Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dar conteaza si doza facute la 8, respectiv 12 ore. Doza necesara pe copil (calculata la nu stiu cate unitati/kg) se imparte ori la 8 ori la 12. Daca ar face la 8 ore, clar doza ar fi mai mica (pt ca face mai des). Deci daca doza este mai mare, probabil cat e necesar/24 de ore sa fi impartita la 2 (2 doze pe zi) si nu la 3. Altceva nu stiu ce sa zic, eventual daca ai putea sa suni dr care ti-a prescris si sa ceri lamuriri. sau sa-ti stabileasca tratament prietena ta, daca spui ca e medic.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

abia am recuperat
pentru Maria sa mai stea cumintica in burtica

Insanatosire grabnica bolnaviorilor....
pozele le vizionez mai tarziu caci huna-terorista se urca pe biblioteca...

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am vazut pozele: Ianis + mami+tati= frumosi si simpatici. E super haios tati de Ianis cu casca aia retro in cap; doamna mami de Ianis este seeeexy, nu s-ar zice ca are baiat mare!

Eu in Bulgaria nu i-am dat lui Andrei decat somon la gratar, prajit sub ochii mei de vultur ( nu ca as fi avut habar daca era chiar proaspat)...din fericire, odrasla a duduit de sanatate pe meleaguri bulgaresti!

Pisik, ma faci sa-mi trezesc copilul, am pufnit in ras si-s in pat langa el, vazand-o pe Ana cum doarme! Si eu zic sa brevetezi inventia!

Mababei, asa deci, o tinem in coincidente...cine stie ce rubedenii om fi fost prin vietile anterioare?!

Sa stii ca si lui Andrei i-au iesit analizele foarte bine, nici urma de rotavirus, totusi am ajuns vomitatori in spital...habar n-am ce sa mai zic!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Ana, esti tu draguta, ca eu nu ma vad deloc sexy Ianis n-are rotavirus, stiu ca citisem pe net si nu coincideau simptomele, dar nu mai stiu care sunt alea Fapt e ca si-a revenit de la sine fara spital, vizita la doctor, analize, medicamente, cred ca nu i-a mai priit mediul ala bulgaresc, desi in apa se balacea cu orele in colacul lui ratusca, dar acasa in prima zi n-a mai vomitat deloc, a doua zi n-a mai avut diaree (daca stau bine sa ma gandesc, nu s-a mai kkcit de ieri dimineata), iar astazi a inceput iar sa manance mult si sa cotrobaie prin casa, si-a reluat vechile obiceiuri A mai ramas sa-l dezvat de fitze, caci a devenit un rasfatat si jumatate Daca era bolnavior + masele + mucisori, noi ii faceam toate poftele si-l tineam numai in brate

Uitasem sa zic ca mi-am permis la spa-ul hotelului o sedinta de 70 min de masaj complet de relaxare cu aromatherapy, avea niste maini femeia aia..., mi-a apasat in toate punctele din talpa/palma/ceafa etc, daca as avea bani in fiecare zi mi-as face masaj...

La Nessebar ne-a placut foarte mult, Bianca mersi pentru recomandare, bineinteles ca n-am ratat faimosul desert de iaurt cu smochine verzi, miere si nuci. Cel mai mult ne-au placut stradutele inguste pavate cu pietre si casutele vechi de sute de ani in stil mediteranean si tarabele cu fel de fel, si bineinteles plimbarea romantica in doi pe faleza sub clar de luna ce se reflecta in mare

Am venit acasa si am vazut ca a intrat indemnizatia redusa, speram sa "uite"

Deci, pana la urma s-a hotarat Sovata?, ce pensiune era acolo? Novus, cati banuti sa pun in contul tau?

Pisik, am primit pozele din 2 mai Supeeerbe ca de obicei, cine e in poza asta?

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/131508WeekEndLa2Mai?authkey=Gv1sRgCKLGiprC_MzXkwE#5507568133605083186

Ana e o scumpa, iar tu cu palaria esti asa romantica, multumesc frumos pentru poze, se acolo se vede cat a slabit Ianis (cum era in 2 mai, si cum era in Bulgaria)

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetelor aici gasiti www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=94&Itemid=213#9001 =ro" target="_blank">PETITIA APEL DE URGENTA! Resuscitati Sanatatea!
Va rog sa semnati!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Moni, am semnat si eu.
Daca poti, pune te rog link-ul si la mamici de sept-oct 2010, ca eu nu stiu. Mersi.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 33+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 2 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Magdyi, sa fiti bine sanatoase si tu si Maria

Pisik, s-a schimbat parola de pe mailul comun? Am vrut sa vad si eu pozele cu Ana si n-am mai reusit sa intru...

Pisik, Geanina, felicitari pentru operatiunea suzeta! Mi se strange inima cand va aud vorbind de cresa Acum ca a trecut vara mi se pare ca se apropie vertiginos si la noi momentul

Inapreda, distractie placuta in concediu! E bine ca v-ati hotarat pentru perioada asta, in Italia acum e tocmai bine, la mijlocul verii e mult prea cald Lista de medicamente de voiaj... eu am luat tot ce am gasit in casa si m-am gandit ca ar prinde bine.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

DIANA, daca esti pe receptie, mai spune odata ce e cu CAMOMILA aia pt dinti. La ce farmacie se gaseste ? Ce firma o produce? Te rog HELP!!!
Sau fetele care ati mai folosit-o, va rog ajutati-ma!!!! Maine seara pleaca mama din ro si poate reuseste sa o procure pana maine dupa-amiaza...
Mersi anticipat!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 33+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 2 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ayla, am semnat si eu si sotul petitia. Cu Dumnezeu inainte! Asta e petitia la care au contribuit fetele noastre, ca parca n-am mai recunoscut nimic din textul lor!

Adita, dar de ce atata antibiotic? S-a confirmat a fi bacteriana diareea? Scuza-ma ca te intreb, dar si noi initial am primit diagnosticul de diaree infectioasa, aveam peste 12 scaune diareice in 24 ore, febra 40 si s-a dovedit a nu fi chiar bacteriana, deci antibioticul nu era necesar ( n-am luat decat doua zile, dar totusi a fost luat inutil). Sanatate multa puiului tau! Parca ma doare pe mine cand stiu cat de dureroase sunt antibioticele. Sau i le faci pe branula?

Mergi la inceput

Ina, uite lista asa cum am salvat-o atunci cand a postat-o Gina:

- apa oxigenata
- spirt
- rivanol
- comprese sterile
- pansamente adezive
- antipiretice(Nurofen, Panadol, Novocalmin supozitoare, Calpol)
- antiinfectioase (Augmentin - antibiotic cu spectru larg)
- alergii (Claritine, adrenalina)
- arsuri (Oximed, Panthenol spray, gel aloe vera)
- deshidratare (Hidrasec, Humana electrolyt)
- diaree (Smecta, Enterolactis)
- intepaturi insecte (Fenistil gel, gel arnica)
- rani (betadina)
- urechi (Otocalm)
- varsaturi (Metoclopramid pediatric picaturi)
- picaturi ochi (Tobrex)
- sirop antialergic (Zyrtec)

si ar mai fi
- termometru
- ceaiuri (menta, musetel)
- supozitoare cu glicerina pentru constipatie
- crema protectie solara
- sterimar si ser fiziologic
- calciu gluconat
- sirop de tuse (Stodal sau Eurespal sau Rhinatiol)

Concediu placut!

Editez ca sa completez cu ce mi-a mai fost mie de folos pentru burtica lui Calin: ercefuryl, un antibacterian intestinal, care la noi a functionat si Ors 200 de la Hipp pentru rehidratare si chiar ca masa, ca nu era timp de gatit orez si morcov fiert .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mababei, asa deci, o tinem in coincidente...cine stie ce rubedenii om fi fost prin vietile anterioare?!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Ana, eu sper sa reusim sa ne intalnim candva si sa descifram atunci misterioasele coincidente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ELA, fetita din poze este fetita cumnatului, fratele sotului. Si mai apare un baietel, care este fratele ei si alte doua fetite care sunt ale varului sotului

Daca nu ai primit parola noua, da un semn si ti-o dau eu pe pm

ADITAPOP, multa sanatate

Mami de minune mica

Mergi la inceput