dar nu-s foarte sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Ayla, am semnat si eu si sotul petitia. Cu Dumnezeu inainte! Asta e petitia la care au contribuit fetele noastre, ca parca n-am mai recunoscut nimic din textul lor!

Adita, dar de ce atata antibiotic? S-a confirmat a fi bacteriana diareea? Scuza-ma ca te intreb, dar si noi initial am primit diagnosticul de diaree infectioasa, aveam peste 12 scaune diareice in 24 ore, febra 40 si s-a dovedit a nu fi chiar bacteriana, deci antibioticul nu era necesar ( n-am luat decat doua zile, dar totusi a fost luat inutil). Sanatate multa puiului tau! Parca ma doare pe mine cand stiu cat de dureroase sunt antibioticele. Sau i le faci pe branula?

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Da, din pacate e o bacterie, ne-au chemat azi de la laborator si au zis ca e puroi in exces, sa nu mai stam dupa antibiograma si sa-i facem antib. cu spectru larg... prima injectie a trecut, a plans rau, dar eu si mai rau de maine cica o sa-i faca in picior pentru ca a incordat prea tare muschiul...
Multumesc pentru sfaturi
Multumesc, Ayla!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Mababei, am notat si eu medicamentele antiemetice Abia astept sa ne cumoastem la Sovata

Aditapop, sa treaca repede infectia lui Razvanel si sa fie nevoie de cat mai putine injectii

Am citit pe jumatate cap.trecut si am vazut pozele cu zanele noastre Luana, Alexandra si Crina si cu voinicii Buddha si Gulia

I-am citit si sotului postarea Biancai cu cortul in vama veche si incepusem sa depanam amintiri din 2 mai

Ayla, mersi frumos pt.PM! Am vazut pozele cu Ana dormind in fotoliu de PC, maaaama!, clar trebuie brevetata ideea

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
ELA, bine ati revenit si sanatate multa lui IanisO sa iti dau si tie pe pm link-ul la pozele de la mare, are si Ianis vreo 2-3 mutrite pe acolo, delicioase of course

Vrem si noi poze de la maaaaaaareeeeeee!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

M-am delectat cu poze care de care mai deosebite : Sophihi cu freza trendy consacrata , Ana to-ta-la si in somn , Ianis la mare si Gabriel in asteptarea suprizei din burtica !!

Aditapop, multa sanatate va dorim !!ne vedem cand va reveniti

Gianina, eu am cautat tava in toata Deva, la Plus au avut candva dar s-au epuizat rapid, Real idem, dar am gasit la un magazin de menaj d-ala comunist , e ceva italieneasca din pacate la cea de azi nu a mai avut cutia originala dar poate face Ilinca o poza la cuita ei daca o mai are.
Asta e cu 12 gauri si materialul e super bun, mai sunt si cu 6 gauri, tabla mai subtire, pret mai mic, 10 ron /buc
Acum nu mai avea dar a zis ca aduce sapt viitoare, daca nu gasesti pana atunci iti iau si tie

Ela, bine ati revenit din concediu, imi pare rau pt peripetiile voastre !

Anamariame, notat !!

Mababei, te inteleg, asa m-as simti si eu incercand sa ma impart in doua parti , lasa ca data viitoare nu mai scapati !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Revin cu detaliile intalnelii pt fetele intoarse din concedii

INTALNEALA NORDICA din centru

care va avea loc in 1-3 OCT

- hotel Edelweiss Sovata - http://www.hoteledelweiss.ro/index.php?lang=ro

Deocamdata lista participantelor suna asa: Novus, Ilinca, Anaan, InaPreda, Denisamada, Olga, Gaza, Pisik, Ela, Florinela, Ramona, Anca , Anamariame

Mai sunt 2 camere libere

Avans platit: Ilinca, Anaan, Ramona, Gaza, InaPreda

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri.
Va pup si sa ne auzim cu bine!!!
Va tin la curent.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 33+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 2 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Supa de Rosii300 gr rosii2 morcovi taiati rondele2-3 cartofi mijlocii1 ardei gras1 leg verdeatafrunze de telinao ceapao lingura smantana sau o lingurita ulei500 ml apaSe fierb mai intai morcovii, ceapa, ardeii si cartofii. Se adauga rosiile pasate sau date prin razatoare si se fierb impreuna inca 10 min. Se adauga la sfarsit verdeata si smantana. Se serveste rece sau calda.Cam asta e reteta. Eu am adaptat-o, mai exact am dat toate legumele in blender si am adaugat taitei de casa, dupa care Eva e innebunita. Iar ingredientele le-am pus din ochi, ca oricum nu am cantar sau rabdare sa aflu cantitatile exacte.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Magdyi, sanatate multa tie si Mariei !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput